Uitspraken van Xam

Aantal uitspraken: 67

Uitspraak op: 17-09-2020

Wat uitspraken van jou Xam:

Toen we onderweg waren van school naar huis zei jij: het is zo wam dat ik bijna smelt.

Thuis aangekomen...laughfieuwww ik ben gelukkig niet gesmelt.

 

Milan vertelde dat hij een reken toets heeft gehad op school, waarop jij aan Milan vroeg: was dat dan op een piano? Haha...grappig & slim.

Gisteren trok jij je oogjes tot spleetjes, en vroeg jij aan mama: waarom kijkt Justin (een Chinees jongetje uit jou klas) altijd zo???

Uitspraak op: 13-09-2020

Onderweg in auto riep jij ineens enthousiast...heeee kijk nou, is dat het Disney kasteel. Ahw...het was een kerk, maar hij leek er idd wel een beetje op.

Uitspraak op: 08-09-2020

Vandaag was het afscheid bij de peutergym. Vanwege het corona virus konden we heel lang niet naar de peutergym. Elke week heb jij wel gevraagd of het virus weg was en of we weer naar peutergym konden gaan. Maar helaas kon jij hier een half jaar niet naar toe, en inmiddels zit je zelfs al op school. De peutergym is nu weer gestart en wij mochten afscheid nemen. Wat heb jij hier een leuke tijd gehad. De puntengym, zoals jij dit altijd noemde, zo schattig! 

Er was daar een elektricien aan het werk, en hij liep daar rond met een zaklamp, waarop jij zei: zie je die meneer mama, hij is denk ik op spokenjagen. Hahaha!

Uitspraak op: 11-08-2020

Xam jij zei vanmorgen: het is echt gek dat wij niet hard mogen rijden van de politie en hun wel. 

Waarschijnlijk om je dit gisteren zag gebeuren. Jij zei toen...heeee die politie rijd veel te hard. Dat mag niet want dat mogen wij ook niet. Vlak erachter aan zei je: Oh de politie mag dat zeker? Dat is echt niet eerlijk!!

 

Uitspraak op: 24-06-2020

Xam jij vroeg je toen jij  s avonds op bed lag af waarom jullie altijd een kleine milkshake krijgen en papa & mama een grote. Haha! En waarom Koos konijn niet kan praten.