Uitspraken van Xam

Aantal uitspraken: 64

Uitspraak op: 12-01-2020

Toen Milan op school zat liepen wij samen naar het huis van Brenda om Bibi eten te geven.

Mama vroeg aan jou of je haar wat kattensnoepjes wilde geven, waarop jij zei: nou nee anders krijg ik vieze handen, beter doe jij dat maar.

Uitspraak op: 13-12-2019

Xammie jij weet al heel lang alle kleuren, ook als iet licht of donker is, maar nu ook dus in het Engels.

Mama was met Milan aan het knutselen en jij was druk in de weer met de stiften. Telkens pakte jij een stift en zei jij de kleur in het Engels. Super knap van jou lieverd. Je hebt dit denk ik van Milan geleerd. 

Uitspraak op: 11-12-2019

Jij bent elke keer helemaal onder de indruk als je ergens een baby ziet, net zoals gisteren bij de zwemles van Milan. Enthousiast ging je telkens even bij de baby in de kinderwagen kijken. Je zei...ooh wat schattig, kijk nou mama, de baby heeft zo'n klein schattig neusje. En toen mama zei dat jij ook zo'n klein schattig neusje had voelde je even aan je eigen neus en zei...nee hoor mama, ik heb al een grote neus. En je vroeg heel serieus...mama mag ik morgen ook een baby? Ahh ja het zou wel heel leuk zijn hè?

Uitspraak op: 08-11-2019

Xam, mama zag jou vandaag de deurkruk pakken en je nam me een aanloop en slingerde onder een luide kreet..wieeeeeh zo met deur en al. Mama schrok en zei dat je dat niet meer mocht doen, waarop jij verontwaardigd zei...maar mama, apen doen dat ook hoor. Haha, ja lieverd dat is ook zo, maar dan in een boom en niet aan een deur.

Uitspraak op: 03-09-2019

Vanmorgen was jij op Milan zijn kamer aan het spelen. Mama kwam de kamer binnen lopen waarop je geschrokken je hand achter je rug deed. Je zei...ga maar weg. Ga maar even naar beneden en dan mag je straks weer komen. Hahaha! Mama ging weer naar beneden maar keek nog even stiekem vanaf de trap naar jou en zag dat je met Milan zijn Cars auto's aan het spelen was.laugh En die zijn heilig voor jou broer.