Gastenboek

Aantal berichten: 45

Marjolein mama van mearle, Keano en Djealano

06 januari 2021 23:30:34

Hoihoi:)

 

Dat hopen we ook voor 2021:) de kerstdagen waren hier rustig. We zijn niet naar mijn ouders of jeroen zijn ouders geweest. Normaal vieren we 1 dag met jeroen zijn ouders, broer en vriendin en dochter en 1 dag met mijn vader. Mijn moeder meestal rond Nieuwjaar. Maar dit jaar gewoon thuis een gezellig kerstontbijt een heerlijke wandeling, gepuzzeld en gegeten:)  

Hier is het even zoeken naar een ritme voor school. Mearle kan zichzelf redden met videobellen maar sommige opdrachten zijn lastig. Daar help ik haar mee als ik thuis ben van het werk. Kéano mocht gisteren video bellen met juf maar daar moet iemand bij zijn:) voor Jeroen is dit iets teveel gevraagd, ik probeer het op de dagen in te plannen als ik vrij ben of buiten de diensten om. Ondertussen druk met zijn werkboekje.

Wat voor werk doe je als ik vragen mag? Ik ben ook aan het werk, ik werk in de thuiszorg :) mag Mayco gewoon werken of thuis? Ik heb respect voor de ouders die alles thuis moeten doen.. je bent juf/meester, mama/papa, echtgenoot, huishouding en werknemer... en jezelf dat doet even niet mee haha 

Haha kijk dat is handig Milan en Xam kunnen er weer een tijdje tegen. De lockdown zal nog wel een tijdje duren.. hebben jullie ook zo'n zin in het voorjaar? Genieten van de zon.. tuurlijk sneeuw is ook mooi..

 

Liefs Marjolein, Mearle ,Kéano en Djealano 

Marjolein mama van kindjesmiddelkoop

03 januari 2021 16:12:18

Hey hallo:)

De allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het jullie veel mooie warme en liefdevolle maar ook gezonde momenten mag brengen. Hoe gaat het bij jullie? 

Wat gaaf van de pieten! Daar wordt je helemaal blij van! Bij ons had de burgemeester geregeld dat de kinderen op school/peuterspeelzaal een kleinigheidje kregen (zakje pepernoten).

Sinterklaas is bij de kids op school geweest, Mearle zit nu in de bovenbouw. Vanaf groep 5 mogen ze surprises maken:) Dan wordt er verteld dat Sinterklaas hulp troepen nodig is omdat hij niet alles alleen kan. Op de peuterspeelzaal hadden ze dit jaar geen Sinterklaas i.v.m. corona.

Haha hadden de jongens van het voorjaar een mooie corona coupe? Ik heb geprobeerd ze bij te werken met de tondeuse... Of dat nou zo geslaagd was haha heb me er een behoorlijke tijd aan geergerd... 

Hebben jullie nog leuke dingen gedaan met de Feestdagen? Mag je nog werken met de feestdagen?
Hier zijn we thuis gebleven en gewandeld. We zijn niet naar familie geweest, volgend jaar hopen we maar weer;)  Morgen de start van het thuis werken. Hoe vinden de jongens dat?

Liefs van ons

 

 

 

 

Marjolein mama van kindjesmiddelkoop

19 december 2020 20:06:42

Hallo familie!

Hoe gaat het met jullie? Wat een pittige week met al dat spugen brr. Dat is niet fijn.. Iedereen weer opgeknapt? Wij wensen jullie hele fijne feestdagen.

LIefs Marjolein, Mearle, Kéano en Djealano

Marjolein mama van kindjesmiddelkoop

28 november 2020 19:06:34

Heey Hallo,

Hoe is het bij jullie? is het nog te doen ondanks de covid? en met werken? Hebben jullie aanpassingen?
De kinderen hebben op school geen lampion gemaakt op advies van de gemeente. Een paar dagen voor Sint Maarten hebben ze toch goedkeuring gegeven. De buurtvereniging in onze wijk had een kleine speurtocht met letters uitgezet met een nummer eronder. Wanneer je de oplossing had mocht je in de speeltuin een zakje snoep halen. Erg leuk en de kids vonden het ook geweldig. 

Wat maken jullie leuke dingen met knutselen! De speurkaarten en met oven klei wow! Ik vindt het super mooi om te zien en knap dat je dat kunt maken:) (ik wou dat ik zulke talenten had haha).  Wordt er bij jullie nog wat gedaan rondom Sinterklaas? De intocht hebben we voor de tv gekeken met wat lekkers erbij en vandaag hadden we in het klein sinterklaasviering bij de Buurtvereniging. Voorgaande jaren vierden we het met de vriendengroep met surprises en gedichten voor de volwassenen en cadeaus voor de kinderen. Het is nu een kale bedoening. Op school wordt het ook gevierd voorgaande jaren mochten we dan met de kinderen sinterklaas ontvangen maar dat gaat helaas niet door. Wel vieren ze Sinterklaas. Mearle mag een surprise maken waar we druk mee aan de slag zijn. 

Welke aanpassingen hebben de jongens op school? Hier nog hetzelfde als het begin van het jaar. Wij mogen als ouder zijnde niet op het schoolplein of binnenkomen. Je kind afgeven bij het hek en dan naar huis. Oudergesprekken worden telefonisch gedaan. De kinderen moeten bij binnenkomst hun handen desinfecteren. Hier gelukkig nog gewoon normaal al is in Emmen (20 km verderop) een voortgezet onderwijs gesloten vanwege corona... Dan komt het dichtbij. Zitten jullie dicht in de buurt van corona/brandhaarden?

Liefs Marjolein, Mearle, Kéano en Djealano

Marjolein mama van mearle, Keano en Djealano

02 november 2020 20:55:44

Gelukkig hebben jullie genoten! En de bijzondere momenten plukken ondanks de aanpassingen.  De natuur lijkt er geen last van te hebben.  Hrbbrn de kids ook maatregelen op school? Wordt er bij jullie andere jaren Sint Maarten gelopen? Hier normaal gesproken wel maar helaas gaat het dit jaar niet door.. wat hebben jullie een supergave speurkaart gemaakt! Creabea wat kunnen de jongens heerlijk knutselen hebben ze dat van mama?:)

Liefs Marjolein, Mearle, Kéano en Djealano