Dagboek

Aantal berichten: 118
Ga naar:   

Keel en neus amandelen knippen

18 april 2019

Lieve Xammie,

Donderdag 18 April moest je er dan echt aan geloven. vandaag zouden ze jou keel en neus amandelen knippen. Deze ochtend moesten we al vroeg de deur uit.

Jou hebben we pas op het laatste moment uit je bed gehaald. We moesten je thuis al een diclofenac en en een paracetamol geven, en om 06:00 uur stapten we de auto in onderweg naar het ziekenhuis.

Milan jij bent al aan het logeren bij opa & oma Gitaar, gisteren na het eten reed jij met hun mee.

Jij blijft hier een paar dagen zodat papa & mama alle tijd voor Xammie kunnen nemen. En gelukkig had je hier ook super veel zin in.

Nadat we waren in gecheckt en jij een ziekenhuis armbandje om kreeg, kregen we een bedje voor jou aangewezen. Xam jij ging gelijk spelen.

Mama heeft vast jou knuffels op je bed gelegd  want beer & poema moesten natuurlijk mee.

Op jou bed lag een schattig honden knuffeltje en je had het druk met een auto waarop je heel de kamer door racete. 

De verpleegster kwam nog vragen stellen en ook waren er twee pedagogisch medewerkers die met ons mee zouden lopen naar de OK.

Om kwart voor 8 werden we opgehaald en werd jij in je bed naar de OK gereden.

Mama moest een blauw pak en een haar netje op wat jij maar gek vond.

Tijdens het wachten mocht jij een mooi auto stuur uitzoeken en jij koos Cars uit. Wat goed bij jou pyjama paste. Het team kwam zich om de beurt voor stellen en vertellen wat er zou gebeuren.

En toen was het zover, al sturend met jou Cars stuur in je bed werd je zo de OK binnen gereden. Mama nam jou op schoot heel dicht tegen je aan. Jij kreeg een kapje op, en mama zei dat dit net een microfoon was, net als die je van de week toevallig van oma Amerika had gekregen. Mama bleef net zo lang tegen je praten tot je rustig in slaap viel. En net als bij Milan kreeg mama de complimenten van het hele team hoe goed we het deden.

De arts viel het meteen op hoe benauwd jou ademhaling klonk en dat we straks gelijk zouden merken dat jij veel vrijer zal ademen.

Nu moest mama wachten in een andere ruimte, en als jij weer wakker wordt staat mama dan weer naast je en is het voor jou alsof mama er al die tijd bij is geweest.

De arts kwam vertellen dat alles goed was gegaan en dat het echt hard nodig was, als jij je keel aanspande had je nauwelijks meer ruimte over. 

Ahh toen je wakker werd wist je niet wat je was overkomen. Mama kreeg gelijk weer flashbacks bij Milan.

Vreselijk, echt zo zielig. Je had echt heel veel pijn, en je spuugde allemaal bloed. Mama zag ook gelijk dat ze 3x hebben geprobeerd een infuus bij je in te brengen. Arm ventje!

De dokter gaf jou een ijsje maar je was zo boos. 

We mochten al vlug terug naar de afdeling waar je gelukkig wel een ijsje nam. En je dronk wat uit je beker.

De verpleegster zei dat je echt om de tien minuten wat moest drinken of een hapje van je ijsje moest nemen. Als je langer wacht word natuurlijk je keel droog en dan doet het nog zeerder.

Op een gegeven moment kwam het ijsstokje te diep in je mond waardoor je geen ijs meer wilde nemen.

Ahh je was helemaal overstuur, en wilde naar huis. Mama heeft jou uit gelegd dat we pas naar huis mochten als jij goed zou drinken wat jij nu dus ook niet meer durfde.

De verpleegster heeft jou ijsje gepureerd en zo konden we het mooi in een spuitje aan je geven.

En we hadden natuurlijk ook nog een cadeautje voor jou, een Robocar.

Tegenover ons zag je dat een kindje een ballon kreeg en dit wilde jij ook heel graag. Mama is in het restaurant een ballon voor jou gaan halen. Je was hier helemaal blij mee.

Er kwam nog een andere arts bij jou kijken, zij vertelde ook dat jou amandelen veel te groot waren voor zo'n klein mannetje.

Tussendoor zijn we nog naar de speelkamer geweest, waar jij heel even op de muziek heb staan dansen.

Kleine vrolijkerd, ondanks de pijn probeerde je toch ook nog grapjes te maken.

In jou bed ook al. Wat ben je toch een bikkel.

Jij viel bij mama op schoot in slaap. Mama heeft jou op je bed gelegd. Maar we moesten jou na een kwartier echt wakker maken anders zou jou keel nog pijnlijker zijn.

Milan van opa & oma kregen wij telkens leuke foto's en filmpjes doorgestuurd.

Je hebt zoveel leuke dingen gedaan. Papa & mama vonden het heel fijn dat jij het zo naar je zin hebt gehad. Thuis zei je wel dat je ons heel erg zou missen, nou papa & mama gaan jou ook ontzettend missen, nog meer dan jij ons. Mama vertelde jou dat je ons dan altijd kan video bellen. En dit hebben we ook voor het slapen gaan gedaan.

Tussen de middag kwam er een mevrouw vragen aan alle kindjes of jullie een boterham wilde proberen of een yoghurtje. En je at zo de boterham op, wel zonder korsten natuurlijk. Echt zo knap van jou!

We waren echt verbaasd. En je stapte alweer op een autootje. Iedereen zei er wel wat van hoe knap ze dit van jou vonden. 

De verpleegster kwam vertellen dat we naar huis mochten, en jij stond te springen van blijdschap. Je riep...jeeeee ik ben weer beter, ik mag van de dokter naar huis.

Van de verpleegster kreeg jij een diploma, omdat je zo dapper bent geweest.

Thuis heb jij nog twee eierkoeken op, en lekker geknutseld

en natuurlijk ook een hoop ijsjes op.

en s' avonds at je een bord spaghetti. Nou we waren allemaal verbaasd. We merken gewoon nu al vooruitgang.

En toen jij 's avonds op je bed lag gingen we toch even bij jou kijken of alles wel goed ging. Normaal snurkte jij zo hard, dat het leek alsof er een volwassen man lag te snurken, maar nu was het helemaal stil

Dit is dus sowieso al heel fijn voor jou.

Knap maar snel op lieverd, nog even 5 dagen volhouden, en dan mag ook jij weer naar buiten.

 

 

Schooluitje melkveehouderij, verjaardag Gijs en meer

16 april 2019

Hoi lieffies,

Vorige week mochten mama & Xam mee met jullie schooluitje en wel naar de Melkveehouderij.

Milan jij vond het heel leuk dat wij mee mochten. Ze hadden twee zittingen, mama dacht dat groep 1 de eerste zitting zou zijn, maar dat bleek groep 2 te zijn dus mama mocht met jou Xam in de lerarenkamer wachten tot dat het tijd was. 

We kregen iets te drinken, en jij had het druk met uitsloven en wel voor 2 jongetjes uit groep 7 die daar een toets zaten te maken. Die jongens vonden het wel grappig en moesten om jou lachen, vooral toen jij aan het dansen was en ging schudden met jou billen. Waardoor de jongens op hun kop kregen van de juf.Oeps!

Om kwart voor 10 waren wij dan aan de beurt, en gingen jullie met mama mee in de auto.

Het was zo koud, maar gelukkig was het grootste gedeelte in de grote koeienstal. Jullie mochten de koeien hooi geven en als jullie durfden ook aaien. Samen met Lana gingen jullie enthousiast de koeien hooi geven.

Milan jij moest telkens naar de wc. Je vond het allemaal wel interessant, door de koeienstal naar de garage waar een grote hond liep, door naar het huis van de boer waar ook katten liepen.

Tussendoor kregen jullie nog wat te drinken en mochten we kaas proeven.

Xam jij vermaakte je ook prima met de kinderen uit Milan zijn klas. 

Er waren ook van die kleine schattige lammetjes, deze mochten jullie aaien, en ook Karel de shetlandpony.

Hierna was het de bedoeling dat jij nog even naar school ging, maar het was zo uitgelopen met de tijd, dat we vlug jou rugzak zijn gaan halen. Elle kwam na school nog gezellig bij ons spelen.

En omdat het zulk goed weer was zijn we naar de boerderij gewandeld.

Eind van de middag kwam Brenda langs, en ze at gezellig met ons mee.

Xam wij zijn in de ochtend met Michelle & Danique naar de boerderij geweest. Jij & Danique gingen ministecken aan de picknicktafel, en eind van de middag hebben jullie samen nog bij Danique gespeeld, zij hadden kikkervisjes wat jij Milan wel erg interessant vond.

Ook hadden we nog Gijs zijn verjaardag. Hij is 5 jaar geworden.

En na de verjaardag zijn we lekker naar de Mac Donalds gereden.

Xam jij bent van de week samen met papa gaan voetballen. Jij vindt dit toch zo leuk, en aan de filmpjes die papa doorstuurden kan je het al best aardig. Als je iets ouder bent mag je heus wel op voetbal.

Milan jij bleef liever bij mama thuis, je vond het buiten maar koud en wilde gezellig knutselen. Maar een paar dagen later wilde je toch ook graag mee om te gaan voetballen. Je vond het toch ook wel leuk, helemaal toen ook Kiki op het voetbalveld verscheen.

Brenda was nog jarig.

Xam jij bent gezellig met mama mee geweest en van Brenda kreeg jij alvast een cadeautje voor als je donderdag naar het ziekenhuis gaat. Een heel schattig uiltje.

En omdat jij Xam volgend weekend geen paaseitjes kan eten, heeft mama jullie paaseitjes iets eerder verstopt. Dit was voor jullie echt een verrassing. 

En toen alle eitjes...op 1 na, (waar die laatste is gebleven weten we nog steeds niet maar mama vermoed dat papa die stiekem opgegeten heeft), gevonden waren begonnen jullie aan jullie chocolade ontbijt. 

Nog een paar daagjes en dan word jij Xam geholpen aan je keel en neus amandelen. Mama zal zo blij zijn als het achter de rug is hoor. Hopelijk valt het mee en knap je er snel van op hè lieverd.

 

 

Vakantie park Roompot in Cochem!

13 april 2019

Hoi lieverds,

Inmiddels zijn we al weer een week terug van vakantie en is het als of we nooit weg zijn geweest.

Mama is druk bezig met alle was weg te werken, en jullie kunnen weer lekker spelen met jullie speelgoed.

Wat hebben we een leuke week gehad in Vakantiepark Roompot in Cochem. En ontzettend geboft met het weer.

Jullie keken zo uit naar deze vakantie. Allebei hadden jullie je rugzak ingepakt met speelgoed wat mee moest voor deze week. Vrijdag ochtend vertrokken we in de ochtend.

De reis ging best snel en onderweg hebben jullie van alles gekeken. Cars, Dora en Casper en Emma. Een paar keer gestopt om te plassen en om iets te eten.

Mama had nog een leuk vakantie cadeautje voor het laatste stukje

en voor we het wisten waren we in Cochem.

En omdat het zulk goed weer was zijn we daar gelijk een ijsje gaan eten.

Daarna zijn we naar ons huisje gereden,

we konden gelijk door want de sleutels hadden we al per post gekregen. Wel fijn hoor.

En nadat jullie hadden gekeken wie welke kamer zou krijgen zij jullie lekker in de tuin gaan spelen. 

Van al dat spelen krijg je natuurlijk trek, dus we zijn naar de snackbar op het park gewandeld.

We kwamen langs de ballenbak en jullie wilde nog heel graag hier even spelen.

Harstikke leuk, hiervoor is het ook vakantie. 

Helaas was de snackbar gesloten, we konden wel patat bestellen en hebben het mee genomen naar ons huisje. Jullie waren helemaal blij want ze hadden frikandel, kaassoufflé maar ook appelmoes.

Xam bij jou ging het eten niet makkelijk. Doordat je nauwelijks meer ruimte in je keeltje hebt krijg je het af en toe niet goed meer doorgeslikt waardoor je moet kokhalzen. En doet dit zo'n zeer dat als dit gebeurt je niet meer wil eten. Het word nu echt tijd dat je word geholpen.

Na het eten zijn jullie saampjes in bad geweest.

Jullie vonden dit toch zo leuk. Ja soms mist mama thuis wel een ligbad. Vooral voor jullie is dit natuurlijk erg leuk.

Mama had nog wat cadeautjes om jullie kamers gezellig te maken,

zo'n lamp met lichtgevende sprieten en en een paw patrol kussen

.Milan jij wilde perse je eigen kamer. Je zegt...ja maar mama dan kan ik mooi niet slapen met Xam die snurkt. Nou mooi dat ik niet met hem op de kamer ga hoor. Hahaha! 

Jullie hebben heerlijk geslapen en smorgens hebben we lekker ontbeten. Duits brood blijft toch wel erg lekker. En Milan zo vond je de afgelopen jaren dit brood niet te eten, nu zat je er van te smullen. Xam, jij wilde niet, voor jou hadden we ander brood. Mama had voor jullie een ei gekookt, en jij Xam vroeg...mama er zit hier toch geen kuiken in?? Hahaha!

Mama had nog een vakantie cadeautje voor jullie, en jullie vermaakte je prima.

We zijn naar het Wildpark in Daun geweest. Om 11 uur begon de roofvogelshow wat jullie graag wilde zien. Met grote ogen keken jullie wat die roofvogels allemaal deden. Ze vlogen vlak boven ons hoofd en af en toe lande er zelf een vogel bij iemand op zijn hoofd of schouder. Na afloop mochten jullie een roofvogel op jullie arm. Echt zo stoer!

Nu begonnen we aan de safari door de bergen. Jullie kropen gezellig bij mama voorin de auto op schoot.

Van de vorige vakantie wist jij Milan dat er allemaal dieren langs de auto liepen en hun hoofd door het raam naar binnen staken. Xam jij vond het allemaal zo grappig. Telkens als jij een dier langs ons raam zag lopen deed jij vlug het raam open zodat ze hun koppie door het raam konden steken. Haha!

Bij de stop punten gingen we uit de auto zodat jullie de dieren konden voeren.

Na afloop zijn jullie nog in de speeltuin wezen spelen.

Ook zijn we nog naar een kasteel geweest. Burcht Eltz.

Alleen al om er te komen was heel leuk, want je wandelt door de bergen langs het water. Dit vonden jullie heel spannend. En elke keer als mama een foto van jullie wilde maken riepen jullie in koor: Kont...en stonden jullie met jullie blllen naar achter op de foto.hahaha grapjassen!

 

We hebben een rondleiding door het kasteel gehad en zijn naar de schatkamer geweest.

Het was nog 4,5 km heen en terug dus dit hebben jullie super goed gedaan.

Daarna zijn we uit eten geweest in het restaurant op het park. Mama had voor jullie allebei een leuk schilderijtje om te maken.

En na het eten wilde jullie graag nog samen in bad spelen.

Ook nu hadden jullie heerlijk geslapen.

We zijn nog naar de edelsteen mijnen geweest waar jullie allebei iets mochten uitzoeken.

En naar de langste hangbrug van Duitsland.

 En natuurlijk ook nog gemidgetgolft op het park. Er was daar een regenpijp, waar je het midgetgolfballetje doorheen moest slaan wat vooral bij jou Milan de aandacht trok. Jij had jou nieuwe Cars auto mee, dus mama zei al tegen jou...stop niet je auto hierin. Op een gegeven moment stond je voor mama haar neus en ik wist gewoon al wat je had gedaan. Helemaal in tranen vertelde je dat je toch wilde kijken hoe hard jou auto door deze buis zou rijden, maar deze kwam er natuurlijk nooit meer uit. Het was een heel lange buis, en uiteindelijk heeft mama jou auto er uit gekregen maar je moet niet vragen hoe. Dit zal je voortaan vast niet meer zo snel doen.

Natuurlijk zijn we ook naar het zwembad geweest, waar we maar met zijn vieren waren, dus we hadden gewoon een privé zwembad

en ook Koos Konijn kon niet ontbreken.

De mini disco vonden jullie zo leuk en samen met Koos op de foto.

Het was een super leuke vakantie. Mama heeft het echt zo naar haar zin gehad met jullie.

Maar het was ook fijn om weer thuis te komen, want Spocky had ons echt gemist. En vooral jullie miste haar ook.

Mama moest telkens een foto van haar aan jullie laten zien. Gelukkig kreeg ze veel aandacht van Brenda. 

De volgende dag zijn we weer naar judo geweest. Milan jij hebt het echt heel goed gedaan,

maar ook jij Xam. Jij deed echt heel leuk mee. Mama vind jou deze vakantie zoveel wijzer geworden.

Daarna zijn we nog langs opa & oma Spin geweest en opa & oma Gitaar.

Xam voor jou hebben we nieuwe schoenen gehaald. Milan jij wilde bij opa & oma blijven om te kleuren.

En toen papa, mama & Xam in de Dorpsstraat waren kreeg mama een foto van Rianne. Zij waren ook bij opa & mama, samen met Caithlin.

Nadat jij schoenen had hebben we nog een ijsje gegeten

en zijn we weer naar opa & oma gereden. Jullie hebben nog met Caithlin gespeeld.

Milan jij bent nog met mama & oma naar het winkelcentrum geweest en na het eten zijn we weer naar huis gereden.

En maandag dan mag jij weer naar school.

 

Gesprek op school!

26 maart 2019

Lieve Milan,

Vanmiddag had mama een gesprek met jou juf. Jij & Xammie gingen gezellig met juf Kirsten mee naar het speel lokaal, en omdat het laat in de middag was konden jullie met de kinderen van de buitenschoolse opvang spelen.

De juf vertelde dat het hun was opgevallen dat jij heel slim bent voor jou leeftijd.

Niet alleen hun was het opgevallen maar ook de moeders die mee helpen op school.

Jij doet al werkjes die nog niet voor jou leeftijd zijn, maar ook van de loco spelletjes doe jij al veel moeilijkere opdrachten dan de rest van de klas.

Thuis had jij al aan mama gevraagd waarom je op school zoveel moet spelen en dat je liever werkjes maakt. Dus mama vertelde dit aan juf Elise, en zei vertelde dat  jij een eigen map hebt en dat hierin al heel veel moeilijk werkjes in zitten die je altijd mag maken wanneer jij dit graag wil.

De juf vertelde ook dat je zo geliefd bent, en dat jij echt iets "bambi achtigs" over je heen hebt.

Ook hebben we besproken om van logopediste over te stappen want dit kan nu ook op jou school. En dat is natuurlijk veel makkelijker dan dat mama jou vrijdags eerder uit school haalt. We moeten nog even goed aan jou spraak gaan werken, want dit is eigenlijk het enige wat een beetje tegen zit. Maar ook dat komt goed lieverd! Je krijgt ook al zoveel complimenten dat dit steeds beter gaat.

En toen mama klaar was met het gesprek ging de juf jou & Xam uit het speel lokaal halen om jou het goede nieuws te vertellen...dat jij nog meer opdrachten mag maken. En je glunderde helemaal toen je dit hoorde.

Wel heel fijn dat alles zo goed gaat lieverd, papa & mama zijn zo trots op jou.heart

 

 

Xammie voor het eerst naar de tandarts, dierentuin en uit logeren!

25 maart 2019

Hey lieffies,

Vorige week zijn we naar onze nieuwe tandarts geweest. Jullie verheugde je er al op.

Gelukkig maar, want het kan ook anders. Milan jij wilde heel graag als eerst in de tandarts stoel.

Jij liever dan ik, mama is niet zo gek van de tandarts. En na Milan was jij Xam zo dapper om in de stoel te klimmen. Stoer hoor, want het was jou eerste keer.

En alles was goed net als Milan. Jij gebruikte de stoel als glijbaan en roetsjte met een luide wieehhhh... zo er vanaf. Grappenmaker! 

Nu was het mama haar beurt, en jullie keken nieuwsgierig mee. laugh

Gelukkig was ook mama zo klaar. Van de tandarts kregen jullie allebei een munt, voor de speelgoed automaat om er een cadeautje uit te halen. Nou harstikke leuk natuurlijk. Jullie hadden allebei een stuiterbal en super blij liepen we weer naar de auto. Jullie wilden heel graag snel weer naar de tandarts. Mama snapt het wel, zo is het ook wel heel leuk.

Deze week was het even rustig met vriendjes en vriendinnetjes van school. Niet dat er niemand wilde komen spelen, want ze stonden allemaal al in de rij voor jou Milan. Maar jij zei...nee vandaag niet, ik wil even wat tijd voor mijzelf. Mama was helemaal verbaast. Mama vind het zo goed dat jij dit zelf durft/kan aan geven. Want mama vond het vroeger namelijk best moeilijk om nee te zeggen namelijk. Papa & mama waren stiekem best trots hierop.

En Milan, jij kwam ineens met het idee om een boek te maken. Wat een leuk idee. Je ging hier zo in op, dat zodra je wakker werd er gelijk mee aan de slag wilde, en ook tussen de middag als je uit school kwam, en zelfs na school. Dus weer geen tijd om iemand mee naar huis mee te nemen. Je hebt zelfs al een titel voor jou boek en personages. En als het klaar is mag ook Xam hierin lezen zei jij. Hihi!

Maar jij Xam had wel iemand mee naar huis. Jou vriendinnetje Danique kwam gezellig bij ons spelen.

Vanaf volgende maand gaan jij en Danique ook gezellig op peutergym. Zo leuk! Jij verheugt je hier echt al op. Maar mama ook hoor. Mama vind het zo leuk om echt iets samen met jou te gaan doen. Natuurlijk ga je elke zaterdag mee naar de judo, maar dit vind mama ook wel heel speciaal om met jou samen te mogen doen. En mama wil hier echt van gaan genieten want de tijd gaat zo snel. Voor je het weet zit jij ook op school net als Milan.

Jij doet het ook heel goed. Samen met Milan hoort mama jou vaak tellen of een gedeelte van het alfabet zeggen. Maar ook tel opdrachten van het Paw Patrol spel doe jij met gemak. Mama vind dit zo knap van jou. Je leert al een hoop door jou grote broer. 

Gisteravond moest mama toch zo lachen om jou. Mama kon jou tandenborstel niet vinden, en jij zei...wacht maar mama, en je pakte je zaklamp en zetten deze aan, en al schijnend liep  jij door het huis te zoeken naar je tandenborstel, en ja hoor...jij had het mooi gevonden.

En ook toen wij de cadeautjes voor opa & oma Gitaar aan het inpakken waren had jij een lint te pakken en zei...kijk ik heb een dokters dingen en nu ga ik bij Milan in zijn keel kijken.

Milan de judo ging weer goed,

helaas moeten we nu een paar lessen overslaan, maar toen jij hoorde dat we dan op vakantie gaan vond je dit helemaal niet erg. Het liefst zou je vandaag al op vakantie gaan.

Jullie wilde graag verven, en mama had nog van die Canvasdoeken, hierop konden jullie je lekker uitleven. Mama vind het zo leuk om te zien hoe creatief jullie zijn. 

Het is wel grappig om te zien dat jij Milan, nu echt alle kleurtjes mooi gescheiden houd. Werd eerst alles bruinig doordat je alle kleuren door elkaar heen mengde, zo precies ben je nu om elke keer als je een andere kleur wilt gebruiken je kwast goed schoonmaakt. 

Jullie hebben allebei een kunstwerk voor mama gemaakt wat nu een mooi plekje heeft in de woonkamer en voor opa & oma Gitaar.

 

Ook zijn we weer naar de dierentuin geweest. Het was weer zo gezellig om hier met jullie te zijn.

Xam jij wilde Bokito zien zei je en Milan jij wilde natuurlijk naar de vleermuisgrot.

Bij de aapjes stond een mevrouw die jullie vroeg om een paar vragen te beantwoorden en jij Milan mocht aan de tanden van het skelet van een krokodil voelen, en het zelfs ook nog vasthouden wat jij echt cool vond.

En na weken geduldig gewacht te hebben mochten jullie dan logeren bij opa & oma Gitaar.

Papa & mama gingen een weekendje weg naar Berg en Dal. Ahh een paar dagen geleden hadden jullie alles al ingepakt hiervoor. Auto's, spelletjes en nog veel meer. Hihi! En mama had voor jullie nog een cadeautje in de tas gestopt. En natuurlijk jullie geverfde kunstwerken die jullie nu eindelijk konden geven.

Rianne was er ook. Dit vonden jullie natuurlijk heel gezellig. Net als mama vinden jullie het ook heel jammer dat we ver van elkaar vandaan wonen. Het is wel te doen hoor met de auto, maar je kan niet even na het eten meer langsgaan. Daar is het helaas te ver voor.

Papa & mama kregen allemaal leuke foto's en

heel veel filmpjes van een blije Xammie & Milan.

Jullie hebben echt zo veel gedaan. Caithlin & Bruce uit school gehaald.

Mee naar het huis van Rianne. En omdat het zulk goed weer was hebben jullie heel de dag daar in de tuin kunnen spelen. Pluis het konijn op schoot gehad, Buddy voeren, voetballen met Caithlin en haar vriendinnen en s avonds lekker patatjes gegeten bij hun.

Daarna zijn jullie weer met opa & oma mee naar huis gegaan. Opa heeft jullie voorgelezen en jullie sliepen zo. Moe van de drukke maar o zo gezellige dag. Mama vond het zo leuk voor jullie.

Papa & mama hebben het ook heel leuk gehad,

en we hadden nog voor jullie allebei een leuk cadeautje gekocht. Helaas werd papa de volgende dag ziek. Hij was zo misselijk en duizelig. Het liefst wilde hij zijn bed in. We zijn maar teruggereden naar huis, en papa is gelijk zijn bed ingedoken. Maar gelukkig hebben we de dag ervoor zo'n leuke dag gehad. En ontzettend geboft met het weer.

Opa & oma hebben jullie naar ons toe gebracht, echt zo lief.

Zondag hebben we rustig aan gedaan. Toen papa op bed lag zijn we naar de speeltuin geweest waar jullie heel lang hebben gespeeld met wat kinderen uit de buurt.

En volgend weekend gaan we op vakantie.