Uitspraken van Xam

Aantal uitspraken: 64

Uitspraak op: 10-07-2019

Samen met mama was jij boodschappen doen. Mama stond te kijken welke wok groenten ze zou nemen, en toen mama eindelijk een keuze kon maken, zei jij: Hèhè...ik sta hier al een uur te wachten. 

 

Milan kreeg van de week zijn rapport, waarop jij zei....ik ga even boven mijn rapport pakken, ben zo terug!

Jij kwam geïrriteerd beneden en zei....nou ik kan mijn rapport nergens vinden.

 

Van de week zat jij op de schommel en je ging niet hoog genoeg. Jij: geeft niet, de wind gaat mij wel helpen.

Uitspraak op: 13-03-2019

Een paar weken geleden heeft Milan papa met zijn judo truck zo geblesseerd dat papa nauwelijks meer kon staan van de pijn. Er was iets in zijn rug geschoten. 

En jij zei...mama mag ik een pleister?  Mama pakte deze voor jou, en je liep naar papa toe en plakte zo een pleister op zijn sok. Je zei: alsjeblieft papa, nu pijn weg??

Ahh zo aandoenlijk kleine lieverd. Je hebt al zoveel inlevings gevoel met je 2 jaar.

Uitspraak op: 19-02-2019

Vandaag heb jij bijna heel de dag met Danique gespeelt. En vanavond onder de douche vertelde jij uit jezelf dat Danique jou vriendinnetje is. Zo lief!

Uitspraak op: 12-02-2019

Vanmiddag ging mama met jou naar de speeltuin. Jij wilde op een netschommel, deze noem jij de spinnenweb schommel. Haha, eigenlijk heb je ook wel gelijk want het lijkt ook op een spinnenweb.

Uitspraak op: 11-02-2019

Jij neemt altijd als je gaat douchen een paarse dop mee om kopjesthee te maken onder de douche.

Vanavond zag je dop zo snel niet en toen vroeg je aan mama...mama waar is mijn paarse dop? Paars is mijn lievelingskleur. Zo grappig!

Toen vroeg mama jou...en weet je wat Milan zijn lievelingskleur is? Jij zij paars en rood. En van papa? Jij: blauw! En van mama? Jij: Groen! Knapperd...je had gewoon alles goed. Mama was zo verbaasd dat je dit gewoon weet.