Uitspraken van Xam

Aantal uitspraken: 48

Uitspraak op: 13-03-2019

Een paar weken geleden heeft Milan papa met zijn judo truck zo geblesseerd dat papa nauwelijks meer kon staan van de pijn. Er was iets in zijn rug geschoten. 

En jij zei...mama mag ik een pleister?  Mama pakte deze voor jou, en je liep naar papa toe en plakte zo een pleister op zijn sok. Je zei: alsjeblieft papa, nu pijn weg??

Ahh zo aandoenlijk kleine lieverd. Je hebt al zoveel inlevings gevoel met je 2 jaar.

Uitspraak op: 19-02-2019

Vandaag heb jij bijna heel de dag met Danique gespeelt. En vanavond onder de douche vertelde jij uit jezelf dat Danique jou vriendinnetje is. Zo lief!

Uitspraak op: 12-02-2019

Vanmiddag ging mama met jou naar de speeltuin. Jij wilde op een netschommel, deze noem jij de spinnenweb schommel. Haha, eigenlijk heb je ook wel gelijk want het lijkt ook op een spinnenweb.

Uitspraak op: 11-02-2019

Jij neemt altijd als je gaat douchen een paarse dop mee om kopjesthee te maken onder de douche.

Vanavond zag je dop zo snel niet en toen vroeg je aan mama...mama waar is mijn paarse dop? Paars is mijn lievelingskleur. Zo grappig!

Toen vroeg mama jou...en weet je wat Milan zijn lievelingskleur is? Jij zij paars en rood. En van papa? Jij: blauw! En van mama? Jij: Groen! Knapperd...je had gewoon alles goed. Mama was zo verbaasd dat je dit gewoon weet.

Uitspraak op: 24-01-2019

Doordat mama gewoon tijd te kort komt schiet jullie site er vaak bij in.

Hier weer een aantal uitspraken van jou.

Als jij iets grappig vind dan begin jij te lachen en zeg je...dat was een beetje grappig.

Vanmorgen toen mama jou aan het aankleden was, keek je mama ineens aan en zei je...mama mooie ogen. Dankjewel hoor poepie. Maar ik vind jou ogen nog veel mooier.

Je kan al tellen tot 11, en je weet alle kleuren. 

Als we een boekje lezen en je ziet bijvoorbeeld een rode appel, dan zeg je gelijk einthousiast....mama een rode appel. En zo noem je bij elk plaatje wat het is inclusief de kleur. Knapperd!

Vanavond toen mama jou op bed legde was je ineens bang voor spoken. Mama vertelde jou dat deze niet bestaan. Waarop jij zei...dat ga ik aan papa vertellen. Je sprong je bed uit en rende naar papa en zei...papa spoken bestaan niet. Nu maar hopen dat we jou genoeg hebben overtuigd dat spoken niet echt zijn.