Gastenboek

Aantal berichten: 32

Ria

25 juni 2020 19:00:54

Wat leuk een huwelijk! Van harte gefeliciteerd.

Hebben jullie al een datum?

Marjolein

15 juni 2020 21:20:50

Hee hoi, 

Wat leuk dat je reageert in het gastenboek erg lief! Ik schreef in eerste instantie nog op papier tot 2017 maar toen nummer 3 (Djealano kwam was daar geen beginnen meer aan en ben ik overgestapt.) Wel lees ik al jaren mee... Nu heb ik de dagboekjes van de kids overgetypt helaas moet ik nog driftig op zoek naar 1 dagboek van Mearle van 2015. Die ligt ergens op zolder haha. Ik typ meestal een keer in de zoveel tijd weer wat bij het ligt er net aan hoe druk het is met werken en welke diensten (ouderenzorg:) Hoe hebben jullie de corona tijd ervaren? Was het voor jullie te doen naast het werk? De verhalen staan er op en het heeft even geduurd maar ik heb er foto's in gekregen:)

Veel liefs Marjolein, Mearle, Kéano en Djealano

 

 
Marjolein

15 juni 2020 19:08:57

Hee hoi, 

Wat leuk dat je reageert in het gastenboek erg lief! Ik schreef in eerste instantie nog op papier tot 2017 maar toen nummer 3 (Djealano kwam was daar geen beginnen meer aan en ben ik overgestapt.) Wel lees ik al jaren mee... Nu heb ik de dagboekjes van de kids overgetypt helaas moet ik nog driftig op zoek naar 1 dagboek van Mearle van 2015. Die ligt ergens op zolder haha. Ik typ meestal een keer in de zoveel tijd weer wat bij het ligt er net aan hoe druk het is met werken en welke diensten (ouderenzorg:) Hoe hebben jullie de corona tijd ervaren? Was het voor jullie te doen naast het werk? De verhalen staan er op nu nog even uitvogelen hoe we de foto's in de verhalen krijgen:)

Veel liefs Marjolein, Mearle, Kéano en Djealano

 

 
Ria

04 mei 2020 22:18:59

Gefeliciteerd nog met papa.Gelukkig  hebben jullie toch nog even met opa en oma in de tuin kunnen zitten. Hopelijk kunnen we weer snel bij elkaar komen allemaal. 

 

Antwoord

06 mei 2020 16:13:33

Dankjewel Ria,

Ja hopelijk word snel alles weer als vanouds, toch een stuk gezelliger dan op anderhalve meter afstand.

Hoe gaat het bij jullie?

 

Ria

04 mei 2020 22:18:58

Gefeliciteerd nog met papa.Gelukkig  hebben jullie toch nog even met opa en oma in de tuin kunnen zitten. Hopelijk kunnen we weer snel bij elkaar komen allemaal.