Uitspraken van Xam

Aantal uitspraken: 64

Uitspraak op: 11-08-2020

Xam jij zei vanmorgen: het is echt gek dat wij niet hard mogen rijden van de politie en hun wel. 

Waarschijnlijk om je dit gisteren zag gebeuren. Jij zei toen...heeee die politie rijd veel te hard. Dat mag niet want dat mogen wij ook niet. Vlak erachter aan zei je: Oh de politie mag dat zeker? Dat is echt niet eerlijk!!

 

Uitspraak op: 24-06-2020

Xam jij vroeg je toen jij  s avonds op bed lag af waarom jullie altijd een kleine milkshake krijgen en papa & mama een grote. Haha! En waarom Koos konijn niet kan praten.

Uitspraak op: 19-06-2020

Van de week waren jij & Milan bij Danique spelen.

Je zei een beetje boos: Gisteren heeft Danique mij geknuffeld. Mama: Dat is toch lief van haar.

Jij: ja maar dat mag toch niet met het virus. Mama: je hebt eigenlijk wel gelijk.

Uitspraak op: 19-06-2020

Pas toen het niet zo goed weer was en wij verplicht in quarantaine zaten wilde mama een leuke film voor jullie opzetten. Nu wist mama dat Caithlin & Jamie als klein kind helemaal gek waren van Dolfje Weerwolfje.

Mama zocht de trailer er van op, en jullie keken mee. Toen het afgelopen was werd jij Xam zo boos, je zei maar mama ik wil deze verder kijken. Mama heeft jou uitgelegd dat dit een klein voorstukje van de film is maar als jullie het graag wilde zien ze deze wel op kon zetten op tv.

Dus zo zaten wij te kijken naar Dolfje weerwolfje. Uit eindelijk was deze toch iets te spannend nog voor jou Xam. Mama heeft de film uitgezet. Milan jij was boos want je wilde deze graag nog verder zien.

Ahh en jij Xam zat naar jou arm te kijken en zei: mama ik heb allemaal haartjes op mijn arm word ik nu een weerwolf net als Dolfje. Mama vertelde dat iedereen wat haartjes op zijn armen heeft en dat weerwolven echt niet bestaan. Maar toch zat je telkens jou armen te checken of er haar op groeide. 

Voorlopig maar geen Dolfje op tv.

 

Uitspraak op: 17-05-2020

Mama vergeet het telkens bij jou uitspraken te zetten...maar jij kunt al een een tijdje tot 10 tien tellen in het Engels. Constant horen wij jou tellen. Zo grappig!

De kleuren in het Engels die kende je al, en toen oma Amerika dat hoorde vond ze dat toch zo leuk dat ze voor jullie een paar Engelse kinderboekjes heeft opgestuurd. Sindsdien vind je het leuk om van heel veel te weten hoe het in het Engels heet.