Dagboek

Aantal berichten: 106
Ga naar:   

Babysite toch maar verlengd, Moederdag en tour langs de boer!

30 mei 2019

Hey schatjes,

Het was de bedoeling dat mama zou stoppen met de site, maar nu heeft mama toch besloten om het nog 1 jaar bij te houden. Mama vind het steeds lastiger om hier tijd voor vrij te maken maar toch blijft mama het wel leuk vinden als ze weer eenmaal een verhaaltje schrijft voor later.

Vooral omdat jullie de laatste tijd samen met mama de site willen bekijken. Ik moet dan de verhaaltjes aan jullie voorlezen en omdat mama altijd veel foto's er bij plaatst hebben jullie er gelijk een beeld bij. Jullie vinden dit keer op keer zo leuk. En kijk...daar doet mama het voor.winklaugh

We hebben weer een hoop gedaan, en er zijn natuurlijk ook weer een hoop vriendjes & vriendinnetjes wezen spelen. En wat hebben we geboft met het weer. Tegenwoordig nemen jullie vaak allebei een vriendinnetje mee naar huis,

ja ook jij Xam hebt nu de smaak te pakken. Jullie konden lekker in de tuin met water spelen en waterballonnen gooien was wel 1 van jullie favorieten dingen om te doen.

Xam, jij bent vorige week voor het eerst bij jou vriendinnetje Danique wezen spelen.

Mama moest foto's laten maken, en dan mogen er natuurlijk geen kindjes mee naar binnen voor de straling.

Mama kreeg van Michelle foto's doorgestuurd en jullie hadden het prima naar jullie zin. Je vond het zelfs zo leuk, dat je nu al een aantal keer bij hun bent wezen spelen. Zo stoer! Jullie lopen dan samen vanuit school hand in hand. Echt schattig!

Milan jij vind het nog te spannend om bij iemand te spelen, maar dat geeft niks. Neem dan iedereen maar gezellig mee naar ons. Het komt van zelf wel hoor jongen. Wel heb je voor volgende maand 2 uitnodigingen voor kinderfeestjes uit je klas. Super leuk en we gaan het gewoon proberen.

Verder hadden we nog Jamie haar verjaardag waar we naar toe zijn geweest.Waar jullie door Anja & Louis weer flink verwent zijn. 

En Moederdag. En wat hebben  jullie  mama toch verwent.

Milan jij had al iets op school gemaakt wat je thuis heel goed had verstopt. Je kon niet wachten om het mij te geven. Mama mocht smorgens wat langer op bed blijven liggen, en jullie zijn met zijn drietjes een lekker ontbijt voor mama gaan maken.

Maar voordat we gingen ontbijten kreeg mama van jullie allemaal een cadeautje. Jeetje, wat hebben jullie je best gedaan. Het was een hele mooie Moederdag.

Milan jij had op school hele mooie hartjes van zeep gemaakt. Ze zien er niet alleen mooi uit maar ze ruiken ook heerlijk.

Gewoon zonde om te gebruiken. Maar we hebben nu jou zeepje in een bakje gelegd in de keuken, want jij wilde heel graag je handen hier mee wassen.laughTelkens zei je tegen mama...mama jij bent zeker wel heel blij met je zeepjes he? Nou en of mama blij is, echt harstikke goed gedaan.

Daarna moesten we toch op gaan schieten, want we zouden in de ochtend bij opa & oma Spin langs gaan,

en daarna langs opa & oma Gitaar waar we met zijn allen hebben gegeten. Omdat we er al in de middag waren hebben we het gecombineerd met de natuurspeeltuin,

en jij Milan wilde 's avonds nog met Rianne & mama mee Buddy uitlaten.

Ook zijn jullie voor het eerst naar de bioscoop geweest.

Dit was toch zo leuk, echt voor herhaling vatbaar.

We zijn naar Casper & Emma geweest op zoek naar de schat.

Jullie hebben gesmuld van de popcorn. Helaas had jij Xam je bakje laten vallen waardoor de helft al gelijk op de grond lag, nog voor de film begon eigenlijk. 

Savonds kwamen Mark & Brenda gezellig bij ons eten.

Het was ook wel de maand van ziek zijn. En vooral jij Milan had het goed te pakken. 6 dagen hoge koorts. En weer een oorontsteking. Precies toen we uit logeren zouden gaan bij papa zijn oom & tante. Ook miste jij de schoolfoto graaf. Nou we laten gewoon zelf binnenkort mooie foto's maken. Mama had jullie nieuwe kleren al klaar hangen in de kast. Maar ziek is ziek en gezondheid is vele malen belangrijker. 

Ook was precies in deze week je schoolreisje. En wat had jij je hier op verheugd. Toen mama 's ochtends aan jou vroeg hoe jij voelde riep je gelijk...mama ik ben niet ziek. Ook mocht mama geen koorts bij jou meten. We hebben het zo gelaten en mama heeft jou rugzak ingepakt voor het schoolreisje. Weet je, papa ging met jou mee, en het Recreatie oord is vlakbij ons. Dus we hadden afgesproken dat als het niet zou gaan jullie gelijk weer naar huis zouden gaan.

Mama moest werken maar ze zag de leukste foto's voorbij komen.

Jullie hebben een speurtocht gehouden, een ritje met de huifkar gemaakt  en ook nog naar de speeltuin geweest. En deze gezellige dag werd afgesloten met patat.

's-Avonds had je weer hoge koorts, maar je hebt wel een topdag gehad. Mama heeft jou de volgende dag maar thuis gehouden.

Xam jij had ook koorts en was goed verkouden, maar gelukkig was je hier ook zo van af en heb je er niet al teveel last van gehad. 

Afgelopen week moest mama naar het ziekenhuis, jullie zijn mee geweest en zijn bij papa in de wachtkamer gebleven. Er was gelukkig een hoop te doen voor jullie. En van de assistenten kregen jullie een grappige ballon omdat jullie het zo goed deden.

En als verrassing voor het lange wachten heeft mama jullie op de mac-Donalds getrakteerd. Maar eerst zijn we een nieuwe autostoel voor jou Milan gaan uitzoeken.

Zaterdag was het weer tijd voor judo. Milan jij bent nog niet de oude en klaagt vooral over dat je zo moe bent. Daarom vroeg mama jou ook of je wel naar judo wilde. Jullie wilde dit heel graag, ook jij Xam, jij werd zelfs een beetje boos. In het begin deden jullie goed mee, maar jij Milan werd halverwege de les heel huilerig. Toch nog niet de oude.

Eigenlijk zouden we naar de ponymarkt gaan, maar we hebben het toch maar niet gedaan. 

Mama moest nog even naar Numansdorp, en jij Milan wilde toch met mama mee. Je zei dat je alvast wilde oefenen voor de wandel vierdaagse. Haha! Het was super gezellig en omdat het zo warm was zijn we samen een ijsje gaan eten.  

Xam, jij wilde thuis blijven, maar na het eten wilde jullie allebei een stukje lopen. Dus zijn we bij ons in de buurt naar de nieuwbouw gewandeld waar jullie nog even in de speeltuin hebben kunnen spelen.

Zondag zijn we naar Burg Haamstede geweest. Lekker het strand op en even uitwaaien,

haha, er stond zoveel wind. Jullie hebben weer een tas vol schelpen bij elkaar gezocht,

en we zijn nog door de duinen het bos ingewandeld.

Nog even in het speeltuintje gespeeld en natuurtlijk na afloop een ijsje op het terras wezen eten.

We waren nog maar net thuis en toen ging de deurbel, daar stond Joris uit jou klas met zijn moeder om jou een uitnodiging voor zijn verjaardagsfeestje te geven. Hartstikke leuk natuurlijk.smiley

Woensdag was de mini roparun. Helaas ben jij nog niet fit en blijf je zo moe. Mama heeft jou dinsdag middag maar thuis gehouden, zodat je een beetje energie kon sparen voor de roparun. Gelukkig ging het goed, mama had jou al verteld dat als je erg moe was dat je ook best gewoon mag lopen ipv rennen.

Nou hopelijk ben je snel weer de oude, want de wandelvierdaagse start maandag na het weekend.

Maar mama neemt toch de buggy mee, want ook jij Xam gaat meedoen.

Vandaag is het Hemelvaartsdag en was er weer Tour langs de boer. En deze keer gingen Mark & Brenda gezellig met ons mee. 

We waren bij van Herk gestart, en gelukkig was het nog redelijk rustig. Jullie konden gelijk aardbeien plukken, maar al snel stond ook hier een mega rij.

Daarna hebben jullie een aardbeien stekje in een potje geplant en mochten jullie een aardbeienplant uitzoeken voor in de tuin. En natuurlijk ook nog even op het springkussen geweest. 

Hierna zijn we doorgereden naar de Melkveehouderij. Het weer was inmiddels al opgeklaard en ook hier hebben jullie veel leuke dingen gedaan. Allerlei spelletjes, bij de koeien in de stal wezen kijken, boter schudden, en daarna mocht je je eigen boter op een plakje ontbijtkoek smeren, en van alles proeven.

 

Ook hier zijn jullie op het springkussen geweest. Jullie hadden het zo naar jullie zin, totdat Milan, er helaas een jongen boven op jou hoofd klapte toen jij op je rug lag. Oei, een bult te pakken, je wilde gelijk niet meer op het springkussen.

Maar je was al snel getroost want we gingen lekker patatjes halen.

Daarna zijn we naar het Museum gereden, buiten waren er archeologische opgravingen voor kinderen om te doen. Nou laat dat nou net iets zijn wat vooral jij Milan super interessant vind. Jij had al bij de bieb eens een boekje over opgravingen mee naar huis dus super leuk natuurlijk.

Maar ook jij Xam vond het leuk om te zoeken tussen de aarde.

Ook hier hebben jullie allerlei spelletjes gedaan, blikgooien hoefijzer werpen, en nog een rondleiding door het museum. Toen werden jullie allebei het zat. Mama is met jullie buiten gaan zitten en hebben we lekker wafels met aardbeien gegeten.

Mark & Brenda  gingen weer naar huis en wij zijn nog naar 1 allerlaatste boerderij gereden. Een akkerbouw boerderij. We hadden gelezen dat je hier je eigen suikerspin kon draaien maar dit kraampje was inmiddels al weg, en bij het krulfriet snijden was het zo druk, dat jullie alleen nog in een grote grasmaaier zijn geklommen.

En toen was het wel weer mooi geweest. We hebben thuis lekker pizza besteld en een spelletjes avond gehouden. 

 

 

Mei vakantie!

08 mei 2019

Hey lieffies van mama,

Inmiddels is de vakantie helaas voorbij en zitten we alweer op de helft van de schoolweek.

Het begin van deze vakantie liep even wat rommelig doordat bij jou Xam je keel en neus amandelen zijn geknipt.

Maar we hebben uit eindelijk toch nog een hoop leuke dingen kunnen doen. Gelukkig knapte jij snel op lieverd. Eigenlijk heeft iedereen er vrij weinig van gemerkt bij jou...bikkel!

En toen kreeg papa ook nog eens last van zijn teen. Het was zelfs zo erg dat hij nauwelijks meer kon lopen en dus ook niet kon autorijden. Mama heeft hem naar de huisarts gebracht samen met jullie.

Wij zijn in de auto blijven wachten, en uit eindelijk moest papa foto's laten maken en bloed prikken.

Opa Spin heeft hem naar zijn werk gebracht en wij zijn even bij opa & oma wat gaan drinken.

Jullie hebben ook nog even in de tuin gespeeld en de speeltuin.

Inmiddels hebben we ook de uitslag gekregen en het is jicht. Wel heel vervelend voor papa. Gelukkig kon hij met zijn baas mee rijden en zetten hij hem ook weer thuis af.

Ook stond de feesttent er weer heel de week op het dorp, en hier zijn we een aantal keer naar toe geweest. Brenda ging gezellig met ons mee.

Je kon een hoop leuke dingen doen en ook midgetgolf wat jullie natuurlijk helemaal geweldig vonden. Er was een boerderij

en jullie hebben nog gespeeld in de feesttent met wat kinderen uit jou klas Milan.

Gelukkig kon papa met Koningsdag weer een beetje lopen. Hij moest nog wel voorzichtig doen want zijn teen is nog steeds dik en pijnlijk.

We zijn naar Oud-Beijerland geweest waar mama voor jullie een spelkaart heeft gekocht. Hiermee konden jullie heel de middag spelletjes spelen en op het springkussen. En een ritje op een pony kon natuurlijk niet ontbreken.

Ook zijn we met zijn drietjes een dagje naar Oud-Beijerland geweest. We gingen eerst nieuwe plantjes kopen voor in de tuin. En jullie hebben goed geholpen.

Daarna  mochten jullie allebei van mama iets kleins uitzoeken bij de Intertoys. Milan jij koos een dik boek van Cars uit, tja er was  niet veel keus meer uit de Cars auto's...alles wat er lag had jij al. Xam jij had geluk, ze hadden nog een Robocar Poli die jij nog niet had.

We hebben lekker patatjes van Brammetje gegeten, op een bankje heerlijk in het zonnetje.

Milan jij wilde je zonnebril, maar mama brak per ongeluk een pootje. Dus uiteindelijk hadden jullie allebei een nieuwe zonnebril uitgekozen

Toen we thuis kwamen hebben jullie mama geholpen om alle plantjes in de aarde te zetten.

.Mama's stoere tuinmannen. Wat hebben jullie dit goed gedaan. En natuurlijk ook de plantjes water gegeven.laugh

Jullie hebben deze vakantie veel gespeeld met Danique,

Douah, Rhyaan en hun broertje, ook zijn Norah & Malu nog gezellig bij ons geweest.

Nadat we gezellig geluncht hadden zijn we naar de grote speeltuin geweest waar jullie echt zo leuk met zijn viertjes hebben gespeeld. 

Ook hadden we nog met Karine en jullie vriendje Gijs afgesproken.

Er was een feestdag op de Melkveehouderij waar jullie bijna heel de middag op het springkussen zijn geweest.

Jullie hebben een hoop spelletjes gedaan, ijsjes versierd

en geklommen op de strobalen.

Het begon om 1 uur en om kwart over 4 hadden jullie er nog geen genoeg van.

Zaterdags was er ondanks dat het vakantie was ook nog judo waar jullie superveel zin in hadden.

Jullie hebben echt allebei zo goed mee gedaan. Heel leuk om naar te kijken.

Daarna zijn we doorgereden naar Kleve in Duitsland.

We hebben lekker rond geslenterd door Kleve en jullie mochten allebei iets leuks uitzoeken in de speelgoedwinkel. Dat werd voor jou Milan natuurlijk iets van Cars en jij Xam koos voor poppetjes van Brandweerman Sam.

Normaal gaan we altijd als afsluiter iets bij de Griek eten maar papa is tijdens ons weekendje weg na het eten van de Griek zo ziek geworden, dat hij helemaal geen Grieks eten meer wil. 

Dus zijn we langs de Mac geweest, en hier doen we jullie natuurlijk een veel groter plezier mee.

En de laatste dag van jullie vakantie was het helaas niet zo mooi weer. We zijn toen we even een droog moment hadden naar de boerderij geweest. Jullie op de fiets en papa nam een voetbal mee zodat we nog even een balletje konden trappen.

Jullie hebben uit eindelijk de rest van de middag heel lief boven gespeeld met lego.

Opa & oma Spin kwamen eind van de middag naar ons, want papa & mama gingen samen uit eten voor papa zijn verjaardag. 

Lieverd, mama vond het een heerlijke vakantie met jullie. Ik hou van jullie...een heleboel!!!

 

 

Herstellen van het knippen en Milan weer thuis.

19 april 2019

Hoi schatjes,

Vrijdag kwamen opa & oma Gitaar jou Milan weer thuis brengen.

Xam jij had gelukkig goed geslapen. Wel was je rond 23:00 uur onrustig, waarschijnlijk omdat jou pijnstiller weer uitgewerkt was. We mochten jou op dit tijdstip nog 1 diclofenac geven en hierop heb je goed geslapen.

Milan jij kwam ons heel enthousiast begroeten toen je weer thuis kwam. Ondanks dat je het heel leuk hebt gehad had je ons wel gemist. Maar wij jou ook. Denk dat mama jou nog meer heeft gemist. 

Jij had ook nog een cadeautje voor Xam, en je kon niet wachten om hem deze te geven.

Ook van opa & oma kreeg jij Xam allemaal cadeautjes.

's-Middags kwam Michelle samen met Danique en Marissa om te kijken hoe het met jou ging en ook van hun kreeg jij een cadeautje. Zo lief!

Het was zulk goed weer, en jij Xam bent gewoon graag buiten, wat nu dus echt niet mocht. Ppfff 5 dagen binnen, mama zal blij zijn als deze dagen voorbij zijn.

Gelukkig had je nu veel afleiding. 

Zaterdag ochtend ben jij Milan met papa naar de judo geweest. Xam jij wilde ook zo graag mee, maar dit kan echt nog niet. Na de judo is mama met jou Milan gezellig gaan ontbijten bij de Intratuin. Jij vond het maar gek, zo met zijn tweetjes. Je miste papa & Xammie.

Je hebt mama meegeholpen om een druiventak uit te zoeken.

Hierna zijn we naar de speelgoed winkel geweest want van opa & oma Gitaar hebben jullie ipv paaseitjes geld gekregen. Jij vond een mooie Cars auto.

Xam, mama had aan jou gevraagd of je zelf iets uit wilde zoeken, maar je wist al precies wat je wilde hebben dus mama is voor jou Roy de brandweerwagen gaan kopen van Robocar Poli.

Onderweg hebben we nog een heerlijk boerderij ijsje gegeten.

En natuurlijk ook een bakje voor jou Xam.

De Pasen hebben we rustig aan gedaan. Normaal komt natuurlijk iedereen met de Pasen bij ons maar deze keer hebben we het toch maar niet gedaan.

Milan omdat het vakantie is voor jou hebben we jou uit laten kiezen wat je graag met mama en met papa wilde gaan doen. Jij koos voor de ballenbak om samen met mama naar toe te gaan.

En weet je wat zo leuk was, we hebben heel de ochtend tot in de middag heel de ballenbak voor ons tweetjes gehad. Geweldig!

Wanneer maak je dit nou mee. We hebben ons prima geamuseerd. En jij vond het gouden ei en won hiermee een cadeau. 

We hebben lekker tosti gegeten en 's middags nog patatjes.

En nog had je er geen genoeg van. Jij hebt die mevrouw bij de ballenbak geholpen om alle verstopte eitjes weer terug te vinden zodat zij deze tweede paasdag nogmaals kon gaan verstoppen.

Xammie jij moest helaas rustig aan doen en ook nog eens binnen blijven wat natuurlijk heel lastig is als het zulk mooi weer is. Jij had spelletje gedaan met papa en bent toen bij hem op schoot in slaap gevallen.

Je had wel wat last van je keel, maar het is gelukkig te doen met af en toe een paracetamol.Verder voel jij je best goed. Nog een paar daagjes en dan mag ook jij weer buitenspelen.

Tweede paasdag ben jij Milan samen met papa naar de dierentuin geweest.

Mama kreeg een hoop foto's van papa doorgestuurd.

Papa stuurde dat jij op de heenweg al in slaap was gevallen.

En in de dierentuin was je ook best moe. Je hebt een hoop gezien, maar je vond het maar gek zo zonder Xam & mama. Papa vroeg of je een ijsje lusten of een aardappel op een stokje. Maar je hoefde niet. Milan die geen aardappel op een stukje wilde?? Je miste mama, en je wilde graag weer naar ons toe.

Volgend weekend gaan we weer lekker met zijn vieren op pad hoor.

Xam mama had voor jou binnen een watertafel gemaakt.

Eigenlijk doen we dit niet zo snel, maar mama vond het zo sneu voor jou dat ze het voor een keer alles op de eettafel heeft gezet. Je vond dit zo leuk. 

Elke dag vraag jij of je ook in de tuin mag, je ziet jou broer natuurlijk in de tuin spelen. En als mama dan zegt...dat dit nog niet mag van de dokter, dan vraag jij of je dan in de andere tuin wel mag.

Echt zo zielig! 

Eind van de middag was je zo overstuur, ontroostbaar en helemaal over je toeren. 

Je hebt drie kwartier aan 1 stuk hysterisch lopen huilen.

Mama heeft je opgetild en is naar buiten gelopen. Ze nam jou op schoot, en we hebben buiten in de tuin gezeten. Met jou bord met het avondeten mee. 

 

Je was gelijk rustig en mama had jou daarna nog een fruit ijsje gegeven. Heerlijk zo even samen. Het was ook al bijna bedtijd. Mama heeft croco loko gepakt en we hebben met zijn viertjes een paar potjes gespeeld. 

Vannacht was je weer wat onrustig maar na een zetpil heb je toch goed doorgeslapen.

En de volgende dag mocht je samen met Milan in de tuin spelen. Jullie hebben allebei een klein stukje gefietst bij ons achter. We moesten natuurlijk nog wel rustig aan doen.

Eigenlijk gaat het best goed. Je bent sneller opgeknapt dan we hadden verwacht en ook eet je best goed.

We merken gewoon nu al vooruitgang en je bent gelukkig minder benauwd.

Mama is zo blij dat we dit weer achter de rug hebben.

 

 

Keel en neus amandelen knippen

18 april 2019

Lieve Xammie,

Donderdag 18 April moest je er dan echt aan geloven. vandaag zouden ze jou keel en neus amandelen knippen. Deze ochtend moesten we al vroeg de deur uit.

Jou hebben we pas op het laatste moment uit je bed gehaald. We moesten je thuis al een diclofenac en en een paracetamol geven, en om 06:00 uur stapten we de auto in onderweg naar het ziekenhuis.

Milan jij bent al aan het logeren bij opa & oma Gitaar, gisteren na het eten reed jij met hun mee.

Jij blijft hier een paar dagen zodat papa & mama alle tijd voor Xammie kunnen nemen. En gelukkig had je hier ook super veel zin in.

Nadat we waren in gecheckt en jij een ziekenhuis armbandje om kreeg, kregen we een bedje voor jou aangewezen. Xam jij ging gelijk spelen.

Mama heeft vast jou knuffels op je bed gelegd  want beer & poema moesten natuurlijk mee.

Op jou bed lag een schattig honden knuffeltje en je had het druk met een auto waarop je heel de kamer door racete. 

De verpleegster kwam nog vragen stellen en ook waren er twee pedagogisch medewerkers die met ons mee zouden lopen naar de OK.

Om kwart voor 8 werden we opgehaald en werd jij in je bed naar de OK gereden.

Mama moest een blauw pak en een haar netje op wat jij maar gek vond.

Tijdens het wachten mocht jij een mooi auto stuur uitzoeken en jij koos Cars uit. Wat goed bij jou pyjama paste. Het team kwam zich om de beurt voor stellen en vertellen wat er zou gebeuren.

En toen was het zover, al sturend met jou Cars stuur in je bed werd je zo de OK binnen gereden. Mama nam jou op schoot heel dicht tegen je aan. Jij kreeg een kapje op, en mama zei dat dit net een microfoon was, net als die je van de week toevallig van oma Amerika had gekregen. Mama bleef net zo lang tegen je praten tot je rustig in slaap viel. En net als bij Milan kreeg mama de complimenten van het hele team hoe goed we het deden.

De arts viel het meteen op hoe benauwd jou ademhaling klonk en dat we straks gelijk zouden merken dat jij veel vrijer zal ademen.

Nu moest mama wachten in een andere ruimte, en als jij weer wakker wordt staat mama dan weer naast je en is het voor jou alsof mama er al die tijd bij is geweest.

De arts kwam vertellen dat alles goed was gegaan en dat het echt hard nodig was, als jij je keel aanspande had je nauwelijks meer ruimte over. 

Ahh toen je wakker werd wist je niet wat je was overkomen. Mama kreeg gelijk weer flashbacks bij Milan.

Vreselijk, echt zo zielig. Je had echt heel veel pijn, en je spuugde allemaal bloed. Mama zag ook gelijk dat ze 3x hebben geprobeerd een infuus bij je in te brengen. Arm ventje!

De dokter gaf jou een ijsje maar je was zo boos. 

We mochten al vlug terug naar de afdeling waar je gelukkig wel een ijsje nam. En je dronk wat uit je beker.

De verpleegster zei dat je echt om de tien minuten wat moest drinken of een hapje van je ijsje moest nemen. Als je langer wacht word natuurlijk je keel droog en dan doet het nog zeerder.

Op een gegeven moment kwam het ijsstokje te diep in je mond waardoor je geen ijs meer wilde nemen.

Ahh je was helemaal overstuur, en wilde naar huis. Mama heeft jou uit gelegd dat we pas naar huis mochten als jij goed zou drinken wat jij nu dus ook niet meer durfde.

De verpleegster heeft jou ijsje gepureerd en zo konden we het mooi in een spuitje aan je geven.

En we hadden natuurlijk ook nog een cadeautje voor jou, een Robocar.

Tegenover ons zag je dat een kindje een ballon kreeg en dit wilde jij ook heel graag. Mama is in het restaurant een ballon voor jou gaan halen. Je was hier helemaal blij mee.

Er kwam nog een andere arts bij jou kijken, zij vertelde ook dat jou amandelen veel te groot waren voor zo'n klein mannetje.

Tussendoor zijn we nog naar de speelkamer geweest, waar jij heel even op de muziek heb staan dansen.

Kleine vrolijkerd, ondanks de pijn probeerde je toch ook nog grapjes te maken.

In jou bed ook al. Wat ben je toch een bikkel.

Jij viel bij mama op schoot in slaap. Mama heeft jou op je bed gelegd. Maar we moesten jou na een kwartier echt wakker maken anders zou jou keel nog pijnlijker zijn.

Milan van opa & oma kregen wij telkens leuke foto's en filmpjes doorgestuurd.

Je hebt zoveel leuke dingen gedaan. Papa & mama vonden het heel fijn dat jij het zo naar je zin hebt gehad. Thuis zei je wel dat je ons heel erg zou missen, nou papa & mama gaan jou ook ontzettend missen, nog meer dan jij ons. Mama vertelde jou dat je ons dan altijd kan video bellen. En dit hebben we ook voor het slapen gaan gedaan.

Tussen de middag kwam er een mevrouw vragen aan alle kindjes of jullie een boterham wilde proberen of een yoghurtje. En je at zo de boterham op, wel zonder korsten natuurlijk. Echt zo knap van jou!

We waren echt verbaasd. En je stapte alweer op een autootje. Iedereen zei er wel wat van hoe knap ze dit van jou vonden. 

De verpleegster kwam vertellen dat we naar huis mochten, en jij stond te springen van blijdschap. Je riep...jeeeee ik ben weer beter, ik mag van de dokter naar huis.

Van de verpleegster kreeg jij een diploma, omdat je zo dapper bent geweest.

Thuis heb jij nog twee eierkoeken op, en lekker geknutseld

en natuurlijk ook een hoop ijsjes op.

en s' avonds at je een bord spaghetti. Nou we waren allemaal verbaasd. We merken gewoon nu al vooruitgang.

En toen jij 's avonds op je bed lag gingen we toch even bij jou kijken of alles wel goed ging. Normaal snurkte jij zo hard, dat het leek alsof er een volwassen man lag te snurken, maar nu was het helemaal stil

Dit is dus sowieso al heel fijn voor jou.

Knap maar snel op lieverd, nog even 5 dagen volhouden, en dan mag ook jij weer naar buiten.

 

 

Schooluitje melkveehouderij, verjaardag Gijs en meer

16 april 2019

Hoi lieffies,

Vorige week mochten mama & Xam mee met jullie schooluitje en wel naar de Melkveehouderij.

Milan jij vond het heel leuk dat wij mee mochten. Ze hadden twee zittingen, mama dacht dat groep 1 de eerste zitting zou zijn, maar dat bleek groep 2 te zijn dus mama mocht met jou Xam in de lerarenkamer wachten tot dat het tijd was. 

We kregen iets te drinken, en jij had het druk met uitsloven en wel voor 2 jongetjes uit groep 7 die daar een toets zaten te maken. Die jongens vonden het wel grappig en moesten om jou lachen, vooral toen jij aan het dansen was en ging schudden met jou billen. Waardoor de jongens op hun kop kregen van de juf.Oeps!

Om kwart voor 10 waren wij dan aan de beurt, en gingen jullie met mama mee in de auto.

Het was zo koud, maar gelukkig was het grootste gedeelte in de grote koeienstal. Jullie mochten de koeien hooi geven en als jullie durfden ook aaien. Samen met Lana gingen jullie enthousiast de koeien hooi geven.

Milan jij moest telkens naar de wc. Je vond het allemaal wel interessant, door de koeienstal naar de garage waar een grote hond liep, door naar het huis van de boer waar ook katten liepen.

Tussendoor kregen jullie nog wat te drinken en mochten we kaas proeven.

Xam jij vermaakte je ook prima met de kinderen uit Milan zijn klas. 

Er waren ook van die kleine schattige lammetjes, deze mochten jullie aaien, en ook Karel de shetlandpony.

Hierna was het de bedoeling dat jij nog even naar school ging, maar het was zo uitgelopen met de tijd, dat we vlug jou rugzak zijn gaan halen. Elle kwam na school nog gezellig bij ons spelen.

En omdat het zulk goed weer was zijn we naar de boerderij gewandeld.

Eind van de middag kwam Brenda langs, en ze at gezellig met ons mee.

Xam wij zijn in de ochtend met Michelle & Danique naar de boerderij geweest. Jij & Danique gingen ministecken aan de picknicktafel, en eind van de middag hebben jullie samen nog bij Danique gespeeld, zij hadden kikkervisjes wat jij Milan wel erg interessant vond.

Ook hadden we nog Gijs zijn verjaardag. Hij is 5 jaar geworden.

En na de verjaardag zijn we lekker naar de Mac Donalds gereden.

Xam jij bent van de week samen met papa gaan voetballen. Jij vindt dit toch zo leuk, en aan de filmpjes die papa doorstuurden kan je het al best aardig. Als je iets ouder bent mag je heus wel op voetbal.

Milan jij bleef liever bij mama thuis, je vond het buiten maar koud en wilde gezellig knutselen. Maar een paar dagen later wilde je toch ook graag mee om te gaan voetballen. Je vond het toch ook wel leuk, helemaal toen ook Kiki op het voetbalveld verscheen.

Brenda was nog jarig.

Xam jij bent gezellig met mama mee geweest en van Brenda kreeg jij alvast een cadeautje voor als je donderdag naar het ziekenhuis gaat. Een heel schattig uiltje.

En omdat jij Xam volgend weekend geen paaseitjes kan eten, heeft mama jullie paaseitjes iets eerder verstopt. Dit was voor jullie echt een verrassing. 

En toen alle eitjes...op 1 na, (waar die laatste is gebleven weten we nog steeds niet maar mama vermoed dat papa die stiekem opgegeten heeft), gevonden waren begonnen jullie aan jullie chocolade ontbijt. 

Nog een paar daagjes en dan word jij Xam geholpen aan je keel en neus amandelen. Mama zal zo blij zijn als het achter de rug is hoor. Hopelijk valt het mee en knap je er snel van op hè lieverd.