Dagboek

Aantal berichten: 89
Ga naar:   

Wouw....wat een rapport Milan!

06 juli 2019

Hey lieverd,

Jou eerste rapport is binnen, en wat voor 1.

Je hebt een rapport waar je echt trots op mag zijn, en dat ben jij ook...en papa & mama zijn nog trotser.

Rekenen is bovengemiddeld (1 na hoogste graad) en taal is opvallend (opvallend is de hoogste graad).

Soms vragen papa & mama weleens aan jou als je weer eens iets weet over rekenen hoe je dit weet, en dan zeg jij...oooh mama, dat weet ik gewoon.

Gisteravond hadden we rapportbespreking en de juf vertelde dat jij pas een cito toets hebt gehad, wat zij een primo werkje noemde. Maar mama wist dat al, want jij vertelde een tijdje terug al aan mama, dat je een cito toets hebt gehad, en dat het echt een makkie was. Dus blijkbaar heb je hier toch iets van opgevangen.

De juffen denken dat jij zelfs nog hoger zou scoren. Nou papa & mama vinden dit al heel knap.

Wel moeten we van jou juf goed in de gaten houden of jij je niet gaat vervelen en dat je genoeg uitdaging krijgt. Want dat merken we wel. De juffen proberen jou al vaak werkjes te geven en je krijgt moeilijkere dingen te doen. Nou lieverd, je gaat na de vakantie naar groep 2.

En inmiddels heb jij ook al iets moois uitgezocht voor jou rapport. 

Ahh en Xammie zei, ik ga even naar boven om mijn rapport te halen, en toen kwam hij teleurgesteld beneden om te zeggen dat hij zijn rapport niet kon vinden. Nou ook Xam heeft wat moois gekregen hoor voor zijn rapport.cheeky

 

 

Vissen, en alle drie gevallen!

14 juni 2019

Hoi lieverds,

Eindelijk zijn we dan eens gaan vissen. Milan, jij vroeg bijna elke dag wanneer we nu eens gingen vissen.

Nou vandaag dus, haha! Papa heeft vanmorgen alle vis spullen van zolder achter de luiken vandaan gevist en we gingen al vroeg op pad. Mama een koeltas vol lekkere hapjes gemaakt en genoeg te drinken voor onderweg.

Al snel hadden we een mooi plaatsje gevonden op een steiger aan het water.

Xam, jij kon niet stil zitten, niet echt ideaal zo aan de waterkant, dus mama is met jou het bos in gewandeld, en we hebben een grote ronde gemaakt.

Toen we weer bij de steiger aan kwamen had jij Milan het een beetje koud gekregen van het stil zitten.

Jij wilde ook een rondje maken door het bos en het liefst rennend. Jullie pakte allebei een hand van mama en gingen rennen. Zo rende we alledrie hand in hand over de brug, tot 1 van jullie voor mama haar voeten sprong. En daar gingen we dan, alledrie keihard onderuit op de brug. Mama wist niet wie ze het eerst van de grond moest rapen, en natuurlijk had mama juist vandaag geen pleisters of jodium bij haar. Dit zit standaard in mama haar tas, maar nooit als je het nodig hebt.

Gelukkig was er een mevrouw die pleisters had, en toen ze mama haar broek zag zei ze dat mama geloof ik ook wel een pleister kon gebruiken. Mama haar leivelingsbroek was helemaal stuk, en mijn knie lag goed open. Xam...jij zei oooh mama heeft de grootste au. 

Nadat we allemaal volgeplakt zaten met pleisters zijn we toch nog een stukje het bos ingelopen.

Hierna zijn we doorgereden naar de dierentuin, want het vissen waren jullie inmiddels al zat. Helaas niks gevangen, maar het ging om het idee.

We hebben een heerlijke dag gehad in de dierentuin

en jullie hebben je prima vermaakt in de grote speeltuin.

Weer een hoop gezien

en tussendoor nog een ijsje geten omdat het zo warm was, 

en een ritje met het treintje gemaakt. 

En deze gezellige middag hebben we afgesloten met een bezoekje bij de Mac.

 

 

Wandelvierdaagse, Xam op het potje, Vaderdag en een dagje Efteling

12 juni 2019

Hoi kleine wandelaars,

De wandel vierdaagse zit er weer op, wat hebben we het leuk gehad, en wat hebben jullie je best gedaan.

Jullie hadden je al een paar dagen zo verheugd op de wandel vierdaagse, en maandag was het dan zover. We starten om half 19:30 uur, en nadat we de route hadden en we allemaal onze kaarten hadden gestempeld gingen we enthousiast aan de wandel.

Al deze dagen hebben jullie gezellig hand in hand gelopen, gerend en keihard gezongen met kinderen uit jou klas Milan, en jij Xam deed gezellig mee.

En de laatste dag liepen opa & oma Gitaar gezellig mee.

Wat een mooie medailles hadden jullie, nou deze hadden jullie echt verdient en jullie waren er zo blij mee.

Xam jij had ons nog flink verrast, want toen we terug kwamen van de wandel vierdaagse en het eigenlijk al best laat was, kroop jij ineens onder je bed. Mama vroeg aan jou wat je allemaal aan het doen was en dat je nu toch echt je bed in moest, maar je kwam onder je bed vandaan met je potje in je handen. Je zei...mama ik wil hierop plassen. 

En of je dat mag....wouw, mama vond het super goed van jou jongen. Het was inmiddels alweer een tijd terug dat je op het potje wilde en mama wilde jou ook absoluut niet pushen. 

En eigenlijk doe je het de afgelopen dagen ontzettend goed. Telkens als jij moet plassen of poepen ga je op je potje of op de wc. En dit verdient natuurlijk een mooi cadeau.

Milan, jou hebben we afgelopen zaterdag ingeschreven voor zwemles. Dinsdag 2 Juli ga jij voor het eerst zwemmen en je hebt er veel zin in.

Je kreeg een leuke rugzak van Krokobil, handdoek en wat leuke boekjes.

's-Avonds zijn we gezellig gaan wokken met zijn viertjes.

Ook hadden we de verjaardag van Malu.

Zij is 5 geworden en net als vorig jaar hadden ze nu ook een heel groot springkussen staan waar jullie niet vanaf te krijgen waren. Haha! Jullie hebben hierop gesprongen tot we weer naar huis gingen. Alleen voor een slokje drinken of een vluchtig chipje kwamen jullie er even af, want daarna moest er natuurlijk weer gesprongen worden.laugh

Van de week heeft mama een hele dag op Danique gepast wat jullie natuurlijk erg gezellig vonden.

Xam jij hebt samen met Danique muziek gemaakt en op Dirk Scheele gedanst.

Tussendoor nog naar Logopedie bij jou op school Milan. Waar jullie met zijn drietjes hebben mee gedaan.

En toen jij 's middags vrij was van school en hebben we eerst ovenbroodjes gegeten,

verder hebben jullie je prima vermaakt in de tuin.

Jullie hebben een tent gebouwd, en in de tent lekker een ijsje gegeten, ketting gemaakt en natuurlijk met water gespeeld.

Eind van de middag zijn we naar Michelle gelopen en hebben we Danique thuis gebracht. Michelle heeft gelijk jou haar geknipt Milan.

Xam jou haar had Michelle gisteren al geknipt. Jullie hebben nog even met zijn drietjes in de tuin gespeeld, bij de konijnen wezen kijken en de vissen wat jullie allebei helemaal geweldig vinden. Danique was zo hangerig en bleek dus koorts te hebben.

En schreef mama dat het het de maand van ziek zijn was voor jou Milan, nou Xam jij kwam nu dus ook aan de beurt. Jeetje ook heel de week hoge koort. Helaas moesten we nu weer het logeren bij papa's tante afzeggen. 

Waarschijnlijk heeft Danique jou toch aangestoken.

Ook hadden we kaartjes voor de Efteling en deze moesten we echt opmaken. Ahh Milan jij kwam s-Morgens zo vrolijk je bed uit, en riep Yeahhh wij gaan naar de Efteling. Mama vertelde dat Xam ziek was, jij dacht dat mama een grapje maakte, maar dit was helaas geen grap, echt zo zielig.  Gelukkig konden we eind van de week toch nog naar de Efteling. Jullie konden niet wachten.

Mama had verwacht dat het niet zo druk zou zijn, maar toen we de parkeerplaats opreden zagen we zoveel bussen, allemaal schoolreisjes, haha!

Maar ondanks dat het super druk was, hebben we een hoop gezien en gedaan en ook nog eens geboft met het mooie weer.

De bobslee vonden jullie echt heel leuk,

net als de Fata morgana, hier wilde jij Milan als eerste in.

Ook in de piranha hadden jullie de grootste lol, vooral omdat net als vorig jaar mama er zeiknat uitkwam.

Jullie hebben genoten van Ravelijn de show op het park, en het zo goed volgehouden, en toen we uit Symbolica kwamen was het al 18:10 uur.

Alle attractie gingen sluiten tot jullie grote teleurstelling.

Mama dacht slim te zijn door nog even watermeloen te eten, zodat de ergste drukte weg was, nou echt niet dus. Het was zo druk op de parkeerplaats dat we pas om 19:15 uur het parkeerterrein afreden.

Wel zijn we als verassing lekker bij de Mac gaan eten. Wat een leuke dag was dit.

We hebben ook nog bij de Intratuin een Workshop gedaan voor Vaderdag.

Ze hebben tegenwoordig een hele kas waar de workshops gehouden worden. Jullie hebben een mooi schort geverfd voor papa, en tussendoor kregen jullie nog wat te snoepen en een glaasje limonade.

Buiten was het noodweer, dus deze workshop kwam heel goed uit.

En toen het eindelijk Vaderdag was konden jullie niet wachten om al jullie cadeautjes aan papa geven.

Milan onder jou bed had je al een cadeautje liggen, iets wat jij hebt gemaakt op school voor papa.

En natuurlijk jullie vlinderhuisjes die jullie pas hebben geverfd. Ook hadden we een mooie kaart voor papa gemaakt, voor een dagje naar de Beekse Bergen om op safari te gaan.

Papa is weer flink verwent door jullie.

Jullie hebben allebei mama geholpen met een lekker ontbijt voor papa op tafel klaar te zetten. 

En in de middag zijn we naar opa & oma Gitaar gereden. Voor opa hadden jullie ook iets moois gemaakt.

Het was heerlijk weer, en we hebben in de tuin gezeten. Jullie hebben met Buddy gespeeld

en Milan jij wilde graag een potje rummicub spelen.

Mark, Rianne, Jamie, Caithlin & Bruce kwamen ook nog. En jullie hebben je goed vermaakt met Bruce.

 

 

 

Babysite toch maar verlengd, Moederdag en tour langs de boer!

30 mei 2019

Hey schatjes,

Het was de bedoeling dat mama zou stoppen met de site, maar nu heeft mama toch besloten om het nog 1 jaar bij te houden. Mama vind het steeds lastiger om hier tijd voor vrij te maken maar toch blijft mama het wel leuk vinden als ze weer eenmaal een verhaaltje schrijft voor later.

Vooral omdat jullie de laatste tijd samen met mama de site willen bekijken. Ik moet dan de verhaaltjes aan jullie voorlezen en omdat mama altijd veel foto's er bij plaatst hebben jullie er gelijk een beeld bij. Jullie vinden dit keer op keer zo leuk. En kijk...daar doet mama het voor.winklaugh

We hebben weer een hoop gedaan, en er zijn natuurlijk ook weer een hoop vriendjes & vriendinnetjes wezen spelen. En wat hebben we geboft met het weer. Tegenwoordig nemen jullie vaak allebei een vriendinnetje mee naar huis,

ja ook jij Xam hebt nu de smaak te pakken. Jullie konden lekker in de tuin met water spelen en waterballonnen gooien was wel 1 van jullie favorieten dingen om te doen.

Xam, jij bent vorige week voor het eerst bij jou vriendinnetje Danique wezen spelen.

Mama moest foto's laten maken, en dan mogen er natuurlijk geen kindjes mee naar binnen voor de straling.

Mama kreeg van Michelle foto's doorgestuurd en jullie hadden het prima naar jullie zin. Je vond het zelfs zo leuk, dat je nu al een aantal keer bij hun bent wezen spelen. Zo stoer! Jullie lopen dan samen vanuit school hand in hand. Echt schattig!

Milan jij vind het nog te spannend om bij iemand te spelen, maar dat geeft niks. Neem dan iedereen maar gezellig mee naar ons. Het komt van zelf wel hoor jongen. Wel heb je voor volgende maand 2 uitnodigingen voor kinderfeestjes uit je klas. Super leuk en we gaan het gewoon proberen.

Verder hadden we nog Jamie haar verjaardag waar we naar toe zijn geweest.Waar jullie door Anja & Louis weer flink verwent zijn. 

En Moederdag. En wat hebben  jullie  mama toch verwent.

Milan jij had al iets op school gemaakt wat je thuis heel goed had verstopt. Je kon niet wachten om het mij te geven. Mama mocht smorgens wat langer op bed blijven liggen, en jullie zijn met zijn drietjes een lekker ontbijt voor mama gaan maken.

Maar voordat we gingen ontbijten kreeg mama van jullie allemaal een cadeautje. Jeetje, wat hebben jullie je best gedaan. Het was een hele mooie Moederdag.

Milan jij had op school hele mooie hartjes van zeep gemaakt. Ze zien er niet alleen mooi uit maar ze ruiken ook heerlijk.

Gewoon zonde om te gebruiken. Maar we hebben nu jou zeepje in een bakje gelegd in de keuken, want jij wilde heel graag je handen hier mee wassen.laughTelkens zei je tegen mama...mama jij bent zeker wel heel blij met je zeepjes he? Nou en of mama blij is, echt harstikke goed gedaan.

Daarna moesten we toch op gaan schieten, want we zouden in de ochtend bij opa & oma Spin langs gaan,

en daarna langs opa & oma Gitaar waar we met zijn allen hebben gegeten. Omdat we er al in de middag waren hebben we het gecombineerd met de natuurspeeltuin,

en jij Milan wilde 's avonds nog met Rianne & mama mee Buddy uitlaten.

Ook zijn jullie voor het eerst naar de bioscoop geweest.

Dit was toch zo leuk, echt voor herhaling vatbaar.

We zijn naar Casper & Emma geweest op zoek naar de schat.

Jullie hebben gesmuld van de popcorn. Helaas had jij Xam je bakje laten vallen waardoor de helft al gelijk op de grond lag, nog voor de film begon eigenlijk. 

Savonds kwamen Mark & Brenda gezellig bij ons eten.

Het was ook wel de maand van ziek zijn. En vooral jij Milan had het goed te pakken. 6 dagen hoge koorts. En weer een oorontsteking. Precies toen we uit logeren zouden gaan bij papa zijn oom & tante. Ook miste jij de schoolfoto graaf. Nou we laten gewoon zelf binnenkort mooie foto's maken. Mama had jullie nieuwe kleren al klaar hangen in de kast. Maar ziek is ziek en gezondheid is vele malen belangrijker. 

Ook was precies in deze week je schoolreisje. En wat had jij je hier op verheugd. Toen mama 's ochtends aan jou vroeg hoe jij voelde riep je gelijk...mama ik ben niet ziek. Ook mocht mama geen koorts bij jou meten. We hebben het zo gelaten en mama heeft jou rugzak ingepakt voor het schoolreisje. Weet je, papa ging met jou mee, en het Recreatie oord is vlakbij ons. Dus we hadden afgesproken dat als het niet zou gaan jullie gelijk weer naar huis zouden gaan.

Mama moest werken maar ze zag de leukste foto's voorbij komen.

Jullie hebben een speurtocht gehouden, een ritje met de huifkar gemaakt  en ook nog naar de speeltuin geweest. En deze gezellige dag werd afgesloten met patat.

's-Avonds had je weer hoge koorts, maar je hebt wel een topdag gehad. Mama heeft jou de volgende dag maar thuis gehouden.

Xam jij had ook koorts en was goed verkouden, maar gelukkig was je hier ook zo van af en heb je er niet al teveel last van gehad. 

Afgelopen week moest mama naar het ziekenhuis, jullie zijn mee geweest en zijn bij papa in de wachtkamer gebleven. Er was gelukkig een hoop te doen voor jullie. En van de assistenten kregen jullie een grappige ballon omdat jullie het zo goed deden.

En als verrassing voor het lange wachten heeft mama jullie op de mac-Donalds getrakteerd. Maar eerst zijn we een nieuwe autostoel voor jou Milan gaan uitzoeken.

Zaterdag was het weer tijd voor judo. Milan jij bent nog niet de oude en klaagt vooral over dat je zo moe bent. Daarom vroeg mama jou ook of je wel naar judo wilde. Jullie wilde dit heel graag, ook jij Xam, jij werd zelfs een beetje boos. In het begin deden jullie goed mee, maar jij Milan werd halverwege de les heel huilerig. Toch nog niet de oude.

Eigenlijk zouden we naar de ponymarkt gaan, maar we hebben het toch maar niet gedaan. 

Mama moest nog even naar Numansdorp, en jij Milan wilde toch met mama mee. Je zei dat je alvast wilde oefenen voor de wandel vierdaagse. Haha! Het was super gezellig en omdat het zo warm was zijn we samen een ijsje gaan eten.  

Xam, jij wilde thuis blijven, maar na het eten wilde jullie allebei een stukje lopen. Dus zijn we bij ons in de buurt naar de nieuwbouw gewandeld waar jullie nog even in de speeltuin hebben kunnen spelen.

Zondag zijn we naar Burg Haamstede geweest. Lekker het strand op en even uitwaaien,

haha, er stond zoveel wind. Jullie hebben weer een tas vol schelpen bij elkaar gezocht,

en we zijn nog door de duinen het bos ingewandeld.

Nog even in het speeltuintje gespeeld en natuurtlijk na afloop een ijsje op het terras wezen eten.

We waren nog maar net thuis en toen ging de deurbel, daar stond Joris uit jou klas met zijn moeder om jou een uitnodiging voor zijn verjaardagsfeestje te geven. Hartstikke leuk natuurlijk.smiley

Woensdag was de mini roparun. Helaas ben jij nog niet fit en blijf je zo moe. Mama heeft jou dinsdag middag maar thuis gehouden, zodat je een beetje energie kon sparen voor de roparun. Gelukkig ging het goed, mama had jou al verteld dat als je erg moe was dat je ook best gewoon mag lopen ipv rennen.

Nou hopelijk ben je snel weer de oude, want de wandelvierdaagse start maandag na het weekend.

Maar mama neemt toch de buggy mee, want ook jij Xam gaat meedoen.

Vandaag is het Hemelvaartsdag en was er weer Tour langs de boer. En deze keer gingen Mark & Brenda gezellig met ons mee. 

We waren bij van Herk gestart, en gelukkig was het nog redelijk rustig. Jullie konden gelijk aardbeien plukken, maar al snel stond ook hier een mega rij.

Daarna hebben jullie een aardbeien stekje in een potje geplant en mochten jullie een aardbeienplant uitzoeken voor in de tuin. En natuurlijk ook nog even op het springkussen geweest. 

Hierna zijn we doorgereden naar de Melkveehouderij. Het weer was inmiddels al opgeklaard en ook hier hebben jullie veel leuke dingen gedaan. Allerlei spelletjes, bij de koeien in de stal wezen kijken, boter schudden, en daarna mocht je je eigen boter op een plakje ontbijtkoek smeren, en van alles proeven.

 

Ook hier zijn jullie op het springkussen geweest. Jullie hadden het zo naar jullie zin, totdat Milan, er helaas een jongen boven op jou hoofd klapte toen jij op je rug lag. Oei, een bult te pakken, je wilde gelijk niet meer op het springkussen.

Maar je was al snel getroost want we gingen lekker patatjes halen.

Daarna zijn we naar het Museum gereden, buiten waren er archeologische opgravingen voor kinderen om te doen. Nou laat dat nou net iets zijn wat vooral jij Milan super interessant vind. Jij had al bij de bieb eens een boekje over opgravingen mee naar huis dus super leuk natuurlijk.

Maar ook jij Xam vond het leuk om te zoeken tussen de aarde.

Ook hier hebben jullie allerlei spelletjes gedaan, blikgooien hoefijzer werpen, en nog een rondleiding door het museum. Toen werden jullie allebei het zat. Mama is met jullie buiten gaan zitten en hebben we lekker wafels met aardbeien gegeten.

Mark & Brenda  gingen weer naar huis en wij zijn nog naar 1 allerlaatste boerderij gereden. Een akkerbouw boerderij. We hadden gelezen dat je hier je eigen suikerspin kon draaien maar dit kraampje was inmiddels al weg, en bij het krulfriet snijden was het zo druk, dat jullie alleen nog in een grote grasmaaier zijn geklommen.

En toen was het wel weer mooi geweest. We hebben thuis lekker pizza besteld en een spelletjes avond gehouden. 

 

 

Mei vakantie!

08 mei 2019

Hey lieffies van mama,

Inmiddels is de vakantie helaas voorbij en zitten we alweer op de helft van de schoolweek.

Het begin van deze vakantie liep even wat rommelig doordat bij jou Xam je keel en neus amandelen zijn geknipt.

Maar we hebben uit eindelijk toch nog een hoop leuke dingen kunnen doen. Gelukkig knapte jij snel op lieverd. Eigenlijk heeft iedereen er vrij weinig van gemerkt bij jou...bikkel!

En toen kreeg papa ook nog eens last van zijn teen. Het was zelfs zo erg dat hij nauwelijks meer kon lopen en dus ook niet kon autorijden. Mama heeft hem naar de huisarts gebracht samen met jullie.

Wij zijn in de auto blijven wachten, en uit eindelijk moest papa foto's laten maken en bloed prikken.

Opa Spin heeft hem naar zijn werk gebracht en wij zijn even bij opa & oma wat gaan drinken.

Jullie hebben ook nog even in de tuin gespeeld en de speeltuin.

Inmiddels hebben we ook de uitslag gekregen en het is jicht. Wel heel vervelend voor papa. Gelukkig kon hij met zijn baas mee rijden en zetten hij hem ook weer thuis af.

Ook stond de feesttent er weer heel de week op het dorp, en hier zijn we een aantal keer naar toe geweest. Brenda ging gezellig met ons mee.

Je kon een hoop leuke dingen doen en ook midgetgolf wat jullie natuurlijk helemaal geweldig vonden. Er was een boerderij

en jullie hebben nog gespeeld in de feesttent met wat kinderen uit jou klas Milan.

Gelukkig kon papa met Koningsdag weer een beetje lopen. Hij moest nog wel voorzichtig doen want zijn teen is nog steeds dik en pijnlijk.

We zijn naar Oud-Beijerland geweest waar mama voor jullie een spelkaart heeft gekocht. Hiermee konden jullie heel de middag spelletjes spelen en op het springkussen. En een ritje op een pony kon natuurlijk niet ontbreken.

Ook zijn we met zijn drietjes een dagje naar Oud-Beijerland geweest. We gingen eerst nieuwe plantjes kopen voor in de tuin. En jullie hebben goed geholpen.

Daarna  mochten jullie allebei van mama iets kleins uitzoeken bij de Intertoys. Milan jij koos een dik boek van Cars uit, tja er was  niet veel keus meer uit de Cars auto's...alles wat er lag had jij al. Xam jij had geluk, ze hadden nog een Robocar Poli die jij nog niet had.

We hebben lekker patatjes van Brammetje gegeten, op een bankje heerlijk in het zonnetje.

Milan jij wilde je zonnebril, maar mama brak per ongeluk een pootje. Dus uiteindelijk hadden jullie allebei een nieuwe zonnebril uitgekozen

Toen we thuis kwamen hebben jullie mama geholpen om alle plantjes in de aarde te zetten.

.Mama's stoere tuinmannen. Wat hebben jullie dit goed gedaan. En natuurlijk ook de plantjes water gegeven.laugh

Jullie hebben deze vakantie veel gespeeld met Danique,

Douah, Rhyaan en hun broertje, ook zijn Norah & Malu nog gezellig bij ons geweest.

Nadat we gezellig geluncht hadden zijn we naar de grote speeltuin geweest waar jullie echt zo leuk met zijn viertjes hebben gespeeld. 

Ook hadden we nog met Karine en jullie vriendje Gijs afgesproken.

Er was een feestdag op de Melkveehouderij waar jullie bijna heel de middag op het springkussen zijn geweest.

Jullie hebben een hoop spelletjes gedaan, ijsjes versierd

en geklommen op de strobalen.

Het begon om 1 uur en om kwart over 4 hadden jullie er nog geen genoeg van.

Zaterdags was er ondanks dat het vakantie was ook nog judo waar jullie superveel zin in hadden.

Jullie hebben echt allebei zo goed mee gedaan. Heel leuk om naar te kijken.

Daarna zijn we doorgereden naar Kleve in Duitsland.

We hebben lekker rond geslenterd door Kleve en jullie mochten allebei iets leuks uitzoeken in de speelgoedwinkel. Dat werd voor jou Milan natuurlijk iets van Cars en jij Xam koos voor poppetjes van Brandweerman Sam.

Normaal gaan we altijd als afsluiter iets bij de Griek eten maar papa is tijdens ons weekendje weg na het eten van de Griek zo ziek geworden, dat hij helemaal geen Grieks eten meer wil. 

Dus zijn we langs de Mac geweest, en hier doen we jullie natuurlijk een veel groter plezier mee.

En de laatste dag van jullie vakantie was het helaas niet zo mooi weer. We zijn toen we even een droog moment hadden naar de boerderij geweest. Jullie op de fiets en papa nam een voetbal mee zodat we nog even een balletje konden trappen.

Jullie hebben uit eindelijk de rest van de middag heel lief boven gespeeld met lego.

Opa & oma Spin kwamen eind van de middag naar ons, want papa & mama gingen samen uit eten voor papa zijn verjaardag. 

Lieverd, mama vond het een heerlijke vakantie met jullie. Ik hou van jullie...een heleboel!!!