Dagboek

Aantal berichten: 124
Ga naar:   

Xammie voor het eerst naar de tandarts, dierentuin en uit logeren!

25 maart 2019

Hey lieffies,

Vorige week zijn we naar onze nieuwe tandarts geweest. Jullie verheugde je er al op.

Gelukkig maar, want het kan ook anders. Milan jij wilde heel graag als eerst in de tandarts stoel.

Jij liever dan ik, mama is niet zo gek van de tandarts. En na Milan was jij Xam zo dapper om in de stoel te klimmen. Stoer hoor, want het was jou eerste keer.

En alles was goed net als Milan. Jij gebruikte de stoel als glijbaan en roetsjte met een luide wieehhhh... zo er vanaf. Grappenmaker! 

Nu was het mama haar beurt, en jullie keken nieuwsgierig mee. laugh

Gelukkig was ook mama zo klaar. Van de tandarts kregen jullie allebei een munt, voor de speelgoed automaat om er een cadeautje uit te halen. Nou harstikke leuk natuurlijk. Jullie hadden allebei een stuiterbal en super blij liepen we weer naar de auto. Jullie wilden heel graag snel weer naar de tandarts. Mama snapt het wel, zo is het ook wel heel leuk.

Deze week was het even rustig met vriendjes en vriendinnetjes van school. Niet dat er niemand wilde komen spelen, want ze stonden allemaal al in de rij voor jou Milan. Maar jij zei...nee vandaag niet, ik wil even wat tijd voor mijzelf. Mama was helemaal verbaast. Mama vind het zo goed dat jij dit zelf durft/kan aan geven. Want mama vond het vroeger namelijk best moeilijk om nee te zeggen namelijk. Papa & mama waren stiekem best trots hierop.

En Milan, jij kwam ineens met het idee om een boek te maken. Wat een leuk idee. Je ging hier zo in op, dat zodra je wakker werd er gelijk mee aan de slag wilde, en ook tussen de middag als je uit school kwam, en zelfs na school. Dus weer geen tijd om iemand mee naar huis mee te nemen. Je hebt zelfs al een titel voor jou boek en personages. En als het klaar is mag ook Xam hierin lezen zei jij. Hihi!

Maar jij Xam had wel iemand mee naar huis. Jou vriendinnetje Danique kwam gezellig bij ons spelen.

Vanaf volgende maand gaan jij en Danique ook gezellig op peutergym. Zo leuk! Jij verheugt je hier echt al op. Maar mama ook hoor. Mama vind het zo leuk om echt iets samen met jou te gaan doen. Natuurlijk ga je elke zaterdag mee naar de judo, maar dit vind mama ook wel heel speciaal om met jou samen te mogen doen. En mama wil hier echt van gaan genieten want de tijd gaat zo snel. Voor je het weet zit jij ook op school net als Milan.

Jij doet het ook heel goed. Samen met Milan hoort mama jou vaak tellen of een gedeelte van het alfabet zeggen. Maar ook tel opdrachten van het Paw Patrol spel doe jij met gemak. Mama vind dit zo knap van jou. Je leert al een hoop door jou grote broer. 

Gisteravond moest mama toch zo lachen om jou. Mama kon jou tandenborstel niet vinden, en jij zei...wacht maar mama, en je pakte je zaklamp en zetten deze aan, en al schijnend liep  jij door het huis te zoeken naar je tandenborstel, en ja hoor...jij had het mooi gevonden.

En ook toen wij de cadeautjes voor opa & oma Gitaar aan het inpakken waren had jij een lint te pakken en zei...kijk ik heb een dokters dingen en nu ga ik bij Milan in zijn keel kijken.

Milan de judo ging weer goed,

helaas moeten we nu een paar lessen overslaan, maar toen jij hoorde dat we dan op vakantie gaan vond je dit helemaal niet erg. Het liefst zou je vandaag al op vakantie gaan.

Jullie wilde graag verven, en mama had nog van die Canvasdoeken, hierop konden jullie je lekker uitleven. Mama vind het zo leuk om te zien hoe creatief jullie zijn. 

Het is wel grappig om te zien dat jij Milan, nu echt alle kleurtjes mooi gescheiden houd. Werd eerst alles bruinig doordat je alle kleuren door elkaar heen mengde, zo precies ben je nu om elke keer als je een andere kleur wilt gebruiken je kwast goed schoonmaakt. 

Jullie hebben allebei een kunstwerk voor mama gemaakt wat nu een mooi plekje heeft in de woonkamer en voor opa & oma Gitaar.

 

Ook zijn we weer naar de dierentuin geweest. Het was weer zo gezellig om hier met jullie te zijn.

Xam jij wilde Bokito zien zei je en Milan jij wilde natuurlijk naar de vleermuisgrot.

Bij de aapjes stond een mevrouw die jullie vroeg om een paar vragen te beantwoorden en jij Milan mocht aan de tanden van het skelet van een krokodil voelen, en het zelfs ook nog vasthouden wat jij echt cool vond.

En na weken geduldig gewacht te hebben mochten jullie dan logeren bij opa & oma Gitaar.

Papa & mama gingen een weekendje weg naar Berg en Dal. Ahh een paar dagen geleden hadden jullie alles al ingepakt hiervoor. Auto's, spelletjes en nog veel meer. Hihi! En mama had voor jullie nog een cadeautje in de tas gestopt. En natuurlijk jullie geverfde kunstwerken die jullie nu eindelijk konden geven.

Rianne was er ook. Dit vonden jullie natuurlijk heel gezellig. Net als mama vinden jullie het ook heel jammer dat we ver van elkaar vandaan wonen. Het is wel te doen hoor met de auto, maar je kan niet even na het eten meer langsgaan. Daar is het helaas te ver voor.

Papa & mama kregen allemaal leuke foto's en

heel veel filmpjes van een blije Xammie & Milan.

Jullie hebben echt zo veel gedaan. Caithlin & Bruce uit school gehaald.

Mee naar het huis van Rianne. En omdat het zulk goed weer was hebben jullie heel de dag daar in de tuin kunnen spelen. Pluis het konijn op schoot gehad, Buddy voeren, voetballen met Caithlin en haar vriendinnen en s avonds lekker patatjes gegeten bij hun.

Daarna zijn jullie weer met opa & oma mee naar huis gegaan. Opa heeft jullie voorgelezen en jullie sliepen zo. Moe van de drukke maar o zo gezellige dag. Mama vond het zo leuk voor jullie.

Papa & mama hebben het ook heel leuk gehad,

en we hadden nog voor jullie allebei een leuk cadeautje gekocht. Helaas werd papa de volgende dag ziek. Hij was zo misselijk en duizelig. Het liefst wilde hij zijn bed in. We zijn maar teruggereden naar huis, en papa is gelijk zijn bed ingedoken. Maar gelukkig hebben we de dag ervoor zo'n leuke dag gehad. En ontzettend geboft met het weer.

Opa & oma hebben jullie naar ons toe gebracht, echt zo lief.

Zondag hebben we rustig aan gedaan. Toen papa op bed lag zijn we naar de speeltuin geweest waar jullie heel lang hebben gespeeld met wat kinderen uit de buurt.

En volgend weekend gaan we op vakantie.

 

 

Caithlin bij ons logeren!

13 maart 2019

Hoi schatjes,

Wat hebben we de laatste week toch pech met het weer. Het waait en regent, en als we even een droog moment hebben probeert mama toch nog even met jullie de deur uit te gaan.

Xam jij bent van de week toch zo hard op je gezicht gevallen. Je had een flinke schaafwond op je wang.

En of het nog niet genoeg was Milan, had jij een tand door je lip. Twee kleine pechvogels.

Van de week kwam Brenda gezellig bij ons langs, en Milan jij had Elle mee. Maar ook jij Xam had een vriendinnetje mee, Danique.

Dus zo hadden we alle drie iemand op visite, en het was super gezellig!

Tussen de buien door heb jij Xam weer even kunnen oefenen op je fiets, je deed met wedstrijd met Spocky. Ja zodra jullie buiten zijn wil ze altijd graag bij ons zijn. 

Xam jij wil heel graag op voetbal. Elke keer als we bij ons langs het voetbal veld rijden heb jij het hierover.

Milan probeert het dan uit jou hoofd te praten door te zeggen dat voetbal heel stom is. Maar als jij dit echt graag wil dan mag jij natuurlijk op voetbal. 

Papa had van de week een voetbal voor jou gekocht en je was zo blij toen papa die jou gaf.

Dus we zijn natuurlijk nog even gaan voetballen in de tuin.

Vrijdag zijn we naar logopedie geweest. Milan jij hebt zo goed je best gedaan. Je vertelde Yvette dat Caithlin bij ons komt logeren. Mama zit altijd met Xam in de wachtkamer op jou te wachten, tot je ons op komt halen.

En nu kwam je helemaal enthousiast aan gerend. Je vertelde dat je een beer te logeren kreeg.

Een bellenblaas beer. Je vond dit zo leuk.

Hierna zijn we weer eens naar de boerderij geweest

waar je een vriendje uit jou klas tegen kwam. Daan zit al in groep 2 maar je speelt ook vaak met hem. Jullie hebben je heel de middag vermaakt op de boerderij. Samen waren jullie in de zandbak drijfzand aan het maken. En uiteindelijk zaten jullie helemaal onder de modder. 

Zaterdag moesten we al vroeg naar de judo. Jullie zaten heel de weg te stuiteren want jullie wisten dat Caithlin, opa & oma hier ook naar toe zouden komen.

Het was helaas een beetje een rommelige les doordat na de les examens waren, en Milan jij was ook niet zo fit. Maar jullie vonden het wel gezellig dat opa & oma en Caithlin er bij waren.

Ook papa was in zijn judo pak, meester Marcel had gevraagd of  hij mee wilde helpen met oefeningen tijdens de les, dit vonden jullie natuurlijk wel heel leuk.

Na de judo hebben we bij ons thuis wat gegeten en hebben jullie een mega pot slijm gemaakt. Van Caithlin kregen jullie nog een leuk spel

wat we natuurlijk ook gespeeld hebben.

Ook  zijn we nog naar de Intratuin en de Phoenix geweest.

Eind van de middag heeft heeft mama patatjes voor jullie gemaakt en na het eten hebben jullie nog heel laat koekjes gemaakt en versierd.

Caithlin heeft jullie tanden gepoetst

t en jullie voor gelezen. Papa & mama hoefde deze avond niks te doen. Makkelijk hoor zo'n handig nichtje. 

En toen jullie sliepen hebben papa, mama & Caithlin nog tot heel laat Peking mysterie gespeeld en de betoverende toren. Het was heel gezellig.

Helaas werden jullie vroeg wakker gemaakt door Spocky die op pom pom jacht was in jullie tent. Haha!. Maar jullie vermaakte je prima. Samen met Caithlin hebben jullie Larva en andere gekke filmpjes op haar telefoon gekeken. Caithlin ging daarna vast naar beneden. Milan jij was nog hartstikke moe, maar je bent toch ook naar beneden gelopen. We hebben spelletjes gedaan en daarna heeft mama lekkere ovenbroodjes gemaakt.

Omdat het nog steeds zulk slecht weer was zijn we naar de ballenbak geweest.

Mama had verwacht dat het super druk zou zijn, maar dit viel reuze mee. Ahh jullie vonden het zo leuk daar. Maar zelfs papa & mama vinden het stiekem nog leuk.

En van al dat klimmen en springen krijg je natuurlijk trek en dorst.

We hebben nog lekker poffertjes en patat besteld en hierna gingen we naar opa & oma Gitaar waar we mee hebben gegeten. 

Ondanks dat jullie heel moe waren kregen we jullie toch met veel moeite mee. Caithlin heeft jullie allebei uit de glijbaan gesleurd, haha!

Hopelijk hebben we volgend weekend wat beter weer. Papa & mama gaan dan een weekendje weg alvast voor papa zijn verjaardag. En jullie gaan dan saampjes logeren bij opa & oma. Hier verheugen jullie je al helemaal op.

 

Voorjaarsvakantie!

27 februari 2019

Hoi lieffies, 

Vrijdag haalde mama jou Milan om 11 uur van school om naar logopedie te gaan.

Je wilde heel graag nog meedoen met tikkertje en jou juf vroeg of hier nog tijd voor was.

Nou dat was er wel hoor, en Xam jij deed gezellig mee met Milan zijn klas. Je rende rond, hand in hand met verschillende kinderen. Zo leuk om te zien, zoals jij daar rende, net of je hier al jaren op school zat.

Tussendoor kwam er een jongetje om te vertellen dat jij Xam heel hard gevallen was, maar dat je niet hoefde te huilen. Ja je bent onze kleine bikkel.

Juf Evelien kwam bij mama staan om te vragen hoe jij Milan het nu vind op school. En eigenlijk gaat het heel goed. Je bent enthousiast en vrolijk. Mama vertelde dat je zo blij was dat er vorige week ineens een boekje op jou bureau lag om te leren klokkijken, maar ook dat je een opdracht had gekregen om groepjes van 3 te maken. Mama dacht dat jij met vriendjes en vriendinnetjes groepjes van 3 moest maken maar het bleek een werkje te zijn. Haha!

Juf Evelien vertelde dat ze jou werkjes laten maken samen met groep 2 en dat jij wat meer uitdaging nodig hebt. En dat heeft jou juf goed gezien. Je vind dit hartstikke leuk. Echt heel knap van jou!

Hierna zijn we naar logopedie geweest. Ook dit ging heel goed.  

En nu is het dus Voorjaarsvakantie, heerlijk, even geen wekker en geen gehaast in de ochtend.

Omdat er nu ook even geen judo is hebben we zaterdag ochtend rustig aan kunnen doen.

We hebben boodschappen gedaan en daarna zouden we naar Numansdorp gaan, maar jij Xam storten helemaal in. Omdat we 's avonds ook nog uit eten zouden gaan heeft mama jou op bed gelegd. Dat is lang geleden, dat jij tussendoor op bed hebt gelegen, maar je was zo vertrokken. Milan jij bent met papa op pad gegaan. Jij wilde heel graag rosbief eten, en jij bent met papa naar de slager geweest en je hebt ook nog mooie bloemen uit gekozen voor mama.

Deze hebben wij samen geknipt en in de vaasjes gezet.

Hierna heeft mama Xammie wakker gemaakt en hebben jullie allebei zelf kleding uit gekozen voor het restaurant. Jullie kozen allebei voor een piraten shirt en wilde jullie auto ketting om. 

We hebben heerlijk gegeten. 

Zondagochtend kwam Michelle jullie haren knippen. En jullie hebben weer mooie haartjes hoor. Milan jij wilde het heel graag iets langer laten groeien. Dus je zei tegen Michelle dat ze alleen de puntjes mocht doen. 

Hierna zijn we naar de dierentuin geweest.

Xam jij wilde graag de apen zien en Milan jij wilde graag de vleermuisput zien. Ja het verhaal uit de krant van het jongetje dat hierin viel heeft echt indruk op je gemaakt, dat je hier toch elke keer weer even in wil kijken.

En jullie wilde allebei heel graag vlinders zoeken in de Vlindertuin. Bij de ingang waren jullie blij dat er vlinderkaarten in de bak lagen en al snel hadden jullie al veel vlinders gevonden die hierop staan.

En met het zonnetje erbij was het echt genieten!

We zijn van de week veel weg geweest. En wat was het goed weer. Lekker naar Oud-Beijerland geweest. Beetje winkeltjes gekeken en jullie mochten allebei nieuwe gympen uit kiezen. Xam jij koos voor een paar stoere adidasjes

en Milan jij stoere sketchers.

En natuurlijk zijn we nog lekker een ijsje wezen eten, heerlijk op een bankje in het zonnetje. We kwamen onderweg nog een speeltuin tegen, nou hier hebben jullie je tot eind van de middag vermaakt. Thuis zijn jullie nog even in de tuin gaan spelen terwijl mama het eten ging maken.

Ook zijn we naar de boerderij geweest en gezellig naar Numansdorp, tussen de middag zijn we daar gezellig patatjes gaan eten.

Kon het maar altijd vakantie zijn. Mama geniet er zo van om heel de dag met jullie op pad te zijn. 

Maureen is ook nog gezellig bij ons komen lunchen met Norah & Malu.

Dit vonden jullie natuurlijk wel erg gezellig. We zijn nog met zijn allen naar de speeltuin geweest. Het was een gezellige dag! En binnenkort spreken we met hun af en gaan we naar het recreatie oord Binnenmaas.

Milan jij vertelde dat je het vandaag zo leuk vond met opa & oma Gitaar. Mama moest natuurlijk vandaag werken en jullie zijn naar Numansdorp geweest en hebben ook nog gezellig bij de Intratuin gegeten.

Oma vertelde dat jullie vanuit Numansdorp langs de Intratuin reden, en dat jij Milan ineens zei dat je zo honger had, hahaha! Slimpie!

Wel was je vanavond een beetje verdrietig omdat je Elle zo mist. Maar mama vertelde jou dat Elle je waarschijnlijk ook best zal missen en dat jullie elkaar maandag weer op school zien en dan weer gezellig samen kunnen spelen. Gelukkig was je hierdoor minder verdrietig en hebben we nog wat boekjes gelezen.

Zaterdag zijn we bij Mark & Brenda op de tuinen langs geweest.

ZIj hebben daar een tuinhuisje en hadden ons uit genodigd voor een high tea.

Het was wel wat fris maar super gezellig.

Jullie hadden allebei jullie rugzakken ingepakt met auto's om daar te spelen. Mama voelde zich alleen niet zo lekker. Maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben lekker gegeten en jullie hebben nog even in de speeltuin gespeelt. 

Zondag was alweer de laatste dag van de vakantie. En wat een vies weertje was het, vooral vergeleken met vorig weekend.

Milan jij vertelde toen je wakker werd dat jij je eigen groententuin wil hebben. Hartstikke leuk natuurlijk.

Papa & mama hadden een aantal jaar geleden een speciale bak hiervoor gekocht met de bedoeling om allerlei soorten groenten hierin te zetten, maar helaas, de katten uit de buurt zagen het als een hele grote kattenbak. 

Mama had nog wat tuinkers,

dus jullie gingen enthousiast aan de slag.

En mama zei dat als we volgende maand op vakantie gaan, jullie allebei een druiven tak krijgen voor in de tuin, en natuurlijk aardbeienplantjes die we aan de schutting kunnen hangen. 

's-Middags zijn we naar de intratuin in Halsteren geweest. Dit is echt mama's favoriete Intratuin. We hebben wat hyacinten gekocht en gekeken voor een leuke oplossing zodat jullie je eigen groenten tuin kunnen maken. We moesten wel lachen, want jij wist al precies wat dit was. We hebben wel het 1en ander gezien maar we kijken toch nog even verder.

En natuurlijk hebben we nog op de dieren afdeling gekeken.

Het was een heel gezellige week. En we kijken allemaal uit naar onze volgende vakantie en dan gaan we heerlijk weg naar Duitsland! Jullie hebben het hier al elke dag over en mama kan net als jullie echt niet wachten tot het zover is.

 

Judo, uit eten, picknicken en Xam naar de KNO!

19 februari 2019

Schatjes...wat hebben we toch een fijn weekend gehad.

Zaterdag zijn we natuurlijk eerst naar de judo geweest. Milan jij hebt weer goed meegedaan.

Marcel geeft toch zo leuk les. Waar je bij de meeste sportscholen er niet bij mag zijn als ouder, mag het hier wel. En het is zo leuk om mee te mogen kijken en de ouders worden er op een leuke manier bij betrokken.

Xam jij doet op jou manier ook leuk mee, meestal heb jij het druk met spelen, maar deze les heb jij jou broer een keer in de houdgreep genomen.

En als de les is afgelopen mogen jullie nog altijd even vrijspelen.

Na de les zijn we nog langs de bieb geweest, jullie hebben allebei weer een hoop nieuwe boeken uitgekozen.

's-Middags zijn we in Piershil gaan schat zoeken. Milan dit was jou idee, en het was echt zo leuk.

Jullie liepen hand in hand op zoek naar de schat. En met het zonnetje erbij was het echt een heerlijke wandeling. We vonden de schat uiteindelijk bij het water, deze lag verstopt onder 3 groene stenen.

Helaas was er geen schat in terug gelegd, maar jullie hebben in het metalen doosje 2 autootjes gedaan.

Hierna moesten we weer terug naar huis, want opa & oma Spin zouden op jullie passen.

Jullie hebben allebei nog even gefietst achter bij ons in het poortje. En Xam, wat kan jij ineens goed fietsen. Super goed jongen!

Papa heeft mama mee uit eten genomen naar een tapas restaurant waar we heerlijk gegeten hebben.

Hier komen we absoluut nog eens terug.

Xam jij sliep al toen we thuis kwamen, Milan jij sliep nog maar net. Je was helemaal van streek vertelde opa & oma. Je wilde perse opblijven totdat papa & mama thuis waren. 

De volgende morgen vertelde je dat jij ons zo had gemist. Ahh je had ook gewoon moeten gaan slapen, mama vertelde jou dat we toch altijd terug komen.

Zondag zijn we naar het recreatie oord in Barendrecht geweest. Milan jij wilde al zo lang picknicken en toen mama jullie vanmorgen vroeg wat jullie vandaag zouden willen doen zei jij gelijk...picknicken!! Wat een goed idee! Je noemde op wat jou allemaal lekker leek om mee te nemen....lekkere broodjes met kaas en worst, olijven en een fruitsalade en natuurlijk een picknick kleed. Dit kleed wilde je in jou rugzak en jij wilde deze zelf bij je houden in de auto. En Xam, jij lette goed op of we ook alle spullen voor de picknick wel mee namen.

We hebben een mooi plekje aan het water uitgekozen.

Jullie allebei vonden het zo leuk.

En daarna nog lekker gespeeld in de speeltuin waar jullie een heleboel mooie schelpen hebben gevonden.

Op de terugweg zijn we nog even naar de boerderij geweest

waar jullie je lang hebben vermaakt in de doolhoftuin

en als verassing zijn we bij de Mac Donalds wezen eten.

Maandag was papa vrij en kon papa jou mooi een keer naar school brengen wat jij natuurlijk erg leuk vond. Xam jij bent ook met papa meegelopen want mama moest haar B12 prik halen bij de huisarts.

En toen Milan op school zat, zijn wij met jou Xam naar de KNO arts geweest. De arts keek in jou mond en het was gelijk al duidelijk. Jou keelamandelen moeten er echt uit. Ze zijn veel te groot en zij vertelde dat jij hierna vast beter zal gaan slapen want dit moet best benauwd voor je zijn. En misschien ook beter zal gaan eten. Ook je neusamandelen worden dan geknipt. Hierna moesten we door naar het opname bureau. We waren heel laat thuis, en opa & oma Spin hebben jou Milan uit school gehaald. Jij zat lekker aan een kopje soep toen we thuis kwamen. Wel lief van oma dat ze soep had mee gebracht.

Opa Spin heeft jou weer naar school gebracht, en papa & mama zijn nog op pad geweest voor mama haar werk. En mama heeft weer een hoop mooie spullen ingeslagen wat vooral jij Milan heel mooi vond. Jij vind het maar wat leuk wat mama verkoopt, en bij elke bestelling wil jij helpen en het weg brengen om te versturen net als jij Xam, vaak maken jullie ruzie wie het pakket mag weg brengen, maar tegenwoordig doen jullie om en om, of gewoon samen.

Opa & oma hebben nog bij ons meegegeten en na het eten hebben we alvast oma haar cadeautje gegeven, een canvas van jullie en deze vond oma zo mooi.

Oma moest gewoon huilen, zo mooi vond ze het. Na het eten hebben we nog een potje Kroko loko gespeeld en toen was het de hoogste tijd voor jullie om te gaan slapen.

Er hebben weer heel wat vriendjes en vriendinnetjes bij ons gespeeld

en jij Xam hebt terwijl Milan op school zat heel leuk met jou vriendinnetje Danique gespeeld. We zijn nog naar de boerderij geweest

en na school zijn we met zijn allen bij Michelle en Danique geweest.

Hier hebben jullie heel leuk gespeeld terwijl mama en Michelle gezellig konden kletsen.

Nog heel even en dan is het vakantie. Heerlijk we kijken er allemaal naar uit.

 

 

 

 

 

 

 

 

Oma Amerika in Nederland, bij Brenda lunchen en zonnig weertje!

15 februari 2019

Hoi poepies,

Jaa, oma Amerika is weer in Nederland. Jullie konden niet wachten om haar te zien, vooral jij Milan, jij stond in de ochtend op de dag dat zij bij ons langs zou komen te stuiteren van plezier. 

Oma Amerika reed met opa & oma Gitaar mee, en voor jullie had ze leuke cadeautjes meegenomen.

Gelukkig was het woensdag middag dus Milan jij had 's middags lekker vrij. En samen met oma Amerika gingen wij jou uit school halen. Je was heel blij om haar te zien.

We hebben lekker geluncht

en daarna zijn we met zijn alle naar Oud-Beijerland geweest

waar jullie allebei een cadeautje mochten uitkiezen. Xam jij was nog niet helemaal de oude, vanmorgen zei je dat je pijn in je oor had, en je wees naar je rechter oor. Onderweg viel jij in slaap. De buggy lag gelukkig in de achterbak zo kon je mooi nog even verder slapen in de buggy. 

Milan jij koos bij de Intertoys voor Xam Heli uit van Robocars, we wisten dat jij deze graag wilde hebben, dus hoefde we jou ook niet perse wakker te maken. Milan jij koos voor jezelf natuurlijk  iets Cars.

Toen we terug kwamen had mama nog lekkere erwtensoep omdat mama wist dat oma dit heel graag wilde eten. En 's avonds hebben we lekker patatjes gehaald.

Het was heel gezellig, en mama vind het net als jullie heel jammer dat we oma Amerika voorlopig niet meer zullen zien.

Jullie hebben van de week ook nog lekker geoefend op jullie fietsjes. Xam, toen Milan op school zat had mama mooi de tijd om met jou te oefenen, en je kan het al best goed. Maar al snel trap je op de rem. Maar dat komt goed, je doet het al best aardig hoor. Je was ook afgeleid doordat Spocky & Kareltje telkens met ons mee liepen. Haha! 

Milan het was zulk lekker weer, dus mama had als verassing jou fiets meegenomen toen we jou uit school haalde. 

En natuurlijk zijn er nog veel vriendjes & vriendinnetjes wezen spelen.

Milan jij bent helemaal gek van slijm maken, dit hebben we dus ook heel wat keren gemaakt.

Jij maakt het nu zelf zonder mama's hulp.

Xam, helaas gaat het eten op dit moment helemaal niet best.

Zelfs je patat en frikandel eet je niet meer op, net zoals je croissants.At je vroeger zo je croissants weg, de laatste weken neem je maar 1 of 2 happen en dan hoef je niet meer. Papa & mama denken dat dit echt door je grote keelamandelen komt. Jou broer ging ook steeds slechter eten vlak voordat zijn amandelen geknipt werden. Ook verslik jij je steeds vaker als je eet, net als vanmorgen. Milan zei tegen mama, mama ik denk dat Xam niet zo goed kan slikken. En daarna vroeg hij aan jou...Xam, kan je niet goed slikken? En Jij zei ja Milan. Ahh dat gelooft mama best. 

We zijn nog naar logopedie geweest en hebben gezellig geluncht bij Brenda.

Ze had ovenbroodjes. Daarna zijn we lekker in de tuin gaan zitten. Wat een heerlijk weer. 

Jullie wilden graag Mellow uitlaten,

en zijn gelijk langs de boerderij geweest,

Thuis hebben jullie ook nog even in de tuin gespeeld en Milan, jij wilde heel graag buiten eten. En waarom ook niet, Het was heerlijk weer, dus we hebben met zijn drietjes in de tuin gegeten.

Nou dit was zeker voor herhaling vatbaar. Nu is het gelukkig weer weekend! Mama heeft er super veel zin in.