Dagboek

Aantal berichten: 91
Ga naar:   

Een kijkje in de bus, peutergym, jarig en kijkavond!

20 oktober 2019

Hoi lieverds,

Milan jij had vanmorgen eerst logopedie. Juf Regina vroeg aan jou Xam of je gezellig in de klas van Milan wilde wachten. Nou dat wilde je wel, en je ging gelijk met Floortje en Lana mee. 

Logopedie gaat zo goed Milan, het zal denk ik nu niet lang meer duren. Wat jij wel jammer zal vinden, want je vind het er altijd heel leuk. 

Na afloop bracht mama jou weer terug naar de klas.

En Xam jij zat er zo lief in de kring. De juf vertelde dat het leek alsof je er altijd al bij was. Zo leuk! Juf Elise vroeg aan mama of ik haast had, want ze hadden nog een verrassing. Mama had gelukkig niks op de planning staan, dus we zijn blijven zitten.

Er kwam een meneer langs in de klas en jullie moesten allemaal raden met welk voertuig deze meneer hier was gekomen. Uit eindelijk bleek hij een buschauffeur te zijn en mochten jullie allemaal zijn bus komen kijken die naast het schoolplein stond. Xam jij vond het helemaal leuk zo met al die kinderen uit Milan zijn klas. En trots liep je hand in hand mee naar de grote bus. Dit hoorde bij het project "vervoer" waar jullie op dit moment mee bezig zijn op school.

Hierna hebben jullie nog wat gevoetbald op het schoolplein en

ging jij MiIan op school nog wat eten en drinken. Xam jij vond het best jammer want je hebt van dit ochtendje school echt genoten.

Milan jij bent deze week ook nog voor jullie project vervoer nog naar het Mauritiem museum in Rotterdam geweest. Helaas hadden jullie veel file overweg waardoor jullie hier maar kort waren geweest. Toen mama jou tussen de middag uit school haalde was je heel boos. Mama vroeg aan jou wat er aan de hand was en of je het wel leuk had gehad. Je zei dat het heel leuk was, maar veel te kort, dat jullie alleen maar hadden gespeeld en niks van het museum hebben gezien terwijl jij dit wel heel graag wilde. Nou we gaan hier ook snel nog naar toe hoor lieverd, want papa & mama willen hier ook zelf nog naar toe. Dus komt goed.

Ook zijn we van de week naar peutergym geweest en Milan jij ging gezellig met ons mee.

Milan jij wilde al een hele tijd zo graag mee naar Xam zijn peutergym. Telkens zei je dat je zo benieuwd was hoe Xam zijn peutergym er nu toch uit zou zien. Maar nu je overmorgen 5 word, en dus echt leerplichtig bent, had mama  iets van je gaat straks nog zoveel jaren naar school, dus waarom niet een keer een smokkeldag.

En het was echt ontzettend leuk. En stiekem vind mama het jammer dat we dit niet vaker kunnen doen.

's -Middags zijn we nog naar een workshop in de Intratuin geweest waar jullie Halloween pompoenen mochten beschilderen.

Er stond al een beker limonade voor jullie klaar en lekkere snoepjes.

En nadat jullie alle verf kleuren op jullie pallet hadden gedaan, gingen jullie enthousiast aan de slag. Ze zijn echt heel mooi geworden. Hierna mochten jullie vissen uitzoeken voor het aquarium. 10 Cardinaal tetra's zijn het worden. En binnenkort komen er nog een aantal andere vissen bij.

Heb jij toch nog je visjes, net voor je verjaardag.

Donderdag was je echt jarig. De avond hiervoor was je al zo zenuwachtig. Je vertelde al dat je echt niet meer kon wachten tot het ochtend was. En terwijl jij boven probeerde met alle moeite in slaap te vallen waren papa & mama druk bezig met het versieren van de woonkamer,

en het maken van jou traktaties.

Dit jaar wilde je graag Ninjago cupcakes. En ze zijn zo leuk geworden.

Na een onrustige nacht, zijn we al vroeg opgestaan. Om 5 uur was de jarige jop klaar wakker.

We zijn eerst wat gaan eten, en hebben even gewacht tot ook papa & Xam beneden waren.

Ohh je kon niet meer wachten om je cadeautjes uit te pakken. Deze had Xam van de week allemaal voor jou ingepakt. Al die dagen heb jij Xam goed je mond weten te houden wat Milan allemaal zou krijgen van ons. Knap hoor!

Telkens liep jij Milan naar de gang om te roepen of papa bijna klaar was met douchen. Mama zei tegen jou...zeg maar dat er koffie staat, dan komt papa vast sneller naar beneden, haha!

Eindelijk kon jij je cadeautjes uitpakken. Je had natuurlijk al je aquarium gekregen maar mama wilde toch ook nog wat speelgoed voor je hebben.

Je hebt weer een hoop Cars auto's gekregen,

het huis van Ramone en wat Oddbods.

Ook voor jou Xam had mama een paar Oddbods. 

Mama moest helaas werken vandaag, en het was ook nog eens mijn lange dag. Gelukkig had papa deze ochtend vrij genomen, en is hij met jou mee gegaan om uit te delen op school. Wat natuurlijk ook heel leuk is voor papa.

Tussendoor kreeg mama een hoop foto's en filmpjes van jou op school. Heel leuk.

De jarige mag altijd van de juf iets uitkiezen, uit een grote stapel kaarten. Jij koos voor het kaartje om heel hard uit het raam te roepen "ik ben lekker jarig en jullie niet". Maar omdat er niemand op het schoolplein was koos je toch voor iets anders. En wel om te toveren.

Je kreeg een toverstaf en mocht kiezen in wat jij de kinderen omtoverde. Je koos voor kikkers, schildpadden en hondjes. Haha! 

Van opa & oma Gitaar had jij alvast een cadeautje gekregen. Bofferd. Strijkkralen van Cars. De rest van hun cadeautjes krijg jij zaterdag. Oma vertelde dat je zelf alles al had opengemaakt en in een bakje had gedaan en gelijk aan de grote tafel aan de slag ging om Bliksem mqueen te maken.

Mama had van 1 van haar cliënten cadeautjes voor jullie mee gekregen. Echt zo ontzettend lief. Die mevrouw had een groot poezen en een honden kussen. Ze vroeg of jullie dit wel leuk zouden vinden. Nou mama verzekerde haar dat dit zeker weten goed in de smaak zou vallen bij jullie. Dus ging zij ze inpakken voor jullie. Thuis waren jullie helemaal verrast toen mama deze cadeautjes gaf. Helemaal blij waren jullie hier mee. Het was ook wel grappig, want jij Milan had deze ochtend op school tijdens het uitdelen een hele grote dierenkaart uitgekozen met een zelfde poes en hond erop.

's-Avonds zijn we met zijn allen nog naar de kijkavond bij jou op school geweest Milan.

Al een aantal weken zijn jullie aan het knutselen op school, en hebben allerlei mooie voertuigen van karton en strijkkralen gemaakt. Jij Milan hebt een ambulance gemaakt van strijkkralen en van karton een kiepwagen.

En vanavond mochten we alles waar jullie zo druk mee bezig zijn geweest bekijken. Ook gingen jullie met zijn allen  een aantal liedjes zingen waar jullie een aantal weken voor hebben geoefend. Echt heel leuk.

Thuis hebben we nog wat van jou lekkere ninjago cakejes gegeten en was het inmiddels al de hoogste tijd voor jullie bed.

Nog een paar dagen en dan vieren we jou verjaardag voor familie en vrienden. Ook hier kunnen jullie niet op wachten.

 

Piratenfeestje!

20 oktober 2019

Hoi lieffies,

 

Vandaag was het dan zover, en oh wat had jij je hier op verheugt Milan, je kinderfeestje, net als Xam.

Gisteravond konden jullie al niet wachten tot het ochtend was en waren jullie druk met piraatje spelen.

's-Morgens zijn jullie eerst gaan judoën,

Milan jij hebt hier ook uit gedeeld alvast voor je verjaardag en hebben we thuis nog wat gegeten.

Milan jij hebt nog wat verassingszakjes gevuld met snoep en een cadeautje.voor jou vriendjes & vriendinnetjes.

Nu kon je echt niet meer wachten, en toen het zover was had je van de spanning in je broek geplast. Mama had je vlug omgekleed en daarna gingen we op pad. Milan jij reed met papa mee, jullie haalden Joris & Lana op. Xam jij reed met mama mee, en wij haalden Floortje op.

Iedereen had er super veel zin in. En bij aankomst op de boerderij stond er al gelijk een feestvarken te wachten. Haha! Jullie mochten het varkentje voeren.

In de schuur zijn we eerst wat gaat drinken met iets lekkers erbij,

en mochten de kinderen omstebeurt hun cadeautje aan jou Milan geven. Een hoop Cars en knutsel spullen. Dat is altijd goed.

Hierna kregen jullie allemaal een poncho, en zijn we naar buiten gegaan.

De mevrouw vertelde het verhaald over kapitein houtpoot, en de verloren schatkist. Deze moesten jullie met behulp van de aanwijzingen zien terug te vinden. 

Jullie moesten op zoek naar de blauwe bloemen, die onderweg verstopt waren op de stam van de bomen. En hierna naar 5 hartjes die in de struiken hingen aan een tak. Voor elk kind 1. Deze konden jullie opbergen in een klein houten kistje die jullie in de wei hadden gevonden. 

Er stond ook een mooie boom, waar jullie allemaal een wensveer mochten ophangen. Iedereen mocht een wens doen en een mooie veer in de wensboom hangen.

Daarna door de kruidentuin waar ook een hoop te zoeken was, door het bos op zoek naar een uil.

En na een hoop opdrachten en aanwijzingen vonden jullie een grote schatkist waarin voor jullie alle 5 een mooi houten doosje zat die jullie mochten beplakken met een hoop mooie vlinders, bloemen en hartjes.

Ondertussen riep de mevrouw van de boerderij jullie om ste beurt naar voren waar jullie een mooi blaadje voor Milan aan het maken als herinnering aan zijn kinderfeestje. 

Terwijl jullie je doosjes aan het versieren waren maakte zijn vast een vuurtje waar jullie nog marshmallows mochten roosteren, wat jullie natuurlijk best spannend vonden.

En ze waren super lekker.

 

Helaas liep het feestje nu tegen het einde. Iedereen heeft het zo leuk gehad en zat vol verhalen.

We hebben alle kinderen weer thuis gebracht en thuis kwam jij Milan mama gelijk omhelzen en bedanken voor je leuke kinderfeestje. 

Maar papa & mama hadden nog een verassing voor jullie...de Mac Donalds.

Een mooie afsluiter van een gezellige dag.

De volgende ochtend wilde jij Milan gelijk knutselen. Je hebt ook zoveel leuke cadeautjes gisteren gekregen. En omdat het zulk lekker weer was zijn we bij ons in het bos een stuk gaan fietsen.

Xam jij ging als een speer. Milan, bij jou hadden we je zijwielen eraf gehaald, dus dat vond je best spannend.

Het ging heel goed, ja mama houdt je wel goed vast, maar voor een eerste keer deed je het heel goed hoor.

Mama had voor jullie allebei een zakje chipjes mee en wat te drinken. En van al dat fietsen krijg je trek, en jij Xammie vond het nu wel de hoogste tijd om de chipjes lekker op te eten.

We kwamen ook nog Hanny & Cees tegen (oom & tante) van papa, zij waren met Smokey de hond aan het wandelen.

Het was een heerlijk weekend!

 

 

Uitnodiging gemaakt voor Milan zijn kinderfeestje, herfsttafel gemaakt en enge dromenvangers

09 oktober 2019

Hoi,

Inmiddels zijn de uitnodigingskaarten voor jou feestje Milan binnen.

Het wordt een piratenfeest op de boerderij met een echte schatkist.

Jij wilde deze graag zelf langsbrengen bij jou vriendjes & vriendinnetjes, en tussen de wandeling door hebben jullie gezocht naar eikels en kastanjes voor de herfst tafel.

's-Middags hebben jullie een mooie herfsttafel gemaakt.

Het ziet er weer heel gezellig uit.

Van de week hebben jullie samen nog gezellig bij Lana gespeeld op de trampoline,

en zij bij ons. 

Milan jij bent erg van het knutselen, en met het plensweer van de afgelopen dagen komt dat goed van pas. Ook jij Xam vind het leuk om te knutselen.

Milan jij had de oddbods van klei gemaakt. En je kan het echt zo goed. Mama staat er telkens weer versteld van wat een mooie dingen jij hiermee maakt.

En je hebt je eerste tekening voor Sinterklaas al gemaakt. Met hoe kan het ook anders, oddbods. Haha!

We zijn nog naar de workshop van de Intratuin geweest waar jullie een mooie tent gingen maken voor dierendag, deze werd niet voor Spock maar voor jullie auto's. 

Milan jij hebt voor ons een enge dromenvanger gemaakt.

Toen het af was kwam je deze 1 voor 1 uitdelen met tekst en uitleg erbij. Het is een enge dromenvanger hij haalt enge dromen weg want dan komt dat er in. Hij is heel goed en haalt enge dromen weg. Hij is heel speciaal want als je gisteren eng hebt gedroomd komt het er ook in. De paarse is voor Xam, de roze voor mama en de blauwe voor papa. Zo lief van jou.

Milan jij wil dit jaar een aquarium van ons, en vorig weekend zijn papa & mama deze voor jou gaan halen.

Terwijl jij samen met opa & oma Spin mee was om iets voor jou verjaardag uit te zoeken, zijn papa & mama naar de Intratuin geweest.

Opa stuurde een foto dat jullie lekker patatjes aan het eten waren.

Jullie zijn geslaags maar ook papa & mama. We hebben een heel mooi aqaurium gevonden, en gelijk mooie stenen een een stuk hout voor erin gekocht. 

Zondag ochtend heb jij Milan papa geholpen met het aquarium in te richten.

Jullie beiden vinden het aquarium zo mooi.

Nu moet het water even zo staan, en kunnen we over twee weken een beetje water bij de Intratuin laten testen of er al vissen in kunnen. Zo leuk, want jij Milan wil een garnaal en die gaat Oscar heten. En jij Xam had bij een aflevering van Diego een walvishaai gezien die Lucy heet, en bij de Intratuin hadden ze een visje die hier op lijkt. Jou Lucy. Ook jij kan niet wachten tot we deze kopen.

Nog heel even en dan Milan ben jij echt 5 jaar.

 

 

 

 

 

Jullie speciale poes!

09 oktober 2019

Hoi lieffies,

Nu even een stukje over jullie speciale poes zoals jij Milan Spocky altijd noemt.

Wat boffen we maar met haar. Elke dag ligt ze op de bank tussen jullie in,

als jullie rustig tv kijken, of een spelletje spelen op de ipad, maar ook als jullie ruzie hebben en tegen elkaar lopen te schreeuwen en elkaar in de haren vliegen. Zelfs dan blijft ze tussen jullie in liggen of er niks aan de hand is.

Dat was eigenlijk al vanaf het moment dat we haar als kitten in huis haalde. Ze heten toen nog Posh, omdat ze met 5 kittens op straat was gevonden (de Spice girls). Natuurlijk hebben we haar gelijk een andere naam gegeven. Mama weet nog goed dat jij Milan aan het spelen was met de duplo, en Xam jij lag er bij op een box kleed, en Spock lag tussen alle herrie in of het altijd al zo was geweest.

Als ze de kans krijgt loopt ze elke dag gezellig met ons mee naar school.

Waar ze geniet van alle aandacht die ze krijgt van andere kinderen. Ook al rennen ze nog zo hard achter haar aan, ze geniet volop van alle aandacht die ze krijgt. En zijn ze ergens in de straat aan het werk in de tuin, mevrouw zit er dan altijd bij.  Ook heeft ze ons vaak opgezocht als wij in een kamertje zaten voor logopedie op school. Dan zat mevrouw druk te mauwen voor het raam en onze aandacht te trekken. En wij dan uitleggen aan de logopediste dat het onze kat maar is.

Ook is ze al een aantal de school zelf binnen gewandeld. Maar ze loopt ook trouw weer met ons mee terug. En inmiddels weet ook heel de straat wie zij is en zijn ze allemaal gek op haar en noemen ze haar een heel bijzondere dier.

En als we in de buurt op visite gaan, dan volgt ze ons en zoekt ze aan de achterkant welke tuin het is, om ons daar te verrassen met een bezoekje.

Nou lieffies, mama hoopt echt dat wij met ons gezinnetje nog lang van haar mogen genieten. Zo'n poes als Spocky komen we niet snel meer tegen.heart

 

Vakantie Roompot in Cochem!

05 oktober 2019

 

Hoi lieverds,

En toen waren we weer terug van onze vakantie in Roompot Cochem.

Wat hebben we het toch leuk gehad. Jullie konden haast niet meer wachten tot we naar Koos Konijn zouden gaan. En natuurlijk mocht mama de vakantie cadeautjes niet vergeten. haha, toen we ingepakt en wel in de auto zaten, klaar voor vertrek vroegen jullie of we wel echt alles bij ons hadden.

We zijn nog eerst lang de winkel gereden voor wat lekkere broodjes en drinken voor onderweg.

Speciaal voor de heenreis had mama een aantal leuke dvd's meegenomen en als eerst wilde jullie Huisdiergeheimen zien. Hierna nog Pim & Pom. Tussendoor nog een aantal stops, en mama had voor jullie allebei een leuk Cars tijdschrift waar een leuke Cars auto bij zat.

Helaas duurde de heenreis een stuk langer dan verwacht, en Milan jij moest vaak naar de wc. Tja, van wie zou je dat toch hebben. Haha! Mama moet ook om de haverklap. 

Pas eind van de middag kwamen we aan in Cochem, we zijn natuurlijk eerst het centrum in geweest om ee lekker ijsje te halen.

Mama had al snel door dat er een hoop wespen waren, en hoopte dat jij Milan dit niet door zou hebben. Maar helaas, je raakte al snel in paniek en wilde je ijsje niet meer. Mama vind het zo vervelend voor je dat je zo'n angst voor deze insecten hebt, maar begrijpt het wel.

We hebben nog een klein stukje door de straten gewandeld en jullie zijn nog een winkelstraat in gerent wat best steil naar boven liep. Jullie deden wedstrijd wie helemaal bovenaan kon komen.

Hierna zijn we richting het park gereden om naar ons huisje toe te gaan.

Het huisje vonden jullie helemaal leuk, mooie grote tuin om in te voetballen,

en ook binnen zag het er mooi uit. Jullie kozen ieder een eigen kamer uit, en mama had nog een leuk cadeautje om jullie kamer gezellig te maken met een leuke Cars knuffel.

Omdat het al laat was zijn we naar het restaurant gewandeld. Jullie wilde nog even in de indoor speeltuin spelen.

Dit mocht wel, want we zouden toch lekker patatjes meenemen, maar jammergenoeg kon je geen patat meer kopen. Wat een tegenvaller, want ondertussen was het al half 7. We hebben de dichtstbijzijnde mac opgezocht, maar dit was ook nog een goed half uur rijden. 

Jullie vonden het natuurlijk ontzettend leuk toen jullie hoorden dat we naar de Mac zouden gaan.

Het was een gezellige eerste dag. De volgende dag wilde jullie eerst  lekker in bad met wat speelgoed. Heerlijk hoor!

Hierna zijn we naar de Koos kids club gelopen waar jullie hebben geknutseld met Koos Konijn. Jullie mochten een piraten hoed maken. Harstikke leuk.

En tussendoor zijn jullie een aantal keer naar Koos gelopen om jullie nieuwe auto's te laten zien, of voor een high-five of een knuffel.

We zijn in de middag naar Reichsburg Cochem geweest. Elk jaar rijden we dagelijks langs deze burcht maar nu wilden we het toch eens gaan bezoeken.

Op het park had papa de tickets gekocht, en in Cochem reed er een bus die je dan boven aan de berg af zetten. We hadden geluk met de chauffeur, voor jullie hoefden we niet te betalen, hij zei dat worden dan twee tickets en jullie heb ik niet gezien.laugh

Milan jij moest natuurlijk naar de wc, maar om bij de burcht te komen moesten we eerst nog een heel stuk naar boven lopen.

Boven aan gekomen zijn we snel een wc gaan zoeken, en jij Xam wilde heel graag een ijsje. 

We moesten toch nog even op de rondleiding wachten, en toen we aan de beurt waren was het al vrij laat.

De rondleiding zou 40 minuten duren. wat mama best lang vond voor jullie. Maar het werd op zo'n leuke manier gedaan dat de tijd zo voorbij was. Jullie werden er op zo'n leuke manier bij betrokken en voor we het wisten was het al klaar. Op het eind stond een grote schatkist en jullie mochten een gouden munt hieruit pakken.

Een chocolade munt, wel heel leuk gedaan. We hebben nog wat rond gekeken en daarna zijn we weer naar de halte gewandeld.

Er was ons verteld dat de bussen elk kwartier terugreden maar omdat we laat waren bleek de bus nog maar om het uur te rijden en natuurlijk hadden we deze net gemist.

Mama had geen zin om een uur te wachten en we zijn gaan wandelen naar beneden. Het was zo leuk, en zo zagen we nog wat. Jullie vonden het wel een beetje spannend,

helemaal van zo hoog de weg naar beneden te vinden. En het was nog sneller dan met de bus. En of de wandeling nog niet genoeg was wilden jullie nog zwemmen op het park. We hadden vlug wat gegeten in het huisje en zijn toen doorgegaan naar zwembad. 

En na al dat zwemmen vielen jullie moe en voldaan in slaap.

Ook wilden jullie nog naar Trier. Jullie mochten iets van het geld kopen wat jullie van Opa & oma Gitaar hadden gekregen. Helemaal leuk natuurlijk. 

Nadat jullie de dag begonnen met badderen, zijn we nog een klok bij Koos Konijn in elkaar gaan knutselen.

Daarna zijn we doorgereden naar Trier. Hier hebben we gezellig wat rondgeslenterd en winkels gekeken. In de speelgoedwinkel hebben jullie allebei iets gekocht van het geld wat jullie van opa & oma Gitaar hadden gekregen en jullie kregen nog iets van papa & mama.

In het centrum waren ze aan het basketballen. Xam jij vond dit zo leuk, met grote ogen volgden je alles en je was helemaal enthousiast als er een bal in ging. Toen een meneer aan jou vroeg of je het ook eens wilde proberen aarzelde je geen moment en pakte helemaal  blij de basketbal. Voor jou hadden ze een mini basket bal. En toen je scoorde, stond je te dansen van blijdschap, je gaf papa een high-five en rende hard met je armpjes in de lucht op mama af, en gilde...yeaaaahhh gelukt!! Iedereen moest zo lachen om jou. 

Milan jij vond er niks aan, je wilde weg, want je vond het maar stom. Jij hebt niet zoveel met de bal.

We zijn doorgereden naar Cochem waar jullie allebei iets voor Brenda mochten uitzoeken om te geven voor het verzorgen van Spocky tijdens onze vakantie. 

En we hebben heerlijk gegeten bij de Italiaan.

Ze hadden er geen kinder pizza's dus jullie kregen ieder een grote pizza die jullie gewoon voor meer dan de helft op kregen.

Ook wilde jullie heel graag midgetgolfen. En vooral jij Milan. Jij had het hier al weken over.

De laatste keer dat we hier hadden gemidgetgolft hadden we regen dus nu met het zonnetje erbij was het een stuk aangenamer. Jullie vonden het allebei heel leuk. Xam jij was eigenwijs. Mama wilde jou helpen hoe je het beste de bal weg kan slaan. Maar jij wilde het op jou eigen manier. Haha, dat is ook okay hoor jochie.

Milan, jij kon het niet zo goed hebben als het je niet lukte. En op een gegeven moment was je het zat. Je was heel verdrietig en vroeg waarom Xam beter is met de bal. En terwijl papa & Xam verder gingen op de baan is mama naast jou op de rots gaan zitten om te vertellen dat iedereen weer beter is in iets anders. Jij vroeg aan mij waar jij dan wel goed is was. Dus mama zei...je kan heel mooi tekenen en verven, dat je zo creatief bent, en een heel leuk boek aan het maken bent. En toen vulde je mama aan door te zeggen dat je ook heel goed kan zwemmen en judoën. En je doet het hartstikke goed op school.

En toen mama tegen jou zei dat ze eigenlijk niet iets heeft waar mama goed in is, zei jij...echt wel mama...in tafelvoetbal. Haha! Mama was blij dat je weer positief was en we zijn weer verder gaan midgetgolfen.

Je hoeft niet overal goed in te zijn als je het maar naar je zin hebt. En dat hadden we zeker. 

We zijn avonds gezellig naar een restaurant aan de Moezel gaan eten.

Mama had nog een leuk spelletje voor jullie voor tijdens het wachten, boter kaas en eieren.

Na het eten zijn we nog even Cochem doorgewandeld en nog een laatste ijsje daar gegeten.

De vakantie is weer super snel gegaan. We hebben voor we weer naar huis reden nog een ontbijt buffet gedaan en eigenlijk wilde we nog naar een dierentuin.

Maar jullie hadden toch zo leuk met een ander jongetje in de indoor speeltuin gespeeld.

Wel 2 en half uur, en jullie waren zo moe dat we maar gelijk naar huis gereden zijn. Helaas hadden we een hoop files, dus in Antwerpen zijn we er maar af gegaan en hebben we bij de Mac gegeten.

Het was al bedtijd voor jullie toen we thuis kwamen, en Spock kroop gelijk bij jou op bed Milan.

Ze was blij dat we weer thuis waren. Jullie hadden Spock ook heel erg gemist. Elke dag moest mama wel even een foto van haar aan jullie laten zien. En Milan, jij had de dag voor we weg gingen al een hoop foto's van Spock gemaakt zodat je elke dag even naar naar kon kijken vertelde je. 

Het was weer een fijne vakantie.