Uitspraken van Xam

Aantal uitspraken: 51

Uitspraak op: 08-11-2019

Xam, mama zag jou vandaag de deurkruk pakken en je nam me een aanloop en slingerde onder een luide kreet..wieeeeeh zo met deur en al. Mama schrok en zei dat je dat niet meer mocht doen, waarop jij verontwaardigd zei...maar mama, apen doen dat ook hoor. Haha, ja lieverd dat is ook zo, maar dan in een boom en niet aan een deur.

Uitspraak op: 03-09-2019

Vanmorgen was jij op Milan zijn kamer aan het spelen. Mama kwam de kamer binnen lopen waarop je geschrokken je hand achter je rug deed. Je zei...ga maar weg. Ga maar even naar beneden en dan mag je straks weer komen. Hahaha! Mama ging weer naar beneden maar keek nog even stiekem vanaf de trap naar jou en zag dat je met Milan zijn Cars auto's aan het spelen was.laugh En die zijn heilig voor jou broer.

Uitspraak op: 10-07-2019

Samen met mama was jij boodschappen doen. Mama stond te kijken welke wok groenten ze zou nemen, en toen mama eindelijk een keuze kon maken, zei jij: Hèhè...ik sta hier al een uur te wachten. 

 

Milan kreeg van de week zijn rapport, waarop jij zei....ik ga even boven mijn rapport pakken, ben zo terug!

Jij kwam geïrriteerd beneden en zei....nou ik kan mijn rapport nergens vinden.

 

Van de week zat jij op de schommel en je ging niet hoog genoeg. Jij: geeft niet, de wind gaat mij wel helpen.

Uitspraak op: 13-03-2019

Een paar weken geleden heeft Milan papa met zijn judo truck zo geblesseerd dat papa nauwelijks meer kon staan van de pijn. Er was iets in zijn rug geschoten. 

En jij zei...mama mag ik een pleister?  Mama pakte deze voor jou, en je liep naar papa toe en plakte zo een pleister op zijn sok. Je zei: alsjeblieft papa, nu pijn weg??

Ahh zo aandoenlijk kleine lieverd. Je hebt al zoveel inlevings gevoel met je 2 jaar.

Uitspraak op: 19-02-2019

Vandaag heb jij bijna heel de dag met Danique gespeelt. En vanavond onder de douche vertelde jij uit jezelf dat Danique jou vriendinnetje is. Zo lief!