Dagboek

Aantal berichten: 65
Ga naar:   

Mei vakantie!

08 mei 2019

Hey lieffies van mama,

Inmiddels is de vakantie helaas voorbij en zitten we alweer op de helft van de schoolweek.

Het begin van deze vakantie liep even wat rommelig doordat bij jou Xam je keel en neus amandelen zijn geknipt.

Maar we hebben uit eindelijk toch nog een hoop leuke dingen kunnen doen. Gelukkig knapte jij snel op lieverd. Eigenlijk heeft iedereen er vrij weinig van gemerkt bij jou...bikkel!

En toen kreeg papa ook nog eens last van zijn teen. Het was zelfs zo erg dat hij nauwelijks meer kon lopen en dus ook niet kon autorijden. Mama heeft hem naar de huisarts gebracht samen met jullie.

Wij zijn in de auto blijven wachten, en uit eindelijk moest papa foto's laten maken en bloed prikken.

Opa Spin heeft hem naar zijn werk gebracht en wij zijn even bij opa & oma wat gaan drinken.

Jullie hebben ook nog even in de tuin gespeeld en de speeltuin.

Inmiddels hebben we ook de uitslag gekregen en het is jicht. Wel heel vervelend voor papa. Gelukkig kon hij met zijn baas mee rijden en zetten hij hem ook weer thuis af.

Ook stond de feesttent er weer heel de week op het dorp, en hier zijn we een aantal keer naar toe geweest. Brenda ging gezellig met ons mee.

Je kon een hoop leuke dingen doen en ook midgetgolf wat jullie natuurlijk helemaal geweldig vonden. Er was een boerderij

en jullie hebben nog gespeeld in de feesttent met wat kinderen uit jou klas Milan.

Gelukkig kon papa met Koningsdag weer een beetje lopen. Hij moest nog wel voorzichtig doen want zijn teen is nog steeds dik en pijnlijk.

We zijn naar Oud-Beijerland geweest waar mama voor jullie een spelkaart heeft gekocht. Hiermee konden jullie heel de middag spelletjes spelen en op het springkussen. En een ritje op een pony kon natuurlijk niet ontbreken.

Ook zijn we met zijn drietjes een dagje naar Oud-Beijerland geweest. We gingen eerst nieuwe plantjes kopen voor in de tuin. En jullie hebben goed geholpen.

Daarna  mochten jullie allebei van mama iets kleins uitzoeken bij de Intertoys. Milan jij koos een dik boek van Cars uit, tja er was  niet veel keus meer uit de Cars auto's...alles wat er lag had jij al. Xam jij had geluk, ze hadden nog een Robocar Poli die jij nog niet had.

We hebben lekker patatjes van Brammetje gegeten, op een bankje heerlijk in het zonnetje.

Milan jij wilde je zonnebril, maar mama brak per ongeluk een pootje. Dus uiteindelijk hadden jullie allebei een nieuwe zonnebril uitgekozen

Toen we thuis kwamen hebben jullie mama geholpen om alle plantjes in de aarde te zetten.

.Mama's stoere tuinmannen. Wat hebben jullie dit goed gedaan. En natuurlijk ook de plantjes water gegeven.laugh

Jullie hebben deze vakantie veel gespeeld met Danique,

Douah, Rhyaan en hun broertje, ook zijn Norah & Malu nog gezellig bij ons geweest.

Nadat we gezellig geluncht hadden zijn we naar de grote speeltuin geweest waar jullie echt zo leuk met zijn viertjes hebben gespeeld. 

Ook hadden we nog met Karine en jullie vriendje Gijs afgesproken.

Er was een feestdag op de Melkveehouderij waar jullie bijna heel de middag op het springkussen zijn geweest.

Jullie hebben een hoop spelletjes gedaan, ijsjes versierd

en geklommen op de strobalen.

Het begon om 1 uur en om kwart over 4 hadden jullie er nog geen genoeg van.

Zaterdags was er ondanks dat het vakantie was ook nog judo waar jullie superveel zin in hadden.

Jullie hebben echt allebei zo goed mee gedaan. Heel leuk om naar te kijken.

Daarna zijn we doorgereden naar Kleve in Duitsland.

We hebben lekker rond geslenterd door Kleve en jullie mochten allebei iets leuks uitzoeken in de speelgoedwinkel. Dat werd voor jou Milan natuurlijk iets van Cars en jij Xam koos voor poppetjes van Brandweerman Sam.

Normaal gaan we altijd als afsluiter iets bij de Griek eten maar papa is tijdens ons weekendje weg na het eten van de Griek zo ziek geworden, dat hij helemaal geen Grieks eten meer wil. 

Dus zijn we langs de Mac geweest, en hier doen we jullie natuurlijk een veel groter plezier mee.

En de laatste dag van jullie vakantie was het helaas niet zo mooi weer. We zijn toen we even een droog moment hadden naar de boerderij geweest. Jullie op de fiets en papa nam een voetbal mee zodat we nog even een balletje konden trappen.

Jullie hebben uit eindelijk de rest van de middag heel lief boven gespeeld met lego.

Opa & oma Spin kwamen eind van de middag naar ons, want papa & mama gingen samen uit eten voor papa zijn verjaardag. 

Lieverd, mama vond het een heerlijke vakantie met jullie. Ik hou van jullie...een heleboel!!!

 

 

Herstellen van het knippen en Milan weer thuis.

19 april 2019

Hoi schatjes,

Vrijdag kwamen opa & oma Gitaar jou Milan weer thuis brengen.

Xam jij had gelukkig goed geslapen. Wel was je rond 23:00 uur onrustig, waarschijnlijk omdat jou pijnstiller weer uitgewerkt was. We mochten jou op dit tijdstip nog 1 diclofenac geven en hierop heb je goed geslapen.

Milan jij kwam ons heel enthousiast begroeten toen je weer thuis kwam. Ondanks dat je het heel leuk hebt gehad had je ons wel gemist. Maar wij jou ook. Denk dat mama jou nog meer heeft gemist. 

Jij had ook nog een cadeautje voor Xam, en je kon niet wachten om hem deze te geven.

Ook van opa & oma kreeg jij Xam allemaal cadeautjes.

's-Middags kwam Michelle samen met Danique en Marissa om te kijken hoe het met jou ging en ook van hun kreeg jij een cadeautje. Zo lief!

Het was zulk goed weer, en jij Xam bent gewoon graag buiten, wat nu dus echt niet mocht. Ppfff 5 dagen binnen, mama zal blij zijn als deze dagen voorbij zijn.

Gelukkig had je nu veel afleiding. 

Zaterdag ochtend ben jij Milan met papa naar de judo geweest. Xam jij wilde ook zo graag mee, maar dit kan echt nog niet. Na de judo is mama met jou Milan gezellig gaan ontbijten bij de Intratuin. Jij vond het maar gek, zo met zijn tweetjes. Je miste papa & Xammie.

Je hebt mama meegeholpen om een druiventak uit te zoeken.

Hierna zijn we naar de speelgoed winkel geweest want van opa & oma Gitaar hebben jullie ipv paaseitjes geld gekregen. Jij vond een mooie Cars auto.

Xam, mama had aan jou gevraagd of je zelf iets uit wilde zoeken, maar je wist al precies wat je wilde hebben dus mama is voor jou Roy de brandweerwagen gaan kopen van Robocar Poli.

Onderweg hebben we nog een heerlijk boerderij ijsje gegeten.

En natuurlijk ook een bakje voor jou Xam.

De Pasen hebben we rustig aan gedaan. Normaal komt natuurlijk iedereen met de Pasen bij ons maar deze keer hebben we het toch maar niet gedaan.

Milan omdat het vakantie is voor jou hebben we jou uit laten kiezen wat je graag met mama en met papa wilde gaan doen. Jij koos voor de ballenbak om samen met mama naar toe te gaan.

En weet je wat zo leuk was, we hebben heel de ochtend tot in de middag heel de ballenbak voor ons tweetjes gehad. Geweldig!

Wanneer maak je dit nou mee. We hebben ons prima geamuseerd. En jij vond het gouden ei en won hiermee een cadeau. 

We hebben lekker tosti gegeten en 's middags nog patatjes.

En nog had je er geen genoeg van. Jij hebt die mevrouw bij de ballenbak geholpen om alle verstopte eitjes weer terug te vinden zodat zij deze tweede paasdag nogmaals kon gaan verstoppen.

Xammie jij moest helaas rustig aan doen en ook nog eens binnen blijven wat natuurlijk heel lastig is als het zulk mooi weer is. Jij had spelletje gedaan met papa en bent toen bij hem op schoot in slaap gevallen.

Je had wel wat last van je keel, maar het is gelukkig te doen met af en toe een paracetamol.Verder voel jij je best goed. Nog een paar daagjes en dan mag ook jij weer buitenspelen.

Tweede paasdag ben jij Milan samen met papa naar de dierentuin geweest.

Mama kreeg een hoop foto's van papa doorgestuurd.

Papa stuurde dat jij op de heenweg al in slaap was gevallen.

En in de dierentuin was je ook best moe. Je hebt een hoop gezien, maar je vond het maar gek zo zonder Xam & mama. Papa vroeg of je een ijsje lusten of een aardappel op een stokje. Maar je hoefde niet. Milan die geen aardappel op een stukje wilde?? Je miste mama, en je wilde graag weer naar ons toe.

Volgend weekend gaan we weer lekker met zijn vieren op pad hoor.

Xam mama had voor jou binnen een watertafel gemaakt.

Eigenlijk doen we dit niet zo snel, maar mama vond het zo sneu voor jou dat ze het voor een keer alles op de eettafel heeft gezet. Je vond dit zo leuk. 

Elke dag vraag jij of je ook in de tuin mag, je ziet jou broer natuurlijk in de tuin spelen. En als mama dan zegt...dat dit nog niet mag van de dokter, dan vraag jij of je dan in de andere tuin wel mag.

Echt zo zielig! 

Eind van de middag was je zo overstuur, ontroostbaar en helemaal over je toeren. 

Je hebt drie kwartier aan 1 stuk hysterisch lopen huilen.

Mama heeft je opgetild en is naar buiten gelopen. Ze nam jou op schoot, en we hebben buiten in de tuin gezeten. Met jou bord met het avondeten mee. 

 

Je was gelijk rustig en mama had jou daarna nog een fruit ijsje gegeven. Heerlijk zo even samen. Het was ook al bijna bedtijd. Mama heeft croco loko gepakt en we hebben met zijn viertjes een paar potjes gespeeld. 

Vannacht was je weer wat onrustig maar na een zetpil heb je toch goed doorgeslapen.

En de volgende dag mocht je samen met Milan in de tuin spelen. Jullie hebben allebei een klein stukje gefietst bij ons achter. We moesten natuurlijk nog wel rustig aan doen.

Eigenlijk gaat het best goed. Je bent sneller opgeknapt dan we hadden verwacht en ook eet je best goed.

We merken gewoon nu al vooruitgang en je bent gelukkig minder benauwd.

Mama is zo blij dat we dit weer achter de rug hebben.

 

 

Keel en neus amandelen knippen

18 april 2019

Lieve Xammie,

Donderdag 18 April moest je er dan echt aan geloven. vandaag zouden ze jou keel en neus amandelen knippen. Deze ochtend moesten we al vroeg de deur uit.

Jou hebben we pas op het laatste moment uit je bed gehaald. We moesten je thuis al een diclofenac en en een paracetamol geven, en om 06:00 uur stapten we de auto in onderweg naar het ziekenhuis.

Milan jij bent al aan het logeren bij opa & oma Gitaar, gisteren na het eten reed jij met hun mee.

Jij blijft hier een paar dagen zodat papa & mama alle tijd voor Xammie kunnen nemen. En gelukkig had je hier ook super veel zin in.

Nadat we waren in gecheckt en jij een ziekenhuis armbandje om kreeg, kregen we een bedje voor jou aangewezen. Xam jij ging gelijk spelen.

Mama heeft vast jou knuffels op je bed gelegd  want beer & poema moesten natuurlijk mee.

Op jou bed lag een schattig honden knuffeltje en je had het druk met een auto waarop je heel de kamer door racete. 

De verpleegster kwam nog vragen stellen en ook waren er twee pedagogisch medewerkers die met ons mee zouden lopen naar de OK.

Om kwart voor 8 werden we opgehaald en werd jij in je bed naar de OK gereden.

Mama moest een blauw pak en een haar netje op wat jij maar gek vond.

Tijdens het wachten mocht jij een mooi auto stuur uitzoeken en jij koos Cars uit. Wat goed bij jou pyjama paste. Het team kwam zich om de beurt voor stellen en vertellen wat er zou gebeuren.

En toen was het zover, al sturend met jou Cars stuur in je bed werd je zo de OK binnen gereden. Mama nam jou op schoot heel dicht tegen je aan. Jij kreeg een kapje op, en mama zei dat dit net een microfoon was, net als die je van de week toevallig van oma Amerika had gekregen. Mama bleef net zo lang tegen je praten tot je rustig in slaap viel. En net als bij Milan kreeg mama de complimenten van het hele team hoe goed we het deden.

De arts viel het meteen op hoe benauwd jou ademhaling klonk en dat we straks gelijk zouden merken dat jij veel vrijer zal ademen.

Nu moest mama wachten in een andere ruimte, en als jij weer wakker wordt staat mama dan weer naast je en is het voor jou alsof mama er al die tijd bij is geweest.

De arts kwam vertellen dat alles goed was gegaan en dat het echt hard nodig was, als jij je keel aanspande had je nauwelijks meer ruimte over. 

Ahh toen je wakker werd wist je niet wat je was overkomen. Mama kreeg gelijk weer flashbacks bij Milan.

Vreselijk, echt zo zielig. Je had echt heel veel pijn, en je spuugde allemaal bloed. Mama zag ook gelijk dat ze 3x hebben geprobeerd een infuus bij je in te brengen. Arm ventje!

De dokter gaf jou een ijsje maar je was zo boos. 

We mochten al vlug terug naar de afdeling waar je gelukkig wel een ijsje nam. En je dronk wat uit je beker.

De verpleegster zei dat je echt om de tien minuten wat moest drinken of een hapje van je ijsje moest nemen. Als je langer wacht word natuurlijk je keel droog en dan doet het nog zeerder.

Op een gegeven moment kwam het ijsstokje te diep in je mond waardoor je geen ijs meer wilde nemen.

Ahh je was helemaal overstuur, en wilde naar huis. Mama heeft jou uit gelegd dat we pas naar huis mochten als jij goed zou drinken wat jij nu dus ook niet meer durfde.

De verpleegster heeft jou ijsje gepureerd en zo konden we het mooi in een spuitje aan je geven.

En we hadden natuurlijk ook nog een cadeautje voor jou, een Robocar.

Tegenover ons zag je dat een kindje een ballon kreeg en dit wilde jij ook heel graag. Mama is in het restaurant een ballon voor jou gaan halen. Je was hier helemaal blij mee.

Er kwam nog een andere arts bij jou kijken, zij vertelde ook dat jou amandelen veel te groot waren voor zo'n klein mannetje.

Tussendoor zijn we nog naar de speelkamer geweest, waar jij heel even op de muziek heb staan dansen.

Kleine vrolijkerd, ondanks de pijn probeerde je toch ook nog grapjes te maken.

In jou bed ook al. Wat ben je toch een bikkel.

Jij viel bij mama op schoot in slaap. Mama heeft jou op je bed gelegd. Maar we moesten jou na een kwartier echt wakker maken anders zou jou keel nog pijnlijker zijn.

Milan van opa & oma kregen wij telkens leuke foto's en filmpjes doorgestuurd.

Je hebt zoveel leuke dingen gedaan. Papa & mama vonden het heel fijn dat jij het zo naar je zin hebt gehad. Thuis zei je wel dat je ons heel erg zou missen, nou papa & mama gaan jou ook ontzettend missen, nog meer dan jij ons. Mama vertelde jou dat je ons dan altijd kan video bellen. En dit hebben we ook voor het slapen gaan gedaan.

Tussen de middag kwam er een mevrouw vragen aan alle kindjes of jullie een boterham wilde proberen of een yoghurtje. En je at zo de boterham op, wel zonder korsten natuurlijk. Echt zo knap van jou!

We waren echt verbaasd. En je stapte alweer op een autootje. Iedereen zei er wel wat van hoe knap ze dit van jou vonden. 

De verpleegster kwam vertellen dat we naar huis mochten, en jij stond te springen van blijdschap. Je riep...jeeeee ik ben weer beter, ik mag van de dokter naar huis.

Van de verpleegster kreeg jij een diploma, omdat je zo dapper bent geweest.

Thuis heb jij nog twee eierkoeken op, en lekker geknutseld

en natuurlijk ook een hoop ijsjes op.

en s' avonds at je een bord spaghetti. Nou we waren allemaal verbaasd. We merken gewoon nu al vooruitgang.

En toen jij 's avonds op je bed lag gingen we toch even bij jou kijken of alles wel goed ging. Normaal snurkte jij zo hard, dat het leek alsof er een volwassen man lag te snurken, maar nu was het helemaal stil

Dit is dus sowieso al heel fijn voor jou.

Knap maar snel op lieverd, nog even 5 dagen volhouden, en dan mag ook jij weer naar buiten.

 

 

Schooluitje melkveehouderij, verjaardag Gijs en meer

16 april 2019

Hoi lieffies,

Vorige week mochten mama & Xam mee met jullie schooluitje en wel naar de Melkveehouderij.

Milan jij vond het heel leuk dat wij mee mochten. Ze hadden twee zittingen, mama dacht dat groep 1 de eerste zitting zou zijn, maar dat bleek groep 2 te zijn dus mama mocht met jou Xam in de lerarenkamer wachten tot dat het tijd was. 

We kregen iets te drinken, en jij had het druk met uitsloven en wel voor 2 jongetjes uit groep 7 die daar een toets zaten te maken. Die jongens vonden het wel grappig en moesten om jou lachen, vooral toen jij aan het dansen was en ging schudden met jou billen. Waardoor de jongens op hun kop kregen van de juf.Oeps!

Om kwart voor 10 waren wij dan aan de beurt, en gingen jullie met mama mee in de auto.

Het was zo koud, maar gelukkig was het grootste gedeelte in de grote koeienstal. Jullie mochten de koeien hooi geven en als jullie durfden ook aaien. Samen met Lana gingen jullie enthousiast de koeien hooi geven.

Milan jij moest telkens naar de wc. Je vond het allemaal wel interessant, door de koeienstal naar de garage waar een grote hond liep, door naar het huis van de boer waar ook katten liepen.

Tussendoor kregen jullie nog wat te drinken en mochten we kaas proeven.

Xam jij vermaakte je ook prima met de kinderen uit Milan zijn klas. 

Er waren ook van die kleine schattige lammetjes, deze mochten jullie aaien, en ook Karel de shetlandpony.

Hierna was het de bedoeling dat jij nog even naar school ging, maar het was zo uitgelopen met de tijd, dat we vlug jou rugzak zijn gaan halen. Elle kwam na school nog gezellig bij ons spelen.

En omdat het zulk goed weer was zijn we naar de boerderij gewandeld.

Eind van de middag kwam Brenda langs, en ze at gezellig met ons mee.

Xam wij zijn in de ochtend met Michelle & Danique naar de boerderij geweest. Jij & Danique gingen ministecken aan de picknicktafel, en eind van de middag hebben jullie samen nog bij Danique gespeeld, zij hadden kikkervisjes wat jij Milan wel erg interessant vond.

Ook hadden we nog Gijs zijn verjaardag. Hij is 5 jaar geworden.

En na de verjaardag zijn we lekker naar de Mac Donalds gereden.

Xam jij bent van de week samen met papa gaan voetballen. Jij vindt dit toch zo leuk, en aan de filmpjes die papa doorstuurden kan je het al best aardig. Als je iets ouder bent mag je heus wel op voetbal.

Milan jij bleef liever bij mama thuis, je vond het buiten maar koud en wilde gezellig knutselen. Maar een paar dagen later wilde je toch ook graag mee om te gaan voetballen. Je vond het toch ook wel leuk, helemaal toen ook Kiki op het voetbalveld verscheen.

Brenda was nog jarig.

Xam jij bent gezellig met mama mee geweest en van Brenda kreeg jij alvast een cadeautje voor als je donderdag naar het ziekenhuis gaat. Een heel schattig uiltje.

En omdat jij Xam volgend weekend geen paaseitjes kan eten, heeft mama jullie paaseitjes iets eerder verstopt. Dit was voor jullie echt een verrassing. 

En toen alle eitjes...op 1 na, (waar die laatste is gebleven weten we nog steeds niet maar mama vermoed dat papa die stiekem opgegeten heeft), gevonden waren begonnen jullie aan jullie chocolade ontbijt. 

Nog een paar daagjes en dan word jij Xam geholpen aan je keel en neus amandelen. Mama zal zo blij zijn als het achter de rug is hoor. Hopelijk valt het mee en knap je er snel van op hè lieverd.

 

 

Vakantie park Roompot in Cochem!

13 april 2019

Hoi lieverds,

Inmiddels zijn we al weer een week terug van vakantie en is het als of we nooit weg zijn geweest.

Mama is druk bezig met alle was weg te werken, en jullie kunnen weer lekker spelen met jullie speelgoed.

Wat hebben we een leuke week gehad in Vakantiepark Roompot in Cochem. En ontzettend geboft met het weer.

Jullie keken zo uit naar deze vakantie. Allebei hadden jullie je rugzak ingepakt met speelgoed wat mee moest voor deze week. Vrijdag ochtend vertrokken we in de ochtend.

De reis ging best snel en onderweg hebben jullie van alles gekeken. Cars, Dora en Casper en Emma. Een paar keer gestopt om te plassen en om iets te eten.

Mama had nog een leuk vakantie cadeautje voor het laatste stukje

en voor we het wisten waren we in Cochem.

En omdat het zulk goed weer was zijn we daar gelijk een ijsje gaan eten.

Daarna zijn we naar ons huisje gereden,

we konden gelijk door want de sleutels hadden we al per post gekregen. Wel fijn hoor.

En nadat jullie hadden gekeken wie welke kamer zou krijgen zij jullie lekker in de tuin gaan spelen. 

Van al dat spelen krijg je natuurlijk trek, dus we zijn naar de snackbar op het park gewandeld.

We kwamen langs de ballenbak en jullie wilde nog heel graag hier even spelen.

Harstikke leuk, hiervoor is het ook vakantie. 

Helaas was de snackbar gesloten, we konden wel patat bestellen en hebben het mee genomen naar ons huisje. Jullie waren helemaal blij want ze hadden frikandel, kaassoufflé maar ook appelmoes.

Xam bij jou ging het eten niet makkelijk. Doordat je nauwelijks meer ruimte in je keeltje hebt krijg je het af en toe niet goed meer doorgeslikt waardoor je moet kokhalzen. En doet dit zo'n zeer dat als dit gebeurt je niet meer wil eten. Het word nu echt tijd dat je word geholpen.

Na het eten zijn jullie saampjes in bad geweest.

Jullie vonden dit toch zo leuk. Ja soms mist mama thuis wel een ligbad. Vooral voor jullie is dit natuurlijk erg leuk.

Mama had nog wat cadeautjes om jullie kamers gezellig te maken,

zo'n lamp met lichtgevende sprieten en en een paw patrol kussen

.Milan jij wilde perse je eigen kamer. Je zegt...ja maar mama dan kan ik mooi niet slapen met Xam die snurkt. Nou mooi dat ik niet met hem op de kamer ga hoor. Hahaha! 

Jullie hebben heerlijk geslapen en smorgens hebben we lekker ontbeten. Duits brood blijft toch wel erg lekker. En Milan zo vond je de afgelopen jaren dit brood niet te eten, nu zat je er van te smullen. Xam, jij wilde niet, voor jou hadden we ander brood. Mama had voor jullie een ei gekookt, en jij Xam vroeg...mama er zit hier toch geen kuiken in?? Hahaha!

Mama had nog een vakantie cadeautje voor jullie, en jullie vermaakte je prima.

We zijn naar het Wildpark in Daun geweest. Om 11 uur begon de roofvogelshow wat jullie graag wilde zien. Met grote ogen keken jullie wat die roofvogels allemaal deden. Ze vlogen vlak boven ons hoofd en af en toe lande er zelf een vogel bij iemand op zijn hoofd of schouder. Na afloop mochten jullie een roofvogel op jullie arm. Echt zo stoer!

Nu begonnen we aan de safari door de bergen. Jullie kropen gezellig bij mama voorin de auto op schoot.

Van de vorige vakantie wist jij Milan dat er allemaal dieren langs de auto liepen en hun hoofd door het raam naar binnen staken. Xam jij vond het allemaal zo grappig. Telkens als jij een dier langs ons raam zag lopen deed jij vlug het raam open zodat ze hun koppie door het raam konden steken. Haha!

Bij de stop punten gingen we uit de auto zodat jullie de dieren konden voeren.

Na afloop zijn jullie nog in de speeltuin wezen spelen.

Ook zijn we nog naar een kasteel geweest. Burcht Eltz.

Alleen al om er te komen was heel leuk, want je wandelt door de bergen langs het water. Dit vonden jullie heel spannend. En elke keer als mama een foto van jullie wilde maken riepen jullie in koor: Kont...en stonden jullie met jullie blllen naar achter op de foto.hahaha grapjassen!

 

We hebben een rondleiding door het kasteel gehad en zijn naar de schatkamer geweest.

Het was nog 4,5 km heen en terug dus dit hebben jullie super goed gedaan.

Daarna zijn we uit eten geweest in het restaurant op het park. Mama had voor jullie allebei een leuk schilderijtje om te maken.

En na het eten wilde jullie graag nog samen in bad spelen.

Ook nu hadden jullie heerlijk geslapen.

We zijn nog naar de edelsteen mijnen geweest waar jullie allebei iets mochten uitzoeken.

En naar de langste hangbrug van Duitsland.

 En natuurlijk ook nog gemidgetgolft op het park. Er was daar een regenpijp, waar je het midgetgolfballetje doorheen moest slaan wat vooral bij jou Milan de aandacht trok. Jij had jou nieuwe Cars auto mee, dus mama zei al tegen jou...stop niet je auto hierin. Op een gegeven moment stond je voor mama haar neus en ik wist gewoon al wat je had gedaan. Helemaal in tranen vertelde je dat je toch wilde kijken hoe hard jou auto door deze buis zou rijden, maar deze kwam er natuurlijk nooit meer uit. Het was een heel lange buis, en uiteindelijk heeft mama jou auto er uit gekregen maar je moet niet vragen hoe. Dit zal je voortaan vast niet meer zo snel doen.

Natuurlijk zijn we ook naar het zwembad geweest, waar we maar met zijn vieren waren, dus we hadden gewoon een privé zwembad

en ook Koos Konijn kon niet ontbreken.

De mini disco vonden jullie zo leuk en samen met Koos op de foto.

Het was een super leuke vakantie. Mama heeft het echt zo naar haar zin gehad met jullie.

Maar het was ook fijn om weer thuis te komen, want Spocky had ons echt gemist. En vooral jullie miste haar ook.

Mama moest telkens een foto van haar aan jullie laten zien. Gelukkig kreeg ze veel aandacht van Brenda. 

De volgende dag zijn we weer naar judo geweest. Milan jij hebt het echt heel goed gedaan,

maar ook jij Xam. Jij deed echt heel leuk mee. Mama vind jou deze vakantie zoveel wijzer geworden.

Daarna zijn we nog langs opa & oma Spin geweest en opa & oma Gitaar.

Xam voor jou hebben we nieuwe schoenen gehaald. Milan jij wilde bij opa & oma blijven om te kleuren.

En toen papa, mama & Xam in de Dorpsstraat waren kreeg mama een foto van Rianne. Zij waren ook bij opa & mama, samen met Caithlin.

Nadat jij schoenen had hebben we nog een ijsje gegeten

en zijn we weer naar opa & oma gereden. Jullie hebben nog met Caithlin gespeeld.

Milan jij bent nog met mama & oma naar het winkelcentrum geweest en na het eten zijn we weer naar huis gereden.

En maandag dan mag jij weer naar school.