Dagboek

Aantal berichten: 124
Ga naar:   

Uitnodiging gemaakt voor Milan zijn kinderfeestje, herfsttafel gemaakt en enge dromenvangers

09 oktober 2019

Hoi,

Inmiddels zijn de uitnodigingskaarten voor jou feestje Milan binnen.

Het wordt een piratenfeest op de boerderij met een echte schatkist.

Jij wilde deze graag zelf langsbrengen bij jou vriendjes & vriendinnetjes, en tussen de wandeling door hebben jullie gezocht naar eikels en kastanjes voor de herfst tafel.

's-Middags hebben jullie een mooie herfsttafel gemaakt.

Het ziet er weer heel gezellig uit.

Van de week hebben jullie samen nog gezellig bij Lana gespeeld op de trampoline,

en zij bij ons. 

Milan jij bent erg van het knutselen, en met het plensweer van de afgelopen dagen komt dat goed van pas. Ook jij Xam vind het leuk om te knutselen.

Milan jij had de oddbods van klei gemaakt. En je kan het echt zo goed. Mama staat er telkens weer versteld van wat een mooie dingen jij hiermee maakt.

En je hebt je eerste tekening voor Sinterklaas al gemaakt. Met hoe kan het ook anders, oddbods. Haha!

We zijn nog naar de workshop van de Intratuin geweest waar jullie een mooie tent gingen maken voor dierendag, deze werd niet voor Spock maar voor jullie auto's. 

Milan jij hebt voor ons een enge dromenvanger gemaakt.

Toen het af was kwam je deze 1 voor 1 uitdelen met tekst en uitleg erbij. Het is een enge dromenvanger hij haalt enge dromen weg want dan komt dat er in. Hij is heel goed en haalt enge dromen weg. Hij is heel speciaal want als je gisteren eng hebt gedroomd komt het er ook in. De paarse is voor Xam, de roze voor mama en de blauwe voor papa. Zo lief van jou.

Milan jij wil dit jaar een aquarium van ons, en vorig weekend zijn papa & mama deze voor jou gaan halen.

Terwijl jij samen met opa & oma Spin mee was om iets voor jou verjaardag uit te zoeken, zijn papa & mama naar de Intratuin geweest.

Opa stuurde een foto dat jullie lekker patatjes aan het eten waren.

Jullie zijn geslaags maar ook papa & mama. We hebben een heel mooi aqaurium gevonden, en gelijk mooie stenen een een stuk hout voor erin gekocht. 

Zondag ochtend heb jij Milan papa geholpen met het aquarium in te richten.

Jullie beiden vinden het aquarium zo mooi.

Nu moet het water even zo staan, en kunnen we over twee weken een beetje water bij de Intratuin laten testen of er al vissen in kunnen. Zo leuk, want jij Milan wil een garnaal en die gaat Oscar heten. En jij Xam had bij een aflevering van Diego een walvishaai gezien die Lucy heet, en bij de Intratuin hadden ze een visje die hier op lijkt. Jou Lucy. Ook jij kan niet wachten tot we deze kopen.

Nog heel even en dan Milan ben jij echt 5 jaar.

 

 

 

 

 

Jullie speciale poes!

09 oktober 2019

Hoi lieffies,

Nu even een stukje over jullie speciale poes zoals jij Milan Spocky altijd noemt.

Wat boffen we maar met haar. Elke dag ligt ze op de bank tussen jullie in,

als jullie rustig tv kijken, of een spelletje spelen op de ipad, maar ook als jullie ruzie hebben en tegen elkaar lopen te schreeuwen en elkaar in de haren vliegen. Zelfs dan blijft ze tussen jullie in liggen of er niks aan de hand is.

Dat was eigenlijk al vanaf het moment dat we haar als kitten in huis haalde. Ze heten toen nog Posh, omdat ze met 5 kittens op straat was gevonden (de Spice girls). Natuurlijk hebben we haar gelijk een andere naam gegeven. Mama weet nog goed dat jij Milan aan het spelen was met de duplo, en Xam jij lag er bij op een box kleed, en Spock lag tussen alle herrie in of het altijd al zo was geweest.

Als ze de kans krijgt loopt ze elke dag gezellig met ons mee naar school.

Waar ze geniet van alle aandacht die ze krijgt van andere kinderen. Ook al rennen ze nog zo hard achter haar aan, ze geniet volop van alle aandacht die ze krijgt. En zijn ze ergens in de straat aan het werk in de tuin, mevrouw zit er dan altijd bij.  Ook heeft ze ons vaak opgezocht als wij in een kamertje zaten voor logopedie op school. Dan zat mevrouw druk te mauwen voor het raam en onze aandacht te trekken. En wij dan uitleggen aan de logopediste dat het onze kat maar is.

Ook is ze al een aantal de school zelf binnen gewandeld. Maar ze loopt ook trouw weer met ons mee terug. En inmiddels weet ook heel de straat wie zij is en zijn ze allemaal gek op haar en noemen ze haar een heel bijzondere dier.

En als we in de buurt op visite gaan, dan volgt ze ons en zoekt ze aan de achterkant welke tuin het is, om ons daar te verrassen met een bezoekje.

Nou lieffies, mama hoopt echt dat wij met ons gezinnetje nog lang van haar mogen genieten. Zo'n poes als Spocky komen we niet snel meer tegen.heart

 

Vakantie Roompot in Cochem!

05 oktober 2019

 

Hoi lieverds,

En toen waren we weer terug van onze vakantie in Roompot Cochem.

Wat hebben we het toch leuk gehad. Jullie konden haast niet meer wachten tot we naar Koos Konijn zouden gaan. En natuurlijk mocht mama de vakantie cadeautjes niet vergeten. haha, toen we ingepakt en wel in de auto zaten, klaar voor vertrek vroegen jullie of we wel echt alles bij ons hadden.

We zijn nog eerst lang de winkel gereden voor wat lekkere broodjes en drinken voor onderweg.

Speciaal voor de heenreis had mama een aantal leuke dvd's meegenomen en als eerst wilde jullie Huisdiergeheimen zien. Hierna nog Pim & Pom. Tussendoor nog een aantal stops, en mama had voor jullie allebei een leuk Cars tijdschrift waar een leuke Cars auto bij zat.

Helaas duurde de heenreis een stuk langer dan verwacht, en Milan jij moest vaak naar de wc. Tja, van wie zou je dat toch hebben. Haha! Mama moet ook om de haverklap. 

Pas eind van de middag kwamen we aan in Cochem, we zijn natuurlijk eerst het centrum in geweest om ee lekker ijsje te halen.

Mama had al snel door dat er een hoop wespen waren, en hoopte dat jij Milan dit niet door zou hebben. Maar helaas, je raakte al snel in paniek en wilde je ijsje niet meer. Mama vind het zo vervelend voor je dat je zo'n angst voor deze insecten hebt, maar begrijpt het wel.

We hebben nog een klein stukje door de straten gewandeld en jullie zijn nog een winkelstraat in gerent wat best steil naar boven liep. Jullie deden wedstrijd wie helemaal bovenaan kon komen.

Hierna zijn we richting het park gereden om naar ons huisje toe te gaan.

Het huisje vonden jullie helemaal leuk, mooie grote tuin om in te voetballen,

en ook binnen zag het er mooi uit. Jullie kozen ieder een eigen kamer uit, en mama had nog een leuk cadeautje om jullie kamer gezellig te maken met een leuke Cars knuffel.

Omdat het al laat was zijn we naar het restaurant gewandeld. Jullie wilde nog even in de indoor speeltuin spelen.

Dit mocht wel, want we zouden toch lekker patatjes meenemen, maar jammergenoeg kon je geen patat meer kopen. Wat een tegenvaller, want ondertussen was het al half 7. We hebben de dichtstbijzijnde mac opgezocht, maar dit was ook nog een goed half uur rijden. 

Jullie vonden het natuurlijk ontzettend leuk toen jullie hoorden dat we naar de Mac zouden gaan.

Het was een gezellige eerste dag. De volgende dag wilde jullie eerst  lekker in bad met wat speelgoed. Heerlijk hoor!

Hierna zijn we naar de Koos kids club gelopen waar jullie hebben geknutseld met Koos Konijn. Jullie mochten een piraten hoed maken. Harstikke leuk.

En tussendoor zijn jullie een aantal keer naar Koos gelopen om jullie nieuwe auto's te laten zien, of voor een high-five of een knuffel.

We zijn in de middag naar Reichsburg Cochem geweest. Elk jaar rijden we dagelijks langs deze burcht maar nu wilden we het toch eens gaan bezoeken.

Op het park had papa de tickets gekocht, en in Cochem reed er een bus die je dan boven aan de berg af zetten. We hadden geluk met de chauffeur, voor jullie hoefden we niet te betalen, hij zei dat worden dan twee tickets en jullie heb ik niet gezien.laugh

Milan jij moest natuurlijk naar de wc, maar om bij de burcht te komen moesten we eerst nog een heel stuk naar boven lopen.

Boven aan gekomen zijn we snel een wc gaan zoeken, en jij Xam wilde heel graag een ijsje. 

We moesten toch nog even op de rondleiding wachten, en toen we aan de beurt waren was het al vrij laat.

De rondleiding zou 40 minuten duren. wat mama best lang vond voor jullie. Maar het werd op zo'n leuke manier gedaan dat de tijd zo voorbij was. Jullie werden er op zo'n leuke manier bij betrokken en voor we het wisten was het al klaar. Op het eind stond een grote schatkist en jullie mochten een gouden munt hieruit pakken.

Een chocolade munt, wel heel leuk gedaan. We hebben nog wat rond gekeken en daarna zijn we weer naar de halte gewandeld.

Er was ons verteld dat de bussen elk kwartier terugreden maar omdat we laat waren bleek de bus nog maar om het uur te rijden en natuurlijk hadden we deze net gemist.

Mama had geen zin om een uur te wachten en we zijn gaan wandelen naar beneden. Het was zo leuk, en zo zagen we nog wat. Jullie vonden het wel een beetje spannend,

helemaal van zo hoog de weg naar beneden te vinden. En het was nog sneller dan met de bus. En of de wandeling nog niet genoeg was wilden jullie nog zwemmen op het park. We hadden vlug wat gegeten in het huisje en zijn toen doorgegaan naar zwembad. 

En na al dat zwemmen vielen jullie moe en voldaan in slaap.

Ook wilden jullie nog naar Trier. Jullie mochten iets van het geld kopen wat jullie van Opa & oma Gitaar hadden gekregen. Helemaal leuk natuurlijk. 

Nadat jullie de dag begonnen met badderen, zijn we nog een klok bij Koos Konijn in elkaar gaan knutselen.

Daarna zijn we doorgereden naar Trier. Hier hebben we gezellig wat rondgeslenterd en winkels gekeken. In de speelgoedwinkel hebben jullie allebei iets gekocht van het geld wat jullie van opa & oma Gitaar hadden gekregen en jullie kregen nog iets van papa & mama.

In het centrum waren ze aan het basketballen. Xam jij vond dit zo leuk, met grote ogen volgden je alles en je was helemaal enthousiast als er een bal in ging. Toen een meneer aan jou vroeg of je het ook eens wilde proberen aarzelde je geen moment en pakte helemaal  blij de basketbal. Voor jou hadden ze een mini basket bal. En toen je scoorde, stond je te dansen van blijdschap, je gaf papa een high-five en rende hard met je armpjes in de lucht op mama af, en gilde...yeaaaahhh gelukt!! Iedereen moest zo lachen om jou. 

Milan jij vond er niks aan, je wilde weg, want je vond het maar stom. Jij hebt niet zoveel met de bal.

We zijn doorgereden naar Cochem waar jullie allebei iets voor Brenda mochten uitzoeken om te geven voor het verzorgen van Spocky tijdens onze vakantie. 

En we hebben heerlijk gegeten bij de Italiaan.

Ze hadden er geen kinder pizza's dus jullie kregen ieder een grote pizza die jullie gewoon voor meer dan de helft op kregen.

Ook wilde jullie heel graag midgetgolfen. En vooral jij Milan. Jij had het hier al weken over.

De laatste keer dat we hier hadden gemidgetgolft hadden we regen dus nu met het zonnetje erbij was het een stuk aangenamer. Jullie vonden het allebei heel leuk. Xam jij was eigenwijs. Mama wilde jou helpen hoe je het beste de bal weg kan slaan. Maar jij wilde het op jou eigen manier. Haha, dat is ook okay hoor jochie.

Milan, jij kon het niet zo goed hebben als het je niet lukte. En op een gegeven moment was je het zat. Je was heel verdrietig en vroeg waarom Xam beter is met de bal. En terwijl papa & Xam verder gingen op de baan is mama naast jou op de rots gaan zitten om te vertellen dat iedereen weer beter is in iets anders. Jij vroeg aan mij waar jij dan wel goed is was. Dus mama zei...je kan heel mooi tekenen en verven, dat je zo creatief bent, en een heel leuk boek aan het maken bent. En toen vulde je mama aan door te zeggen dat je ook heel goed kan zwemmen en judoën. En je doet het hartstikke goed op school.

En toen mama tegen jou zei dat ze eigenlijk niet iets heeft waar mama goed in is, zei jij...echt wel mama...in tafelvoetbal. Haha! Mama was blij dat je weer positief was en we zijn weer verder gaan midgetgolfen.

Je hoeft niet overal goed in te zijn als je het maar naar je zin hebt. En dat hadden we zeker. 

We zijn avonds gezellig naar een restaurant aan de Moezel gaan eten.

Mama had nog een leuk spelletje voor jullie voor tijdens het wachten, boter kaas en eieren.

Na het eten zijn we nog even Cochem doorgewandeld en nog een laatste ijsje daar gegeten.

De vakantie is weer super snel gegaan. We hebben voor we weer naar huis reden nog een ontbijt buffet gedaan en eigenlijk wilde we nog naar een dierentuin.

Maar jullie hadden toch zo leuk met een ander jongetje in de indoor speeltuin gespeeld.

Wel 2 en half uur, en jullie waren zo moe dat we maar gelijk naar huis gereden zijn. Helaas hadden we een hoop files, dus in Antwerpen zijn we er maar af gegaan en hebben we bij de Mac gegeten.

Het was al bedtijd voor jullie toen we thuis kwamen, en Spock kroop gelijk bij jou op bed Milan.

Ze was blij dat we weer thuis waren. Jullie hadden Spock ook heel erg gemist. Elke dag moest mama wel even een foto van haar aan jullie laten zien. En Milan, jij had de dag voor we weg gingen al een hoop foto's van Spock gemaakt zodat je elke dag even naar naar kon kijken vertelde je. 

Het was weer een fijne vakantie.

 

 

 

 

De vakantie zit er weer op

14 september 2019

Hoi lieffies,

Wat is deze gezellige zomer vakantie toch snel gegaan.

Het laatste weekend hebben we rustig aan gedaan. Vrijdag had papa een vrije dag opgenomen en zijn we naar Zoetermeer geweest om nieuwe schoenen voor jullie te halen.

Xam jij wilde graag oranje schoenen, en Milan, jij wil zoals elk jaar het liefst rode schoenen. Tot nu toe hadden we ze nog niet gevonden. En laten ze die nu deze keer wel hebben. Jij koos voor een paar knal rode gympen. Ahh je was helemaal happy met dit paar. Met passen zat je helemaal te glunderen. Mama moest wel even slikken, haha, ze zag zelf een ander paar waar ze helemaal weg van was, en wat ook qua kleuren makkelijk te combineren was met jou kleding garderobe. Maar jij wilde perse deze gympen. Mama dacht nog het paar wat zij mooi vond er als reserve bij te kopen, maar je zei al dat je ze niet zo mooi vond. Nou dan doe we gewoon welke jij graag wil natuurlijk. laugh En eigenlijk zijn ook deze hartstikke leuk. 

Mama vind het wel heel goed van jou dat je echt al een eigen smaak hebt. Dan kan je merken dat je echt al groot wordt.  Xam jij vond ook mooie gympen, niet helemaal oranje, maar oranje genoeg voor jou.

Jullie wilden ze gelijk aan houden. En wij hadden twee blije jongens, wat willen we nog meer.smiley

We hebben gezellig bij opa & oma mee gegeten.

Zaterdag was er weer judo, waar jullie super veel zin in hadden. We zijn nog naar Willemstad geweest. Jullie hebben heel lang in de speeltuin gespeeld en natuurlijk hebben we ook nog een ijsje gehaald en zijn we de bunkers in geweest. En papa heeft eindelijk de muur in de woonkamer groen geverfd.

Mama wilde dit al zo lang. Papa moest nog even wennen aan het idee, maar zag het uit eindelijk toch wel zitten. En nu zijn we er allebei blij mee. Vooral jullie, elke keer als jullie de muur zien roepen jullie in koor dat jullie het heel mooi vinden.

Zondag zijn we bij opa & oma Spin langs geweest. Ze staan op de camping in Ugchelen. We bofte met het weer. Bij aankomst kregen jullie van opa & oma allebei een cadeautje.

Xam jij kreeg een boerderij van play mobil en jij Milan een leuke auto van lego. Wat jullie natuurlijk gelijk in elkaar gingen zetten. Hartstikke leuk.

Jullie hebben nog gevoetbald voor de caravan.

Ook hebben we een stuk gewandeld in het bos. Er lagen al veel eikels en jullie hadden het druk met verzamelen, alvast voor de herfst tafel.

De dag vloog voorbij. Na het eten zijn we weer naar huis gereden. Morgen begint school natuurlijk weer.

Maandag was jou eerste schooldag Milan. Jij had je hier al zo op verheugd. Gisteravond vertelde je al dat je  haast niet kon wachten. En ook was je benieuwd bij wie je allemaal aan tafel zou komen te zitten.

Je wilde nog even voor we weg gingen aan jou boek werken. Eigenlijk ligt deze al een tijdje weer in de kast. En zo af en toe ga je hier weer enthousiast mee aan de slag. En het is zo leuk geworden. smiley

Mama is super trots op jou originele ideeën. Hierna moesten we wel haasten maar ach, mama vind het ook fijn als jij je dag leuk kan beginnen.

Bij binnenkomst was het natuurlijk best weer even spannend. Een nieuwe juf,  wat ook weer even wennen voor jou is. Je was helemaal blij met wie je aan tafel zat.smiley Naast Danique & Joris.

Je had er helemaal zin in. En toen mama jou tussen de middag op kwam halen was ze wel verbaasd hoe jij onderweg naar huis toe was . Je was opstandig en zo boos en compleet overstuur dat je nauwelijks uit je woorden kon komen. Je schreeuwde dat je nooit meer naar school wilde en rende weg. Nou zo kent mama jou echt niet. Na lang vragen vertelde je mama wat er aan de hand was. De juf had jou verplaatst naar een andere tafel waar jij het niet naar je zin had.

Na lang praten vertelde mama jou dat ze wel met de juf zou praten. Maar dit wilde je niet, want je was bang dat de andere kinderen het zouden horen. Toen mama jou verzekerde dat dit niet zou gebeuren vond je het okay. Ergens snapt mama dat ook wel, maar ze had niet verwacht dat dit er al zo vroeg in zit, dat jij je druk maakt of de andere dit zouden horen. 

Tussen de middag sprak mama even kort jou juf, en juf Marijke heeft mama beloofd om deze middag nog met jou te praten, en gelukkig kwam je weer blij uit school.

Juf Marijke heeft jou verteld dat het de bedoeling is dat jullie rouleren van tafel zodat iedereen elkaar leert kennen. Dus op zich ook wel weer goed.

En eigenlijk heb je na het gesprek met jou nieuwe juf het prima naar je zin. Mama vertelde haar ook dat je meer houdt van werkjes dan van spelen. En zij vertelde jou dat dit goed uitkomt want zij is dol op kindjes die graag willen leren. 

Er zijn al weer een hoop vriendjes

& vriendinnetjes komen spelen

en eigenlijk zitten we al weer in het juiste ritme. Alles gaat goed. Je hebt je draai gevonden op school, logopedie gaat goed net als zwemmen en judo. 

Xam, jij vind het maar wat gezellig dat school weer is begonnen. Elke ochtend van de vakantie vroeg jij of Milan vandaag naar school moest. Dus je was heel blij toen we weer naar school liepen. Het liefst zou je ook daar blijven. Maar zoals je zelf zegt...mama er is geen stoel voor mij bij Milan in de klas, dus nog even geduld hebben.

En dan is er ook heus voor jou een tafel en stoel vrij hoor.wink

Jij vind de peutergym weer super leuk, je doet hier enthousiast mee. Vooral het stuiteren met de basketbal, wat je trouwens gelijk al goed doet, vind je helemaal geweldig.

En ook de judo gaat ontzettend goed. Vol trots droeg jij je judo pak met je gele slip. en hij staat zo stoer.

Mama is zo trots op jullie allebei. heart

 

En de laatste paar weken van de vakantie!

31 augustus 2019

Hi lieverds,

Ook de laatste paar weken van de vakantie hebben we ons nog geen moment verveeld.

We hebben voor de konijntjes van Jasmijn & Marissa gezorgd. Gijs & Karina zijn nog langs geweest voor jou verjaardag Xam. Jij kreeg een brandweer van play mobil. Ontzettend leuk. Jullie hebben zo leuk met zijn drietjes gespeeld en natuurlijk veel op de trampoline gesprongen. 

Milan jij hebt nog samen met Jasmijn een pissebedden doolhof gemaakt.

Danique is nog een aantal keer bij ons komen spelen en Marissa.

Met Mark, Rianne, Jamie, Caithlin & Bruce zijn we een dagje naar Duinrell geweest.

Jullie keken je ogen uit. Milan jij ging met papa in de monorail. Xam jij bent met mama naar de ballenbak geweest.

Omdat papa & Milan nog niet terug waren zijn wij bij het reuzenrad in de rij gaan staan. PPfff....deze rij duurde zo lang. En  toen we eindelijk aan de beurt waren hadden we een heel vervelende wesp in ons bakje. Telkens zat hij op jou been of bij mama op haar zonnebril. Echt heel irritant.

En bij het derde rondje is mama gaan staan, voordat we anders misschien nog een rondje zouden maken. Haha! Mama is het wespen avontuur van jou Milan nog niet vergeten.

We gingen even een broodje eten en toen kwamen jij Milan & papa er ook eindelijk aan. Jullie hadden ontzettend lang in de rij gestaan. 

We zijn met zijn allen in de Splash geweest.

En we kwamen er helemaal doorweekt uit.

Jij Xam riep gelijk dat je nog een keer wilde. Milan jij bent in de Dragon Fly geweest met papa. En hierna nog een stuk of 3x. Zo leuk dat je hier nu in mag.

Ook de glijbanen waar je met een zak vanaf glijd konden jullie geen genoeg van krijgen, ondanks de hitte.

Telkens liepen jullie de helling op om weer zo snel mogelijk naar beneden te roetsjen.

En Xam, mama zag dat jij in de kikkerbaan mocht ook hier zijn we met zijn allen in geweest. Dit vond je echt het allerleukste. We zijn er een aantal keer achter elkaar in geweest. En nog kon je er geen genoeg van krijgen.

Ook mochten jullie nog iets uitzoeken in de souvenirwinkel. Nou voor jou Milan was de keuze makkelijk.Je had al zo vaak van mama gehoord dat zij hier als kind altijd naar de fopwinkel ging. Dus jij wilde hier heel graag iets kopen. Het werden guusjes (nepvliegen) en twee hele enge spinnen. Xam jij volgde het voorbeeld van jou broer. Het werd het zelfde.laugh

Milan, er waren deze dag zoveel wespen op het park. Toen mama jou je croissantje gaf en er een wesp op af kwam gooide je deze gelijk weg. Hierna durfde je heel de dag niks meer te eten. Echt zo zielig, je hebt echt een wespen trauma. Het was zelfs zo erg dat je eind van de dag helemaal niet lekker voelde. Maar dat is ook niet verwonderlijk. Je hebt echt niks op. Mama vroeg of je een ijsje wilde, deze wilde je niet, zelfs geen chips of patat. Zo bang was je voor de wespen.

Om 18:00 uur zijn we naar huis gereden. In de auto moest je overgeven. Gelukkig had mama je nog net op tijd een plastic zak kunnen geven zodat het niet over jou schoot ging.

Lieverd, voortaan moet je echt wat meer eten hoor, zeker als het zo'n intensieve dag is als deze.

Gelukkig voelde je thuis al snel weer beter nadat je wat gegeten had en kreeg je alweer praatjes.

Ook oma Amerika is nog bij ons langs geweest. Echt zo vertrouwd en gezellig als vanouds.

Ze bracht nog cadeautjes voor jullie mee en we zijn even Numansdorp in geweest. Maar het was veel te warm. We zijn bij de Brams Gourmet gaan zitten en hebben lekker patat gegeten. Milan jij wilde in eerste instantie niet. Je was huilerig en durfde niet vanwege de wespen. Mama heeft je wel 100x moeten vertellen dat er geen wespen zaten, maar nog wilde je geen patat. Toen mama zei dat we anders samen een patatje zouden doen durfde je wel.

En uiteindelijk heb je zitten smullen, net als jij Xam.

Toen de patat op was  waren jullie druk in de weer met alle tafeltjes netjes te maken en de rommel op te ruimen. De verkoopster zag dit, en kwam jullie een cadeautje brengen. Jullie kregen allebei een mooie bellenblaas. Wel heel leuk.

We zijn ook nog met Brenda een dagje naar Willemstad geweest.

We zijn expres in de ochtend gegaan.

Dan is het nog te doen met de warmte. Jullie vonden de bunkers erg interessant alleen de spinnen niet. Op sommige muren krioelden het van de spinnen. Bahhh! Mama houd er ook niet van hoor.

Milan jij nam mama's rol over, je wilde heel graag foto's maken. Dan kun je vast oefenen voor als je met jou verjaardag een foto camera krijgt.

Je doet het echt goed en als iedereen naar jou zin staat roep je...1,2,3....spaghetiiiii!!!laugh

En natuurlijk kon een ijsje niet ontbreken. Milan jij riep al gelijk dat je geen ijs wilde, maar toen we een heel gezellig winkeltje hadden ontdekt waar je binnen een ijsje kon eten was je al snel om. Wat een ontzettend leuke winkel was dit met heerlijk fruit ijs.

Milan, Brenda vroeg aan jou of je iets leuks voor haar wilde maken van jou oven klei voor in haar lettervak bord. Zij wist niet zo goed wat ze er in wilde hebben, maar laat dat maar aan jou over, jij zit altijd vol ideetjes. Uit eindelijk heb je de mac donalds gemaakt, een taart met een verjaardagstaart met een kaars erop, Spocky, Bibi & Mellow.

Bibi de poes, Mellow de hond & Spocky de poes. Echt zo leuk gedaan.

En de volgende dag ging jij deze aan Brenda geven.

BRenda vond ze super mooi, ze was er heel blij mee.

We hebben nog gezellig een stukje taart bij haar gegeten.

Het waren weer gezellige dagen met jullie liefjes. heart